bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri9
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- dövmesi olan yazarlar6
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak3
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- kimseyle tanışamamak2
- türkiye a milli futbol takımı14
- nervio'nun kedi kumu5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- siz yazın ben yatıyorum3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- sevgilisini paylaşan adam3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- vurduran erkek davranışları3
- treni kaçırmak5
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- platonik aşk5
- gavat bir insan olmak3
- spino2
- ankara mı istanbul mu9
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- crrc corporation3
- köle isaura2
- berberlere zam gelmesi7
- 0 gol 0 puan2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- jd vance2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- haiti3
- billy joel2
- iç anadolu ağzı3
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- öpüşemeyen zenon2
- teoman müziği bıraktı2
Izmir'de konak'a inen dönemeçli yol.
sözlükte izmir'lileri görmek ne güzel dedirten ve haftanın 4 günü dersaneye giderken 152 hat no'lu otobüs ile indiğim ve çıktığım,ve izmir'i en güzel saatinde gördüğüm (sabah 8,gün doğarken çok tatlı oluyo len ege'nin incisi)ve hayalimde oradaki bir evde oturmanın yattığı, çok büyük açılı virajları olan haliyle 152'nin (körüklü kendisi) dönerken zorlandığı yol.
ayrıca izmir'i sevmek için bir neden..
ayrıca izmir'i sevmek için bir neden..
tadını çıkarta çıkarta yürüyerek inerim derseniz cüzdansız ve telefonsuz bir şekilde konak'a ulaşmanız muhtemel bir bölge.
"benzer" anlami tasiyan sozcuk.
3-4 yaşlarında sürekli ağlayan mız mız bir çocuk. bir de tüm bu balının üstüne otobüsün tuttuğu 10 dakikalık yolda 10 kere kusan çocuk.
ne vakit konaka gidilecek olsa tüm yol boyunca ağlayıp bayram yerinde varyanta dönerken deniziiiiim diye bağırıp susan gülmeye başlayan çocuk.
ne vakit konaka gidilecek olsa tüm yol boyunca ağlayıp bayram yerinde varyanta dönerken deniziiiiim diye bağırıp susan gülmeye başlayan çocuk.
(bkz: antalya)
1) izmir'de inönü caddesi'ne bayramyeri'nde bağlanan ve bayramyeri'nden kıvrılarak konak'a doğru inen yokuş caddedir. asıl adı birleşmiş milletler caddesi olarak geçerse de, genelde kullanılan ve bilinen isim varyanttır.
2) ikincil yol, yan yol (burada yolun her iki anlamı da geçerlidir).
2) ikincil yol, yan yol (burada yolun her iki anlamı da geçerlidir).
Arabayla çıkması zor, otobüsle çıkması keyifli, yürüyerek çıkması neredeyse imkansız ama manzarası inanılmaz keyifli bir yoldur. Yalnız bazı virajlarda korkulukların yetersiz olduğu görüşüne kapılırım nedense.
Ayrıca YURTKUR Ege Bölge Müdürlüğü de bu yokuşun sonundadır.
Ayrıca YURTKUR Ege Bölge Müdürlüğü de bu yokuşun sonundadır.
izmir'in en güzel manzarasına sahip bölgedir. sarmal olarak aşağı inen tarihi yolu da bir hayli estetiktir, dokusunda bir bozulma olmamıştır. tek sıkıntısı akşam saatlerinde biraz tehlikelidir. ayrıca fotoğraf meraklıları için istanbul'da balat ne ise izmir'de de varyant odur.
izmir konak'taki dönen yol.
antalya'da konyaaltı caddesi'nden plajlara inen yoldur.
Ben varyantta oturuyorum. Mutfakta yemek yerken bir baktım millet toplanmış yıl başına varyantta izmir'i izleyerek geçiriyorlarmış. Bende çıktım izledim bi bok olmadı manazara iyi de topladığımız şey saçma sapan bir şey. Yolu kapattılar her yer araba oldu. Bende gidip yanlarına ayı mı oynuyo noluyo diye sordum herkes bi döndü sonra devam =)
Eşrefpaşadan Konağa inmek için çok kullanışlı yol. Ayrıca anneannem oradaki taşların izmir'e gelecek bir vaşbakan için döşendiğini söylerdi.
Bayramyerinden Halil rıfat çıkışına kadar olan kısmının resmi adı birleşmiş milletler caddesi, halilrıfatpaşadan aşağı bahribaba parkına devam eden taş döşeli kısmın adı Halil rıfatpaşa caddesidir. .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar