bir uyumadan memlete gitmek, gidipte ev taşımak değildir.
Kafanın ders almamasıyla birlikte derste uyuklamaktır.
derste ölmektir. üç dört saat uyusan kafi halbuki.
Eve dönüldüğünde kesintisiz yapılacak uyku sefasını hayal etmemize neden olan durumdur.
Final zamanı eve dönüşte sadece yarım saatlik uykularla devam edilecek olaydır. O da büyük ihtimal ya telefonla ya da kapı sesiyle bölünecektir.
dünyanın en sikimsonik hareketi. o gün içinde girdiğiniz derslerden alacağınız verimi unutabilirsiniz.
Lise ve üniversitede çoğu zaman yaşadığım durum nba maçı izliyordum tüm gece sonra okula amk .sonra derslerin neden kötü bu yüzden .
beni amerika ile olan saat farkı yaktı burdan yetkililere sesleniyorum !!

Ben yandım başka fidanlar yanmasın amerika ile saat farkını ortadan kaldırın !
"hocam; uyanamadım, derse geç kaldım." deyimini söyletemeyecek durum.
Saçma sapan bir projeyi yetiştirmeye çalışmanızın ürünüdür. Ha aslında saçma olan proje değil , hocanın sana öğretemediği şeyleri sabaha kadar anlamaya çalışmaktır saçma olan. Sonunda anlarsın ama sabah olmuştur. Uykuyu aramazsın bile. Öyle lanet bir durumdur. Günün ilerleyen saatlerinde bu durumun acısının çıkacağını bilirsin.
(bkz: liseli detected)
son 2 gündür yaptığım eylem, bugün 3. olacak, güzel lan aslında bakma akşamına eve gelince çekilen uyku çok çok güzel oluyor.

saat 9'a ders verenler utansın, 2.5 saat yol geliyoruz ayıptır lan.
çarpıntı yapar.
3. dersten sonra "beni siken yok mu" diye bağırmanıza neden olur.
Sabahın 9una sınav koyulduğunda yapılandır. Amk ben 9daki dersine yetişemiyorum. iki saat yol çekiyorum en iyi durumda. Allahsız, sanki herkes altında arabasıyla iki adım yerden geliyo.
derste uyuma sebebidir, çok yapılandır. matematikte uyumanın tadı çok ayrıdır.
bir zamanlar çok yaptığım eylemdir. ayrıca okuduğundan, yazdığından, dinlediğinden bir bok anlamamaktır.
Yıllarca yaptığım eylem.
(bkz: ödevini yapmadan okula gitmek)
daha önce yazmıştım tekrar yazayım;

3. dersten sonra "beni siken yok mu" diye bağırmanıza neden olur.
5-6 yıl önce bazı arkadaşlarımın knight online nedeniyle yaptığı andavallik.
ortalama bi' 10 yil sonra yerini (bkz: uyumadan işe gitmek) haline birakir. degerini bilin sevgili liseliler. en azindan arka sirada uyuyabilirsiniz. is yerindeyken uyanmak icin yaptiginiz kahve masraflari bile gotunuze girebilir.
finallerde yapmıştım çok zordu çok..
Bir kaç saat sonra yapıp yapmayacağım belli olmayan eylem bir anda sikerler matematiği diyebilirim hiç belli olmaz bakarsın o profesörün götüne kitabı sokmuşum komple bilemiyorum yani. Öfkem kimseye değil bu arada yanlış anlamayın öfkem sadece bir kişiye ve bunu ona kusamıyorum çünkü kussam kendini bi bok sanıcak.
sık sık yaptığım eylem. Mesela üç saat sonra eğitim fakültesinde olmalıyım. akşam 6'ya kadar ders var.
Sabaha kadar ders çalışıp sabah soğuk duş ve duble kahveyle takviye alıp bir zamanlar sık gerçekleştirilen eylem.
© copyright 2005 - 2026