bugün
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi4
- geceye güzel bir söz bırak6
- meal kuran değildir26
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi3
- gecenin film sahnesi5
- 2026 ağustos ayının serin geçmesi2
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- dürüm yerken uzaklara dalmak3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- lionel messi2
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- iremga12
- polonya2
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- afrika nasıl kalkınabilir15
- bella hadid5
- velvet almanyaya gel5
- mohamed salah ghaly5
- kız arkadaş kiralamak8
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- 31 çekerken eli kırmak4
- duş almak vs duş yapmak4
- kendini anlatamamak6
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- velvet14
- kahve falı3
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- halit bolkan2
- gürkan uygun3
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- dünya sivaslılar günü3
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- yunanistan30
- had bildirmek6
- uzak diyar4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- eğitimde itaat kültürü2
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- tai lung7
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
19 Mayıs'ta Gazi Anadolu Lisesi'nde konser vermiş olan *grup
Güneş gözlüklerini eksik etmeyen tatlı gitariste* de selam olsun *
Güneş gözlüklerini eksik etmeyen tatlı gitariste* de selam olsun *
solistin* sesiyle daha bi güzelleşen gruptur.yolları acık olsundur.
tarzları ve müzikleriyle göz dolduran, özlenen, beklenen grup.
street fighter ın filminde önceden kötü olupta sonradan hakk yolunu bulan karakter. elinde dikenleri falan vardır bunun wolverine e benzer hafiften. karizmadır.
(bkz: hadi bi album yaa)
kendilerini ya da yaptıkları müziği sevmeyenlerin bile şarkılarından en az birini sevdirebileceğine inandığım çift kişilik tatlı sert grup.
uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan, her albümde 3-5 sağlam şarkıya barnak basan hafif müzikle aşina grup.
depresyonun müzik hali. FEridun düzağaçla beraber dinlenilmesi aşırı doz etkisi yaratır. iz bırakmıştır, ve uçları kırık saçları gibi karanlıktır.
ninni, ankara, iz bırakanlar unutulmaz, elimde değil vs... daha ne olsun?
bu insanları her dinlediğimde aklıma the cure gelir nedense. ilk albümlerinde olan tamam sustum parçasını her dinlediğimde kafamı duvarlara sürtesim gelir, okadar gıcık bir vokal tarzı ben daha bilmiyorum ama sonra deniz o vokal tarzının bir gençlik hatası olduğunu söylemesi onurlu bir davranıştı. son albümleri çok başarılıdır kanımca.
deniz'in gün be gün kendini geliştirdiği grup. çıkardıkları her albüm diğerine göre daha iyi, yükselen bu grafiğiyle, diğer gruplardan ayrı bir yer tutuyor vega.
sahip oldukları çizgiyi asla bozmayan, "ünlü olalım, popüler kalalım, magazine çıkalım" gibi dertleri olmayan rock grubu.
gruba bir üçüncü birey eklenmiştir. deniz özbey ve tuğrul akyüz'ün en masum şarkıları. ceylin akyüz.
gruba bir üçüncü birey eklenmiştir. deniz özbey ve tuğrul akyüz'ün en masum şarkıları. ceylin akyüz.
gotu sikisti mi tellerin ustuden rakibine atlayan street fighter elemani. hos bir aryukenlik isi vardir amma yerden gelse ya yiyorsa. *
ispanyol bir dövüşçüydü sanırım.
canlı performansları iğrenç olan grup.
sabah uyandığınızda "bu sabahların bir anlamı olmalı" şarkısını dinlerseniz, bu şarkıları ile size terapi yapan bir grup. hemi de ücretsiz.
çok sevdiğim dinlediğim ve takip ettiğim bir grup.
street fighter'ın en etkili dövüşçüsü.
sevilen bir müzik grubu.
street fighter ın ispanyol dövüşçüsü.suratındaki demir maske ve uzun demir pençeleriyle meşhurdur.balrog ve mr.bison ın kankasıdır.
ankarada yasamayı sevmeme neden olan sahane sarkılarıyla beni bambaska bir aleme goturen muthiş grup.farklı yorumu ve ses tınısı herkese hitap etmemektedir ancak bence cok ozel bir sesi var vokalin,insanın içine işleyen ve eslik etmeye calıstıgında sarkının içine adeta cekildiğini hissettiren muhtesem bir ses. (bkz: elimde degil)
çocukları olduktan sonra ortalarda görünmeyen grup. ne yani çocuk oldu diye bir havalar, bilmem neler. cık cık cık...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar