bugün
- yazarların en sevdiği meyve8
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite7
- kiraz cicegi kolonyasi34
- 1000 liralık boxer giymek6
- bir anne sözü bırak3
- mersin de 41 sürücüye 3 milyon lira ceza2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari3
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları2
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- yazarların en sevdiği sözler9
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- kuran da namazın olmaması21
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak3
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- midye8
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kadın yazarların kavga etmesi11
- velvet38
- mantra grubu6
- yapay zeka ile yazılımcı olmak2
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- sözlükteki tatlı su solcuları2
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 10 temmuz 20265
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- kürdistan5
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- fas11
- saraca finch house25
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- 2026 dünya kupası24
- fransa8
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- futbol21
- ayakseverlik5
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- düşün ki o bunu okuyor6
- ctrlx10
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
djlikte gayet basarılı, programına katılmak icin cırpındıgım ama basaramadıgım yazar. ayrıca sozluk formatına sahip cıkan, tesekkur edilesi yazar.
bır galatasaraylı ile beşiktaşlının dostluğuna en iyi örnek olabilen,dün programına özel sebeplerden dolayı katılamadıgım affetsın benı yazarı.*
iyi bir yazar olmasının yanısıra iyi bir galatasaraylıdır. beğenerek takip ediyoruz.
sabahın erken bi vakti beni radyoya çağırması sonucu baş başa romantik dakikalar geçirdiğimiz uuserdir*.çaldığı müzikleri beğendiğim tek dj dir*.
her ne kadar my dying bride arşivinin 2 parçadan oluştuğunu tahmin etsem de gene de severiz biz onu.ilgiye,şefkate ihtiyacı vardır çünkü *
edit : gdhashdhashdhhsad şeklinde gülen yazar.insan değil bu başka bir şey.
her ne kadar my dying bride arşivinin 2 parçadan oluştuğunu tahmin etsem de gene de severiz biz onu.ilgiye,şefkate ihtiyacı vardır çünkü *
edit : gdhashdhashdhhsad şeklinde gülen yazar.insan değil bu başka bir şey.
sabah sabah radyo uludağ'da kafamda deve çiftleştiren kimsedir. metal müzik boktan götten bir müzik türüdür tezime gülerek beni kızdırmıştır. özünde iyi olduğuna emin olduğum yazar.
tuttuğu takıma laf söyledik diye beni afaroz etmeye kalkan yazar (iyi bi adammış ama)
24 saat online kankalık yapabilen kişidir. sözlüğe kendisi başta olmak üzere güzel yazarlar kazandırmıştır.
üşengeç olmayan dikkatli yazardır.
beni unutmuş, benimle artık hiç ilgilenmeyen yazardır.*
ismail ykdan allah belanı versin, ciguliden binnaz, tarık mengüçten şakşukayı çalmazsa bu gece proğramını dinlemeyeceğim yazar.
bu gece saat 01,00-03,00 arası radyo uludag da dj lik yapacak olan çok sevgili dj imiz.
rus black metal grubu(imiş) aynı zamanda.
yıllar sonra gelen edit: grup fransızmış daha doğrusu grup değil de tek kişilik bir black metal projesi.
http://www.myspace.com/wolfshade7
yıllar sonra gelen edit: grup fransızmış daha doğrusu grup değil de tek kişilik bir black metal projesi.
http://www.myspace.com/wolfshade7
her zaman arkasında olduğum,hatta yanında olduğum,kesinlikle kimseyi kafasına takmaması gereken adam gibi adam sıfatını çok güzel taşıyan sözlüğün bana kazandırdığı değerlerden.
her zaman arkasında ıyı bır dostu oldugunu unutmasındır.
hala irc'ye takilan insanlardan.*
sözlükte ilk tanıştığım kişidir. ayrıca kendisi galatasaray taraftarı olmaktan çok anti-fenerlidir. bir de çok güzel ahkam keser.
sözlükte ilk tanıştığım kişidir. ayrıca kendisi galatasaray taraftarı olmaktan çok anti-fenerlidir. bir de çok güzel ahkam keser.
bana rakip olacağını duyduğum yazardır.kolay gelsindir,benim rakibim kendimimdir.*
çarşamba gecesi radyo uludağ da 01:00-02:00 arası death/thrash/power/80s/progressive , 02:00-03:00 arası gothic/doom metal , cuma gecesi 01:00-03:00 arası yabancı ve türkçe rock müzik yayını yapacak olan yazar.* *
3 gündür ortalıklarda görünmeyen yazar. en son bir banka soygunundan bahsediyordu ama haydi hayırlısı.
bu gece erkenden kaçmış neden kaçtığını nereye kaçtığını anlayamadığım bana katlanabilen ve de bunun için koskocaman bir teşekkürü hakeden sevilen uuser.
iyiki tanımısım dedıgım uuser sekerlemesı.
macbeth ve irc ttnet net tr uludag sozlukün bana kazandırdığı tek ve en güzel şey. keçi kadar inatçı, kedi kadar sevimli bünye. sözlükte "en sağlam hard rock- metal dinleyicisi" yarışması yapılsa, zirveyi zorlayacak olan kişi. son olarak sözlüğe sapasağlam bir müzik kalitesi ve dostluk getiren değerli yazar.
Gündemdeki Haberler