bugün

/16
21Aralık 2012 tarihinde dünyaya çarpacağı idda edilen fakat çarpmayan marduk gezegenine bilim insanlarınca verilen isim.
2005'te hafif müzik albümüyle tanıştığım, tarzı ve duruşlarıyla iyi ki böyle kaldılar akıllarda dediğim underrated grup.
ankara şarkısıyla hatırları hep depreştirir.
ilk çıktıkları günden yana dinlemekteyiz kendilerini.
desem de inanma yı herkese tavsiye ederim.
üniversitedeyken finallere çalışırken tanışmıştım ve bırakmak nasip olmadı halen.
street Fighter ii' daki ispanyol karakter. hoplar ziplar tellere Tırmanır sonra rakibini sık...* ailecek seviyoruz.
Street fighter ın maskeli karakteri.
efsanevi turk gruplardandir. nerde o eski gruplar dedirtir.
dayak yemiş hali tuncay şanlı'ya benzeyen karakter.

http://www.vizzed.com/viz...otleg_May14%202_27_26.png
Bu sabah bir umut var içimde belki geri...
Dediğinde solist sevgilimden ayrılmışım gibi hissediyorum. Bu nasıl bir tonlama?
Ne zaman dinlesem ağlayasım geliyor.
(bkz: lada vega) rus otomobil markası lada nın çıkardığı modeldir , frenleri berbattır ( 100km/s hız da 50metre durma mesafesi ) , 1.5 motoruyla çok çok rahat 200km/s hıza çıkabilir

Bunun dışında ;

Güzel bir rock grubudur , " bu sabahların bir anlamı olmaı " pasçasıyla ün yapmıştır.
(bkz: ankara) bu şarkı öyle derin anılarla dolu ki benim için, şarkıyı ilk notasından tanıyıp suratımı asabiliyorum.
ankarada doğmuş evvel zaman grubu. (bkz: iz bırakanlar unutulmaz)
her albümünü asker yolu bekler gibi beklediğim gruptur. 10 yıldır son albümünü dinliyorum, önceki 3 yıl da bi önceki albümünü dinliyordum. şarkıları eskimeyen nadir gruplardan.
bugün fnatic ile 1 tane maç yapmış ve 1 tane daha maç yapacak olan düşük tier cs go takımı.
Ayrıca vega bir yıldızın ismidir gökyüzüne baktığın zaman hemen kendini belli eder zaten baya parlak bir yıldızdır.
en güzel şarkıları, ankara, elimde değil, bihaber olan vokalistinin yatağa davet eden turkcell müşteri temsilcisi gibi seksi ses tonu olan harika grup.
bu sabahlarin bir anlami olmali dedigim guzeller guzeli grup.
Kaybolan en güzel gruplardan bir tanesi.
Son hatırladığım tombik bir abla idi. Sesi candır orası ayrı.
iz bırakanlar unutulmaz.
iz bırakanlar unutulmazdır.
keşke bursaya gelseler dediğim grup.
"ver ver ateşe ver bizi
bir iz bırak burada
iz bırakanlar unutulmaz."
Tamam tamam sustuuum.
Aklıma ankara'yı getiren..
eski günlere selam niteliğinde. yeniyi değil geçmişi anımsatır.

https://www.youtube.com/watch?v=kUUFP2im_qA
© copyright 2005 - 2026