bugün
- osuruktan şiirler89
- pazartesi işe gidecek olmak4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- kendi memleketinde yabancı hissetmek4
- tcg anadolu da robotik cerrahi denemesi2
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- victor osimhen20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- diamond bosphorus8
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- beybi leydi7
- game of thrones taki kerhaneci16
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- velvet48
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- türk solcusu6
- yeni parti de bölünebilir10
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- güzel kızların mutsuz olması5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- miras davası5
- ankara6
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- almancıları sevmemek11
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
scirocco italyanca bir kelime olduğundan dolayı italyan dil kurallarına göre ismi "şirokko" şeklinde telafuz edilen arabadır.
volkswagen'in rüzgar serisinden bir araba.
bir alfa romeo brera değil. alfanın motoru ve şekli daha iyidir.
Tasarımı ilgi çekiyor motor seside gayet doyurucu volkswagenin yenilikci tasarımlarından.
volkswagenin yine diğer italyan ve fransız otomobil markalarına verdiği derstir bu araba. siktirin gidin ben kralım demiştir. aynı ayarları her sene golf, jetta, polo ve passatı çıkaraka yaptığı gibi.
280 kadran vardır bu araçta kime göre neye göre bilemedim.
arkadaşımın kardeşinde bulunan çok seri güzel araç. zar zor bir tur almışımdır. içi çok donanımlı ve geniştir. gece işiklandırmaları neon mavidir. gaza dokunmanız yeterli çok hızlıdır. müzik tesisatı fabrika çıkışlı olmasına rağmen gayet iyidir.
bir honda s2000 değildir..
chip tuning uygulaması sonucu inanılmaz bir torq kazanır.
rcz diye bir tasarım harikası dururken, scirocco fazla sıradandır.
özellikle doğuş otomotivi arayıp 2.0litrelik dizel motor seçeneğinin (350nm tork - 170beygir) türkiye pazarına ne zaman sunulacağını sordum ama henüz düşünülmediği cevabını alarak bir dizel hastası olarak hayal kırıklığına uğradım.
otomobilleri araç olarak değil de amaç olarak kullanmak isteyen, motorun gücü ile beyninin gücünü karıştıran ergenleri ''baba bana da alsanaa'' şeklinde kendine bağlayan araç.
bir insanı a noktasından b noktasına ulaştırmak dışında başka hiçbir boka yaramıyor. heves ettiğinize değmez.
bir insanı a noktasından b noktasına ulaştırmak dışında başka hiçbir boka yaramıyor. heves ettiğinize değmez.
kullanışsız arabadır. o paraya cc alınır.
alfa romeo giulietta'dan sonra şeker beyazı rengine sahip olduğum araba. bünyemde attan inip eşşeğe binme hissi yarattı. beş para etmez bir araç. zamanla o herkesin dikkatini çeken tasarım bile düşüncelerinize engel olamıyor, maalesef. * *
Çok güçlü bir yapıya sahip olan, adı da okunurken insanda gereksiz bir gülümseme yaratan Volkswagen'in süper spor otomobili.
1.4 tsi sportline modelinde hız sabitleyici bulunmayan şaheser. artık bu esnaf mantığıyla nereye kadar gidecek bu vw bilemiyorum. böyle bi arabanın standart modelinde olması gereken aksesuarlar nasıl olmaz gariptir.. sis farı da koymasaydınız da tam olaydı, allahın cimri itleri. iyice tiksindim vw'den. ben bu arabaya işerim.
vosvosun çoğu tasarımından güzel olan modelidir. fiyatı biraz tuzlu olsada bu araba için değer. yalnız almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem ekimden sonra alın ekimde yeni modeller ve tasarımlar çıkacak fiyatı dahada aşşağıya çekilecektir.
not: bir dost(galerici)
not: bir dost(galerici)
euro nun 2.09 liraya sabitlenmesiyle alınacak araç olmuştur. ah şu benzin ucuz olsa bir de. 1.4 tsi motora sahip aracın 160 hp olanı ve manueli makbuldür.
hayalimdir. ulan bu arabaya bir gün bineceğim.
ismiyle daha çok şeker ürünü gibi geliyor ülker lolipop volkswagen scirocco.
bu kadar rahatsız bir araba olamaz, uzaktan hoş gözüküyor ama asfalta yapışmış gibi gidiyorsunuz, sevmedim seni scirocco.
milli piyangodan falan büyük ikramiye çıkarsa alacağım ilk şey olur büyük ihtimalle.çok fazla şüphede çekmemek gerekir değil mi dostlar?
tanım: 4 tekerli direksiyonu olan taşıt.
tanım: 4 tekerli direksiyonu olan taşıt.
Dun gece park halindeyken acilan kapinin altinda asfalta yansiyan buyuk vw amblemini gorunce beni bir kere daha kendine hayran birakan otomobil.
hayalimde olan otomobil. almak için can atıyorum. ama şartlar... koyduğumun şartları buna engel oluyor. şartları zorlamasını da bilirim elbet.
bir gün benim olacaksın ulen scirocco.
bir gün benim olacaksın ulen scirocco.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar