bugün
- ama yeni parti tüzüğü10
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması23
- amedspor6
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- google reyiz3
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi3
- birader avanosta mı sorunsalı2
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- ayın 12 sinde meeş almak2
- hoşlanılan kızın senden daha çok meeş alması2
- evlenecek kız kalmaması11
- 2 eylül 20262
- müzik eşliğinde sevişmek3
- şanghay işbirliği örgütü'nün 25 yılı2
- yeni adli yıl2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- 2026 eylül ayı nasıl geçecek3
- sarapci koala75
- beşiktaş 6 atınca anlık fenerbahçeliler3
- 15 eylül 20262
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- anya4
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması4
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- türk kızı9
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak3
- gocu31
- 1 eylül dünya barış günü2
- seri eksici ezik11
- trabzonspor5
- bu saatte uyanan insanın amacı2
- güne bir şiir bırak6
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- kocasını seven külotsuz yatar4
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak2
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- türk seküler devrimi11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- seri eksici ibne4
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- bu koyden olsam ne olacak20
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- simko38
kahve değildir.
2 si bir arada kahve konseptinde devrim yapmıştır. 20 li paketler halinde tedarik edilebilir. hattızatında ucuz diye kötü olacak da değil.
içeriğinde %79 kahve beyazlatıcı yazıyor. geriye ne kaldı?
fakir kahvesi, öğrenci kahvesi diyenler şaka mısınız lan diyorum. nescafe 25 kr, vip 15 kr. 10 kuruşun da çıkmıyorsa hiç kahve içme arkadaş.
Yunan versiyonu casablanca'dır.
Sidik gibi kokan kahve bile denilemeyecek üründür.
Bim ürünü olup mahmood isimli kahveden iyidir diye umulandır.
(bkz: Ne diyem mahmut mu diyem)
(bkz: Ne diyem mahmut mu diyem)
insan ömründen bi 3-5 sene götüren tarım ilacı. Nescafe içtiğim fakir öğrencilik hayatımda birkaç kez tadına bakmışlığım var. şu an sağ böbreğimle yazıyorum, o derece..
2 si 1 arada olanı 10 numara kahvedir, içtikçe alışır insan ve başka kahve içemez olur...
bu arada en iyisi nescafe diyenlerin de beynine sokayım, bu işte en iyisi jacops tur.
bu arada en iyisi nescafe diyenlerin de beynine sokayım, bu işte en iyisi jacops tur.
(bkz: lavabo açıcı)
Tadı bi halta benzemez. Hangi kamil zekasıyla vip denilmiş bilinmeyen garip bim kahvesi.
Tadı bi halta benzemez. Hangi kamil zekasıyla vip denilmiş bilinmeyen garip bim kahvesi.
Bugün fındıklı 3 ü bir arada sını içtim de yorumlara bakıyorum, bu yorumlar herhalde trollük amaçlı. nescafe den daha dolgun, değişik(fındık aroması bir ayrı güzel) bir aroması var. Hem de nescafe nin yarı fiyatına ve yahudi malı değil.
normalinin tadı gayet kötü olup fındıklısı bir nebzedir ha tabi bu beklentiyede bağlı.gidip filtre kahve zevki arayacak halin yok
Acikcasi bende seviyorum. Sirf hukumet karsiti olduklari icin dalga geciyorlar ama nescafeden cok seviyorum.
Fena değil aslında ama fındıklısının garip bir kokusu var. Bim'in on beş kuruşluk nesgayfesidir.
2 si bi arada olanı güzeldir.
Bugün vip gold u denedim de, daha önce Jacobs gold içmiştim ve tadları aynı gibi. Vip in tadı biraz daha sert o kadar.
Bim de vip gold un 200 gramı 7.90 bişey, Jacobs gold ve nescafe classicin 100 gramı o fiyata. Hangi keriz nescafeye ya da Jacobsa 2 katı para verir amk.
Bim de vip gold un 200 gramı 7.90 bişey, Jacobs gold ve nescafe classicin 100 gramı o fiyata. Hangi keriz nescafeye ya da Jacobsa 2 katı para verir amk.
Şekersiz ve fındıklı çeşitleri de bulunan , diğer kahvelerin yarı fiyatına olan , bimin nefis kahvesidir .
müthiş bir kahvedir.
fakir kahvesidir. köy kahvehanesinde ikram edilir. yazık.
öğrenci dostu kahve. kahve bağımlısıysanız ya da geceleri ders çalışıyorsanız harçlığınız cüzi bir kısmına kutu kutu temin edebilirsiniz.
lisede yurtta kalırken sürekli bundan alırdım. ama tabi bazen sıcak su bile bulamazdık o zamanlar, orası da var.
lisede yurtta kalırken sürekli bundan alırdım. ama tabi bazen sıcak su bile bulamazdık o zamanlar, orası da var.
artık 25 kuruştur.
30 aralık günü tanesi 20 kuruştan 40 tane alarak farkında olmadan asrın hareketini yapmışım.
helal bana be.
helal bana be.
Türkiye'nin en çok tüketilen 2. Kahvesi.
1. Nescafe
2. Vip
3. Jacobs
Diye gidiyor
1. Nescafe
2. Vip
3. Jacobs
Diye gidiyor
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar