bugün
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- en merak ettiğin ulu yazarı27
- nervionun merak ettiği yazar18
- komşuları itici yapan detaylar7
- zengin bacanak5
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi6
- ciguli vs velvet9
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sinirli kadını sakinleştirmek14
- transfer dönemi3
- starbucks vs kahve dünyası4
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- sünnetten akılda kalanlar6
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- kötü insana iyi davranarak iyi olmasını beklemek3
- yalnizca deli yalnizca sair21
- bakkal taşağı gibi asık suratlı kezo2
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek6
- sevgilinin giyimine karışmak7
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- nervionun kedisi3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- sözlüğün en sıkıcı yazarı3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- erkekler neden aglar2
- bana kezban dediler4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- dikkatli dikkatli gözünü dikip bakan kadın2
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- arkadaşlar bakar mısınız21
- kürdistan hava kuvvetleri4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- merak edilen sözlük erkeği6
- katatespizartmasi17
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
- tanıdık olmayan eczane2
- atatürk peygamber mi sorunsalı3
- şımarık yazarlar5
entry'ler (51)
https://www.facebook.com/Radyo.Mood
http://www.radyomood.com
2012′nin Şubat ayında kurulan Radyo Mood, istanbuldan yabancı müzik yayını yapmakta olan bir internet radyosudur. Müzik anlayışını Easy Listening olarak yorumlamaktadır. Dinleyicilerine, indieden modern rocka, souldan worlde, cazdan ambient musice, post-rocktan trip-hopa kadar geniş bir müzik yelpazesi sunar.
Radyo Mood Az anons çok müzik ve Az tekrar anlayışıyla hareket etmektedir. Gün boyu çaldığı seçici müziği sayesinde sadık ve iyi müzik dinleyicisiyle buluşur. Kaliteli programcıları ve djlerinin gerçekleştirdiği canlı yayınlar ve hazırladığı farklı playlistlerle müzik yelpazesini sürekli genişletmektedir.
Aynı zamanda bir müzik portalı olan Radyo Mood, müzik haberleri, yeni albümler, konserler ve müzik dünyasındaki daha birçok yenilikten dinleyicisini güncel olarak haberdar etmekte ve internaktif bir ortam yaratarak dinleyicisiyle her an iletişim halinde bulunmaktadır.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Radyo Mood, Facebook ve Twitter sayfalarında gün boyu güncel müzik ve konser haberleri, müzik videoları paylaşmakta, programlar ve canlı yayınlar hakkında bilgileri anlık olarak yayınlamaktadır.
Radyo Mood, kendi web sitesi dışında iOS işetim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi iOS uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi Andriod uygulaması, TuneIn Radio ve iPhone Radyo uygulamaları ile de dinlenebilmektedir. Aynı zamanda web sitesinde Flash Player, Windows Media Player ve iTunes gibi farklı dinleme seçenekleri de sunmaktadır.
Dünyaya Yolculuk sloganıyla 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak yayın hayatına devam etmekte olan Radyo Mood, farklı ruh haline sahip radyo dinleyicisini tek bir radyoda toplamayı hedeflemektedir.
http://www.radyomood.com
2012′nin Şubat ayında kurulan Radyo Mood, istanbuldan yabancı müzik yayını yapmakta olan bir internet radyosudur. Müzik anlayışını Easy Listening olarak yorumlamaktadır. Dinleyicilerine, indieden modern rocka, souldan worlde, cazdan ambient musice, post-rocktan trip-hopa kadar geniş bir müzik yelpazesi sunar.
Radyo Mood Az anons çok müzik ve Az tekrar anlayışıyla hareket etmektedir. Gün boyu çaldığı seçici müziği sayesinde sadık ve iyi müzik dinleyicisiyle buluşur. Kaliteli programcıları ve djlerinin gerçekleştirdiği canlı yayınlar ve hazırladığı farklı playlistlerle müzik yelpazesini sürekli genişletmektedir.
Aynı zamanda bir müzik portalı olan Radyo Mood, müzik haberleri, yeni albümler, konserler ve müzik dünyasındaki daha birçok yenilikten dinleyicisini güncel olarak haberdar etmekte ve internaktif bir ortam yaratarak dinleyicisiyle her an iletişim halinde bulunmaktadır.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Radyo Mood, Facebook ve Twitter sayfalarında gün boyu güncel müzik ve konser haberleri, müzik videoları paylaşmakta, programlar ve canlı yayınlar hakkında bilgileri anlık olarak yayınlamaktadır.
Radyo Mood, kendi web sitesi dışında iOS işetim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi iOS uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlar için kendi Andriod uygulaması, TuneIn Radio ve iPhone Radyo uygulamaları ile de dinlenebilmektedir. Aynı zamanda web sitesinde Flash Player, Windows Media Player ve iTunes gibi farklı dinleme seçenekleri de sunmaktadır.
Dünyaya Yolculuk sloganıyla 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak yayın hayatına devam etmekte olan Radyo Mood, farklı ruh haline sahip radyo dinleyicisini tek bir radyoda toplamayı hedeflemektedir.
nefis şeker..
Bursa'da bu şekeri bulabileceğim bi yer söyleyen olursa , bir paket de kendisine alacağım...
yardırın ortalığı ulaşın bana...
Bursa'da bu şekeri bulabileceğim bi yer söyleyen olursa , bir paket de kendisine alacağım...
yardırın ortalığı ulaşın bana...
http://www.ratemypoo.com a konulasıdır...
geçmiş serideki prince'i yönetmeyeceğimiz oyundur.
türkiyede fazla bulunmyan ve pahalı olduğu söylenen rüyalarımın şekeri. deliler gibi aranmaktadır kendisi.
(bkz: sour skittles)
(bkz: sour skittles)
tadı mahalle aralarındaki bakkallarda satılan ucuz şekerli sakızlara benzeyen içecek. değişik .
tarkan'ın yaptığı en güzel parça. şimdi vay anam vay'lara kaldık. hey gidi günler hey.
<alper> ben gidiyom .
<Merve> dönüşler de olsun cici .
<Merve> dönüşler de olsun cici .
redd enteresan bir performans sergilemiştir bu festivalde. vokal doğan duru yerdeki hoparlöre takılıp düştü artık melek değilim i söylerken. bilerek mi yaptı bilmem . sonra şarkıyı yerde söylemeye devam etti . birkaç kez de mikrofonun azizliğine uğradılar.
az önce bana bi silik kazandıran kural.
(bkz: hadi bi album yaa)
kadife sesli , güzel yüzlü , şarkıları yolda dinlenince ayrı güzel olan şarkıcı. eylül'de yeni albümüyle geliyor.
alpay'dan da bizim için geliyor : (bkz: eylülde gel)
alpay'dan da bizim için geliyor : (bkz: eylülde gel)
amerikalı bir kız arkadaşın zorla dinlettirdiği, sonrada hayranı olunan, hiç dinlemediyseniz önce ikinci sonra birinci albümlerini dinlemeniz gereken fevkalade grup.
okunuşu her zaman sempatik gelen bir sebze.