bugün
- kanadalı ünlüler6
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- felsefe mezunu öğretmen olmak3
- tecrübe edilen en korkunç şey6
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması4
- ekşiye gidiyorum ben10
- mazotun litresi 101 lira35
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- iç sıkıntısı5
- sadece filistin'i önemsemek15
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- sevilen hitap şekilleri3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- gocu38
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey3
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- iblis'in sesini duymak11
- witcher 32
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- 28 bine çalışmak8
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- güne almanca bir cümle bırak3
- gecenin korkunç yaratıkları3
- kürdü sevin10
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- israil11
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- g i l d e d l i l y27
- anın görüntüsü24
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- kadikoy psikolog4
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- arkadaşlar bakar mısınız16
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- aslan burcu3
- yazarların fobileri20
bana göre dünyanın en güzel kadınının oynadığı* film. watchable for natalie.
alan moore'un çizgi romanından uyarlama, iyi kurgulanmış, sürükleyici bir film. "şiddet adalet getirecekse meşrudur." gibi bir fikri savunan, v adında, devrimci bir kahramanın eylemleri anlatılmakta. terörün perde arkası vurgulanmaya çalışılmış. görüntüler çok iyi, çarpıcı sahnelere sahip, sinemada izlenilmesi gereken bir film.
spoiler
askın tanımını yenıden yapan fılmdır. zıra asık oldugu kadının korkmaması ıcın ona yapmadıgı ıskence kalmamaktadır. kendısınden nefret ettırme noktasına gelerek buyuk bir rısk almaktadır. hem de 20 yıl uzerınde calıstıgı devrım planını sevdıgı kadının gerceklestırme kararına bırakmıstır.
spoiler
v; edmond dantes, anne ve babam, ben, sen ve herkes...
spoiler
izlenmesi gereken politik icerikli edebiyatla suslenmıs, super bir filmdir.
askın tanımını yenıden yapan fılmdır. zıra asık oldugu kadının korkmaması ıcın ona yapmadıgı ıskence kalmamaktadır. kendısınden nefret ettırme noktasına gelerek buyuk bir rısk almaktadır. hem de 20 yıl uzerınde calıstıgı devrım planını sevdıgı kadının gerceklestırme kararına bırakmıstır.
spoiler
v; edmond dantes, anne ve babam, ben, sen ve herkes...
spoiler
izlenmesi gereken politik icerikli edebiyatla suslenmıs, super bir filmdir.
1984,germinal,28 gun karısımı izlenirken insanın içinde bir şeylerin depreştiği güzel bir film.
kişilerden cok düşüncelerin,yapılardan cok umutların önemini vurgulayan son dönemde izlediğim en iyi film.
kişilerden cok düşüncelerin,yapılardan cok umutların önemini vurgulayan son dönemde izlediğim en iyi film.
bu sezon sinemalara gelen en güzel film
tamamen zaman geçirmek için gidilip bi an bile göz kırptırmayan film olmuştur kendisi
tamamen zaman geçirmek için gidilip bi an bile göz kırptırmayan film olmuştur kendisi
kesinlikle gorulmesi gereken bir film. son zamanlarda sinemaya gelen en iyi filmlerden belki de. izlerken sık sık 1984 u animsiyorsunuz.
ne kadar az korkarsan o kadar çok özgürsün felsefesi üzerine kurgulanmış farklı bir film. v'nin hızlı konuşmalarını altyazıdan takip etmek biraz zor oluyor ama kesinlikle izlemeye değer.*
güzel natalie portmanın uğruna saçlarını kazıdığı film. bu imajı ile o şirin sempatik kız yerini psikopat birine bırakmış sanki, hatta portman çekimler sonrası döndüğü new yorkta bir gece gece vakti polis tarafından şüpheli sanılarak durdurulmuş ve tüneli değil normal yoldan devam etmesi söylenmiştir.
James McTeigue'nin yönettiği ve Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea ile John Hurt'ün oynadığı film. Geleceğin totaliter ingilteresinde geçen V for Vendetta sadece V olarak bilinen maskeli bir adam tarafından bir ölüm-kalım durumundan kurtarılan yumuşak başlı genç kadın Evey'nin hikayesini anlatıyor.harika bir hikaye.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar