bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması12
- yazarların mezun olduğu okullar17
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ankara da nato zirvesi13
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı8
- sivas ta kayınbabanın damadını vurması2
- ctrlx'in ayakları11
- ölümün en iyi tanımı6
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- bakire kadını gözünden tanımak6
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- günün şiiri25
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- döl bankası4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- saraca finch house21
- aleyna tilki nin ayakları4
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- 23 yaş7
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- yoğurt11
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- murat yakın3
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- dövmesi olan erkek9
- adana sokak lezzetleri5
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır2
- 2026 dünya kupası24
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı7
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- velvet30
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
ister natalie portman'ın oyunculuğu için isterse verdiği mesajlar için tekrar tekrar izlenesi film.
bu akşam 20:00'da star'da yayınlanacaktır.
star tv nin o kadar salak diziden fırsat bulup da bu akşam sergilediği şaheser...
bu kadar kötü bir tercüme ve seslendirme sonrasında kaçınılmaz olan filmdeki mükemmel cümlelerin yok oluşu. yazık...
bu günlerde yeniden izlemek istediğim ve bir türlü fırsat bulamadığım filmi star tv yayınlıyor.
gece izleyip uyuduğumda, sabah sanki gerçekten v devrim yapmışçasına, mutlu olarak uyanmama neden olan efsane film.
babasının ekmek al lafına karşı çıkamayan ergenleri heycanlandıran, saçma sapan bir film.
mükemmel ötesi bir film. 4 defa izledim, gel izleyelim desen, gene izlerim...
star tv'de yayınlandığı için twitter'da çok konuşulanlar arasına giren filmdir. ben de kafalarına bir şey düştü ergenlerimizin sanmıştım.
dublaj çevirisinin ce dublajın kim tarafından yapıldığını merak etmekteyim.
dublaj çevirisinin ce dublajın kim tarafından yapıldığını merak etmekteyim.
--spoiler--
herkese bize neden ihtiyaç duyduklarının yeniden hatırlatılmasını isiyorum
--spoiler--
herhalde bir devlet tasviri bu kadar özlü bir şekilde izah edilir: sürekli ona ihtiyacımız olduğunu bize türlü senaryolarla ve tezgahlarla hatırlatan devlet. ona ihtiyacımız olmadığını asla düşünmememiz için, elinden geleni ardına koymayacak. çünkü araç olarak kurulan hiç bir insan tasarımı kurum amaç haline gelmekten kendisini alıkoyamaz.
herkese bize neden ihtiyaç duyduklarının yeniden hatırlatılmasını isiyorum
--spoiler--
herhalde bir devlet tasviri bu kadar özlü bir şekilde izah edilir: sürekli ona ihtiyacımız olduğunu bize türlü senaryolarla ve tezgahlarla hatırlatan devlet. ona ihtiyacımız olmadığını asla düşünmememiz için, elinden geleni ardına koymayacak. çünkü araç olarak kurulan hiç bir insan tasarımı kurum amaç haline gelmekten kendisini alıkoyamaz.
yeniden izlemekten sıkılmadığım, etkilenmemenin imkansız olduğu film.
Natalie Portman'a aşık olmamak imkansız bu film'de.
filmi izleyip bu kadar etkilenen arkadaşları gördüğümde. film aslında çizgi roman'ın biraz daha yumuşatılmış bir şekliymiş desem ve okusalar ne olurdu acaba diye düşündüğüm film. sözlüklere bu filmle alakalı yorum yapan sayısı kadar filme giden olsaydı muhtemelen gişe rekoru kırardı kendisi.
ha süper bir film o ayrı, hikayesini öncedentakip etmemden mütevellit baya bi hazırlanarak gitmiştim filme. etkilendim en çokta monte kristo kontu filminin karşısında kendi kılıcı ile kendi kendisini eylendirdirği zamanları. tabi ordanda gönderme yapmayı es geçmemişler.
not: çizgi romandaki v çok çok daha acımasız bir karektermiş.
ha süper bir film o ayrı, hikayesini öncedentakip etmemden mütevellit baya bi hazırlanarak gitmiştim filme. etkilendim en çokta monte kristo kontu filminin karşısında kendi kılıcı ile kendi kendisini eylendirdirği zamanları. tabi ordanda gönderme yapmayı es geçmemişler.
not: çizgi romandaki v çok çok daha acımasız bir karektermiş.
her izlediğimde ilk kez izliyormuşum gibi heyecanlandığım tek film. bir defa izlemek kesinlikle yetmez zira bir kez izlerseniz filmdeki muhteşem bağlantıları yakalayamazsınız mesela;
V-5 kasım
victory ( V ) *
V nin denek numarası V *
daha niceleri.
-spoiler-
Şiddet iyi yönde kullanılabilir.
-spoiler-
film izlendiğinde bu spoiler kesinlikle daha iyi anlaşılacaktır.
(bkz: hugo weaving)
V-5 kasım
victory ( V ) *
V nin denek numarası V *
daha niceleri.
-spoiler-
Şiddet iyi yönde kullanılabilir.
-spoiler-
film izlendiğinde bu spoiler kesinlikle daha iyi anlaşılacaktır.
(bkz: hugo weaving)
partman'ın o kimdi sorusuna verdiği "o benim babamdı, annemdi, kardeşimdi, sizdiniz, bendim" şeklindeki cevapla türk sinemasına selam çakmıştır.*
ilk kez arkadaşlarımla izlediğim film. ben bir filmi arkadaşlarımla izlersem o film kesin piç olur, v for vendetta' da öyle oldu abartıldığı kadar güzel olmadığı kanaatine vararak, hayatıma devam etmiştim. Ama bugün bir özel kanalda tekrar izlediğimde, hassiktir bu kadar güzel miydi lan bu dedim, hatta hayatım da bir mersin'de kaybolduğumda birde mezuniyetimde ağlayan annemin, v 'nin öldüğü sahnede bizzat göz yaşlarını saklamaya çalışarak ağladığına şahit oldum, hayattımda izlediğim en güzel film değildi ama ilk 5' i rahat zorlar.
şu, sahne hala aklımda,
adını unuttuğum biri: neden ölmedin, nalet olsun.
v for: çünkü, bu maskenin altında etten kemikten fazlası var, çünkü bu maskenin altında fikir var ve fikirlere kurşun işlemez.
ayrıca, guy fawkes'ı unutmamak lazım.
şu, sahne hala aklımda,
adını unuttuğum biri: neden ölmedin, nalet olsun.
v for: çünkü, bu maskenin altında etten kemikten fazlası var, çünkü bu maskenin altında fikir var ve fikirlere kurşun işlemez.
ayrıca, guy fawkes'ı unutmamak lazım.
trt tarafindan yayinlanan pepee cizgi filminde, tam da v for vandetta'da anlatilmak istenen korku toplumunun yaratilmaya calisildigini goruruz.
http://www.youtube.com/watch?v=19htkG-Y6cQ
http://www.youtube.com/watch?v=19htkG-Y6cQ
100 yılın kuantum filmi. "Fikirlere kurşun işlemez" V for vendetta.
inci sözlükte ailesinin mason olduğunu iddia etmiştir.
izlendikten sonra genelde maskesi aranan karakterdir.
türkçe dublajlı seyrettiğim için olsa gerek bir türlü benimseyemediğim film.
bu filmi sağda solda ballandıra ballandıra anlatanların çoğu "bakın biz ne kadar da politiğiz" mesajı vermek amacında olan ergen ruhlu kişilerdir.
bu filmi sağda solda ballandıra ballandıra anlatanların çoğu v for vendetta'yı izlememiştir, valla bak.
insanda tekrar tekrar izleme isteği uyandıran çok iyi, çok acayip bir film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar