bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- üzülünce kime gidersiniz8
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- penis boyu takıntısı3
- ya bi siktirin gidin15
- sözlükte bile yalnız olmak10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlük çiftleştirme servisi11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- ucan tekme atan hipopotam43
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- düş sokağı sakinleri3
- istanbul12
- sarapci koala hatayi13
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek3
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- yemek yedikten sonra kusmak9
- sezen taş7
- nervionun beni engellemesi10
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- arkadaşlar buldum9
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
sinirleri gerebilen derse girmenin girmemekle aynı olacağı durumdur
okulda uyumak hele ilk ders sözel bi dersse süperdir.uyulasıdır. *
sınav gunuyse asla yapılmaması gereken durum zira sınav kağıdına salya akması söz konusu olabilir. tecrubeyle sabittir.
Bütün günün heba olmasına yol açacak durumdur. Mümkünse bu durumda okula hiç gidilmesindir.
butun gece son gune birakilmis odevi tamamladiktan sonra yorgun bi sekilde okula dogru yol almak.
(bkz: eziyet)
(bkz: tasvip etmiyoruz)
Sabaha kadar evde kankalarla alem yapılması durumunda ertesi sabah kalkıp okula gidilmesi durumu. Çok kötüdür bütün gün biter mahvolur.
derste kafanın sürekli öne düşmesi ve irkilmeniz nedeniyle arkadaşlarınızın dalga geçmesine sebep olacak durumdur.
servisi beklerken yakılan sigara ve serviste yapılan uyuma (dolayısıyla sigaradan sonra uyuma) seremonisi ile tatlı bile gelebilen eylem.
lakabınızın keşe çıkmasına vesile olan düzensizlik.ilk 2 derste uyumamak için hiç bir neden yoktur tabi ki yazılı sınav yoksa. hocalar size "kaldır lan kafanı" , "akşam uyumadın mı lan it" , "lan kalk okul burası çaktırma ağzına" gibi kaptan mağara adamı kıvamında sözler sarfetse de sabaha kadar ayakta durmuş, kafasında elli tane sorun olan öğrenci için bu sacma salak laflar sikinde bile olmaz.derste uyursan sessiz sakin öğrenci ayaklarına yatıp mantardan sınıfı geçebilrsin.tam aksi de olabilir eğer ki hoca/öğretmen/neylüğü belirsiz sınıfta ha bire geziyorsa. * * * *
derste uyumaktr.
(bkz: konyak içip okula gitmek)
öğleden sonra okuldan kaçıp eve gelip uyumak ile sonuçlanabilecek eylem. annenize babanıza yedirebiliyorsanız "ders boştu" yalanını söyleyebilirsiniz.
mimarlık öğrencilerinin proje yetiştireceğim derdine genelde yaptığı olaydır. bir süre sonra zaten bünyeleri uyumamaya alışıyor ve tabii bununla birlikte zaman kavramı denen bir şey kalmıyor, günler geceler birbirine karışıyor. bunun için derslerde yapılması tavsiye edilen (bkz: gözü açık uyumak). tabi yapabilene.*
(bkz: okumadan uykuya gitmek)
(bkz: uyumadan işe gitmek)
projeler ile ugrasan ogrencilerin bir ayricaligi. cok yapardik biz ogrenciyken bak.. hey gidi gunler..
gidildiğinde herkeze zombie bakışları atacağınız günaydın diyene mal mal bakılacağı kesin olan günlerdir.
bunun tam tersi vardır bi de. uyuyarak okula gitmek. o, tabi uyuduğundan bilinmez, ne oldu ne olmadı, nerdeyim, ne zaman geldik. yaşamak lazım.
zehir olacak bir gün geçirileceğinin garantisidir. birazdan aynısını yapmak ne kadar kötü, kahve içe içe bir hal olmak çok, çok kötü.
sabahlayınca yapılmak zorunda kalınandır.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar