bugün
- dinler yalansa neden bu kadar çok insan inansın13
- şeytandan bile daha kötü insanlar16
- sevgiliyle fingirdeşmek8
- 40 yılda sik kadar toprak alamayan terör grubu15
- file çorap giyen kitap okuyan 50lik amca10
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz34
- anın görüntüsü32
- dubai çikolatası23
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek10
- iremga'yı amatem'e yatırmak10
- sorunlarını anne babasıyla paylaşmayan insan8
- sözlük erkolarının bıyıkları11
- kuresel14
- toyota corolla10
- kilo vermenin bilinen en kısa yolu21
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı23
- 9 aylık bebeğe tecavüz eden kişinin ölü bulunması8
- tanrı varsa yeryüzünde neden bu kadar kötülük var8
- dinlemeye başlandı mı bırakılamayan şarkılar12
- dinsiz olmak19
- sudekiray38
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı85
- seksi bırakmış yazarlar sıralı tam liste14
- stres azaltıcı basit aktiviteler27
- neden iyi insanlarla karşılaşamıyoruz sorunsalı8
- gecenin şarkısı19
- yürümekten keyif alınan caddeler16
- iki kadın arasında kalmak18
- larisalisa18
- cumaya gitmeyen münafıklar sıralı tam liste12
- hoşgeldin kasım10
- kelimelik15
- sikeceğim rujunu yeter amk9
- sözlük kızlarının zengin koca bulamayacak olması11
- yıl 2024 oldu türkle hala öğrenemedi denen şeyler23
- ben onu adam ederim diyen kız20
- dans kursuna giden erkek14
- beka meselesi8
- kartal da belediye çöpleri toplamıyor11
- köpek olan eve melek girmez14
- seksi bırakmak14
- 2 allah olsaydı8
- ona bir beddua et16
- 9 aylık çocuğuna cinsel istismarda bulunan adam10
- ülkeye milyonlarca mülteci alınırken chp ne yaptı13
- kadınlar da askere alınsın kampanyası12
- kız ile erkek dost olur mu9
- iremga da ki ga'nın anlamı30
- puding vs sütlaç19
- malının kırkta birini verdin mi9
entry'ler (2701)
Bildigin orospu iste. Hala vucudunu kullanarak videolar cekmekte
Yav arkadaslar dun hem sevgilimi cikardim.hemde artik bana zarar veren ablami..
Insani cileden cikartiyo. Tamam onunda sorunlari olabilir ama kediyi amina sokmak nedir? Dedim abla o kediyi birak ya da annemin odasinda napiyosan yap. Ne yapiyomusum. Diyo.. ne yaptigin anlasiliyo dedim. Anlamak kisiye gore ve algilarina gore degisir diyo. Sanki amk kediyle o iliskiye girmiyomusta ben onun iliskiye girdigini dusunup oyle goruyormusum gibi soyluyo..
her insanin anlama yetenegi vardir ve yanlis anlamadim ama sanki cidden o boyle yapmiyo da ben oyle goruyomusum gibi acabaya dustum. Bu durum benim sosyal yasamima etki etti. Bi cumle kurduktan sonra ben boyle bi cumle kurdum mu? Kime gore peki kime gore dogru ya da yanlis diye dusunmeye basladim cunku cok hassas dusunceye sahip bir insanimdir ve kimseyi itham etmedim. 2 kisiyi ciplak yatakta basiyosaniz bunun nedeni asikardir. Bunu ablama da soyledim. Sen bassan ne dusunursun olay ortada diye. Bilmem basildin mi gib8 abuk bi sey soyledi.
Ben 19 yil boyunca evde bu muameleye maruz kaldim. Kendimi ifadeden yoksun icine kapanik.bi zavalliya donustum. Tam iyilesiyorum derken bunlar yine oluyo. Lutfen benim 8cin dua edin.
Ablam bir donem maddeye bagimli sizo tanisi kondu
Insani cileden cikartiyo. Tamam onunda sorunlari olabilir ama kediyi amina sokmak nedir? Dedim abla o kediyi birak ya da annemin odasinda napiyosan yap. Ne yapiyomusum. Diyo.. ne yaptigin anlasiliyo dedim. Anlamak kisiye gore ve algilarina gore degisir diyo. Sanki amk kediyle o iliskiye girmiyomusta ben onun iliskiye girdigini dusunup oyle goruyormusum gibi soyluyo..
her insanin anlama yetenegi vardir ve yanlis anlamadim ama sanki cidden o boyle yapmiyo da ben oyle goruyomusum gibi acabaya dustum. Bu durum benim sosyal yasamima etki etti. Bi cumle kurduktan sonra ben boyle bi cumle kurdum mu? Kime gore peki kime gore dogru ya da yanlis diye dusunmeye basladim cunku cok hassas dusunceye sahip bir insanimdir ve kimseyi itham etmedim. 2 kisiyi ciplak yatakta basiyosaniz bunun nedeni asikardir. Bunu ablama da soyledim. Sen bassan ne dusunursun olay ortada diye. Bilmem basildin mi gib8 abuk bi sey soyledi.
Ben 19 yil boyunca evde bu muameleye maruz kaldim. Kendimi ifadeden yoksun icine kapanik.bi zavalliya donustum. Tam iyilesiyorum derken bunlar yine oluyo. Lutfen benim 8cin dua edin.
Ablam bir donem maddeye bagimli sizo tanisi kondu
Herkes ask acisi cekiyor. Ben bu guncellemeyi sevmedim tanri.
Yalniz aradan cok insan gecmistir.
Ikinci mesaj ya hic atilmaz ya da ?? Bu olur.
Ilk kez erken uyumustum.
Onu cok seviyorum onu kaybedemem ickinin verdigi bi sarhoslukla hata ettim. Ona anlatirsam ayrilir mi benden ayrilirsa ölurum. Boyle de kandiriyo gibi devam etmek istemiyorum
Ilac gibi basliktir.
Bana icireni de suclayamam ki. Sonucta bi sey olmadigini dusunup oraya gittim ama onla gelecekte sevgili olmayi dusunuyodum. Ve icince de ben yaklastim
O simdi hic bi seyin farkinda degil ve mutlu.
Sözlük yazarlarının sözlük içinde diğer sözlük yazarlarına tavsiye verdiği hededir.
Ciftse demekki cinsiyetler..
Bu erkekler platin sarıya boyanmaktan yanmış, koca karımsi kızlari ilahlastirirken, dogal kızları basit bulduklarindan bu kizlarla cikarlar umduklarini bulduklariyla iliskilerini ilahlastirdiklari bir kizla samimilesince sonlandirilar. Bu erkeler kadini metaryel olarak gorur. Gerizekalidirlar ama kendini ustun bi dahi sanarlar.
Matur videosu izleyenler icin fazladir bile. Amk elin yanik sacli platin sacli koca kari tipli kizlara dibiniz duser. Dogalliyla goz dolduran sila ya mi kusur buluyosunuz
Sik er til . Omg.
+ daha once biriyle oldun mu?
- evet, oldum.
Sorulmadan soylenecek hede degildir.
- evet, oldum.
Sorulmadan soylenecek hede degildir.