bugün
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- eski sevgilinin aylar sonra yazması13
- beni kaybettin diyen erkek8
- ekşiye gidiyorum ben9
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- ona bir şarkı gönder4
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- henüz hazır değilim3
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- iblis'in sesini duymak11
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- sen bakarken soyunamıyorum2
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- gocu38
- mazotun litresi 101 lira36
- evlenmeden önce kızı tazyikli suyla yıkamak2
- 28 bine çalışmak8
- 2019 da doğmak nedir3
- yeni sevgiliye kasko yaptırmak3
- allah6
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- açık oyla başlayan ilişkiyi nikahla taçlandırmak6
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kürdü sevin10
- bir sözlük erkeğini annesinden istemek2
- sadece filistin'i önemsemek13
- öğretmenler odasında özgür irade tartışması4
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı9
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa5
- sözlüğün en yakışıklı naruto dayısı kim3
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- olayları toz bulutandan anlatmaya başlayan kadın2
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- anın görüntüsü26
- israil11
- emma watson hala güzelmi2
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- oswald cobblepot2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- petrol bulduk haberleri8
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
hala kullanmakta oldugum ve asla vazgecemeyegim emektar, efsane..
yalan olmuştur. her anlamda apple ın itunes u çok iyi.gerek apple cihazı kullanmak için, gerek itunes un müzik arşivi ve şarkı sözü albüm kapağı vb. eklenti özellikleri winamp ı ters yatırıp düz biiip yapmasını sağlıyor.
mp3 çalan bir programda, mp3 çalmak dışında özellikler arayanlar için bitmiş program, benim gibi nostalji meraklısı, beklentisi fazla olmayanlar için ise masaüstündeki yerini asla kaybetmeyecek eski dost.
hem ne güzel canlandırmaları var lan, böyle yanarlı dönerli.
hem ne güzel canlandırmaları var lan, böyle yanarlı dönerli.
Şarkı dinlemek için hala kullandığım ve asla vazgeçilmez olduğunu düşündüğüm tek program .
hakkında bu kadar entry girilince öldü sandığım.
xbox music adıyla microsoft altında devam etmesi muhtemel efsane.
üç gün içinde internetten kaldırılacak efsanevi mp3 oynatıcı. son versiyonu 5.666 dır düşündürmüştür. *
hüzünlendiren program. pek kullanmıyordum ama olsun.
önce msn, şimdi winamp resmen bir devir kapandı.
her geçen gün birer birer bilgisayardan eksiliyor dostlar.
önce msn, şimdi winamp resmen bir devir kapandı.
her geçen gün birer birer bilgisayardan eksiliyor dostlar.
Android'deki versiyonu kötü olan mp3 çalar.
(bkz: Rahmetli)
oldum olası sevemediğim player programı. nedense bana bir soğuk nevale gibi geliyordu hiç ısınamadım. çok mu anlam yüklemişim napmışım ben ya.
Uzun yıllar kullandığım değişik temaları olan müzik çalar.
google'a ismini yazınca kendi sitelerinin açıklama kısmında "It really whips the llama's ass!" yazan medya oynatıcısı. adamlar işi iyice serseriliğe vurmuşlar efendim.
Vazgeçmediğim ( minibook'ta windows media player takılıyor ) program.
Çocukluğumuzda okulun kütüphanelerinden akılda kalan o zamana göre şatafatlı müzik çalar.
Çocukluğumuzda okulun kütüphanelerinden akılda kalan o zamana göre şatafatlı müzik çalar.
windows 8 de bile hala winamp ı kullanıyorum çok güzel program kolay ve basit kullanımı.
Yıl olmuş 2015, neredeyse windows 9 çıkacak duruma gelmiş ama hala müzikler için onu kullanıyoruz dediğimiz programdır. Hem de keyifle, neden mi ? açıklayayım.
Windows 95 ile beraber ilk versiyonunu elde ettik, bugün oldu hala kendini bozmuş bir program değil. Gerek kullanışı, gerek içeriği, gerek equalizer ı her zaman beni çeken yanları olmuştur. Müzik kalitesini birebir yansıtmakla beraber, bir kaç oynama ile istediğiniz moda da sokabiliyorsunuz. Hatta otomatik equalizer ayarları da mevcut. Bilgisayara taktığınız cihazdaki müzikleri otomatik olarak isteğiniz ile listeye indirebilir de. Ayrıca bu yıl olmuş hala ücret talep etmeyen programdır.
Hastasıyız dede !
Windows 95 ile beraber ilk versiyonunu elde ettik, bugün oldu hala kendini bozmuş bir program değil. Gerek kullanışı, gerek içeriği, gerek equalizer ı her zaman beni çeken yanları olmuştur. Müzik kalitesini birebir yansıtmakla beraber, bir kaç oynama ile istediğiniz moda da sokabiliyorsunuz. Hatta otomatik equalizer ayarları da mevcut. Bilgisayara taktığınız cihazdaki müzikleri otomatik olarak isteğiniz ile listeye indirebilir de. Ayrıca bu yıl olmuş hala ücret talep etmeyen programdır.
Hastasıyız dede !
Ergenler bilmez anlayamaz.
aimp'in yaninda eski bir fahisedir.
her açtığında mp4 dosyaları otomatik açmayı üstüne alan kımıl zararlısı. bunun yüzünden youtube'den dinler oldum arşivimde olan şarkıları bile.
km player'la da müzik dosyası açmak istemiyorum. windows media player'dan beri ses ve video dosyalarını farklı programlarla açıyorum.
km player'la da müzik dosyası açmak istemiyorum. windows media player'dan beri ses ve video dosyalarını farklı programlarla açıyorum.
Eski model Windows XP işletim sistemine sahip olan bilgisayarların MP3 yani müzik programı.
Heeey gidi winamp heey.. Neydin be eskiden? J basardık aradığımızı hop diye çıkarırdın karşımıza..
Zamanının media playerı.. Her bilgisayarın olmazsa olmazı.. Müzik oynatıcısı.. Gerçi video formatlarını da desteklerdi ama en çok müzik dinlenirdi.
Zamanının media playerı.. Her bilgisayarın olmazsa olmazı.. Müzik oynatıcısı.. Gerçi video formatlarını da desteklerdi ama en çok müzik dinlenirdi.
ne yazık ki fişi çekilmiş media player. windows xp, msn, winamp ... ulan 2000'lerin başında pc sahibi olanların olmazsa olmazlarıydı bunlar be. her ne kadar yeri dolmasa da AIMP3 programını tavsiye ederim.
hala kullandığım müzik çalma programıdır, daha iyileri vardır ancak daha ölmemiştir hemen öyle neydi be tarzı entry girmeye gerek yok. kullanırlığı ile çoğu müzik çalma uygulamasını katlar
winamp winamp mp3 me mee mehhheemmeee.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar