bugün
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması6
- 32 yaşına girmek9
- evden çıkınca acıkan insan4
- chp'nin kemalizm den kopuş süreci4
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- rte'nin fethettiği topraklar4
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi3
- norveçte bok olsam8
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler8
- kadınların penisi olduğu gerçeği6
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- zengin olsanız ne yapardınız4
- ciguli vs velvet10
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası6
- ikizler burcu erkeği3
- nervionun merak ettiği yazar19
- kul hakkı yemeyi ilke edinmiş şakirt2
- odtü mezuniyetinde açılan hanımcı pankartlar2
- pandemi sonrası hayat3
- aşırı zayıf erkek3
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- en güzel aşk2
- şeriat haklıya hakkını vermektir2
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- mehdi arşiv olarak mı inecek exe olarak mı3
- örtünmek te açık gezmek te yasak olmamalı2
- icq2
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- herşeyi boşverip guru olmak3
- yalnizca deli yalnizca sair21
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor5
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- sevgilinin giyimine karışmak9
- doğum haritası5
- düşün ki o bunu okuyor7
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- mehdi kaç yaşında başa geçecek2
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- atatürk yerine mustafa kemal diyenler3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- komşuları itici yapan detaylar7
- migros'un nussknacker satması3
- ordu4
entry'ler (51)
https://www.facebook.com/Radyo.Mood
http://www.radyomood.com
2012′nin Şubat ayında kurulan Radyo Mood, istanbuldan yabancı müzik yayını yapmakta olan bir internet radyosudur. Müzik anlayışını Easy Listening olarak yorumlamaktadır. Dinleyicilerine, indieden modern rocka, souldan worlde, cazdan ambient musice, post-rocktan trip-hopa kadar geniş bir müzik yelpazesi sunar.
Radyo Mood Az anons çok müzik ve Az tekrar anlayışıyla hareket etmektedir. Gün boyu çaldığı seçici müziği sayesinde sadık ve iyi müzik dinleyicisiyle buluşur. Kaliteli programcıları ve djlerinin gerçekleştirdiği canlı yayınlar ve hazırladığı farklı playlistlerle müzik yelpazesini sürekli genişletmektedir.
Aynı zamanda bir müzik portalı olan Radyo Mood, müzik haberleri, yeni albümler, konserler ve müzik dünyasındaki daha birçok yenilikten dinleyicisini güncel olarak haberdar etmekte ve internaktif bir ortam yaratarak dinleyicisiyle her an iletişim halinde bulunmaktadır.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Radyo Mood, Facebook ve Twitter sayfalarında gün boyu güncel müzik ve konser haberleri, müzik videoları paylaşmakta, programlar ve canlı yayınlar hakkında bilgileri anlık olarak yayınlamaktadır.
Radyo Mood, kendi web sitesi dışında iOS işetim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi iOS uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi Andriod uygulaması, TuneIn Radio ve iPhone Radyo uygulamaları ile de dinlenebilmektedir. Aynı zamanda web sitesinde Flash Player, Windows Media Player ve iTunes gibi farklı dinleme seçenekleri de sunmaktadır.
Dünyaya Yolculuk sloganıyla 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak yayın hayatına devam etmekte olan Radyo Mood, farklı ruh haline sahip radyo dinleyicisini tek bir radyoda toplamayı hedeflemektedir.
http://www.radyomood.com
2012′nin Şubat ayında kurulan Radyo Mood, istanbuldan yabancı müzik yayını yapmakta olan bir internet radyosudur. Müzik anlayışını Easy Listening olarak yorumlamaktadır. Dinleyicilerine, indieden modern rocka, souldan worlde, cazdan ambient musice, post-rocktan trip-hopa kadar geniş bir müzik yelpazesi sunar.
Radyo Mood Az anons çok müzik ve Az tekrar anlayışıyla hareket etmektedir. Gün boyu çaldığı seçici müziği sayesinde sadık ve iyi müzik dinleyicisiyle buluşur. Kaliteli programcıları ve djlerinin gerçekleştirdiği canlı yayınlar ve hazırladığı farklı playlistlerle müzik yelpazesini sürekli genişletmektedir.
Aynı zamanda bir müzik portalı olan Radyo Mood, müzik haberleri, yeni albümler, konserler ve müzik dünyasındaki daha birçok yenilikten dinleyicisini güncel olarak haberdar etmekte ve internaktif bir ortam yaratarak dinleyicisiyle her an iletişim halinde bulunmaktadır.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Radyo Mood, Facebook ve Twitter sayfalarında gün boyu güncel müzik ve konser haberleri, müzik videoları paylaşmakta, programlar ve canlı yayınlar hakkında bilgileri anlık olarak yayınlamaktadır.
Radyo Mood, kendi web sitesi dışında iOS işetim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi iOS uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi Andriod uygulaması, TuneIn Radio ve iPhone Radyo uygulamaları ile de dinlenebilmektedir. Aynı zamanda web sitesinde Flash Player, Windows Media Player ve iTunes gibi farklı dinleme seçenekleri de sunmaktadır.
Dünyaya Yolculuk sloganıyla 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak yayın hayatına devam etmekte olan Radyo Mood, farklı ruh haline sahip radyo dinleyicisini tek bir radyoda toplamayı hedeflemektedir.
nefis şeker..
Bursa'da bu şekeri bulabileceğim bi yer söyleyen olursa , bir paket de kendisine alacağım...
yardırın ortalığı ulaşın bana...
Bursa'da bu şekeri bulabileceğim bi yer söyleyen olursa , bir paket de kendisine alacağım...
yardırın ortalığı ulaşın bana...
http://www.ratemypoo.com a konulasıdır...
geçmiş serideki prince'i yönetmeyeceğimiz oyundur.
türkiyede fazla bulunmyan ve pahalı olduğu söylenen rüyalarımın şekeri. deliler gibi aranmaktadır kendisi.
(bkz: sour skittles)
(bkz: sour skittles)
tadı mahalle aralarındaki bakkallarda satılan ucuz şekerli sakızlara benzeyen içecek. değişik .
tarkan'ın yaptığı en güzel parça. şimdi vay anam vay'lara kaldık. hey gidi günler hey.
<alper> ben gidiyom .
<Merve> dönüşler de olsun cici .
<Merve> dönüşler de olsun cici .
redd enteresan bir performans sergilemiştir bu festivalde. vokal doğan duru yerdeki hoparlöre takılıp düştü artık melek değilim i söylerken. bilerek mi yaptı bilmem . sonra şarkıyı yerde söylemeye devam etti . birkaç kez de mikrofonun azizliğine uğradılar.
az önce bana bi silik kazandıran kural.
(bkz: hadi bi album yaa)
kadife sesli , güzel yüzlü , şarkıları yolda dinlenince ayrı güzel olan şarkıcı. eylül'de yeni albümüyle geliyor.
alpay'dan da bizim için geliyor : (bkz: eylülde gel)
alpay'dan da bizim için geliyor : (bkz: eylülde gel)
amerikalı bir kız arkadaşın zorla dinlettirdiği, sonrada hayranı olunan, hiç dinlemediyseniz önce ikinci sonra birinci albümlerini dinlemeniz gereken fevkalade grup.
okunuşu her zaman sempatik gelen bir sebze.