bugün
- bu gün sözlük ne tatlı lan9
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak9
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri6
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- tek kasa açan kalabalık market4
- platon un mağara alegorisi15
- sabahtan beri aç olmak5
- özgürlük nedir sorunsalı6
- true silik olsun10
- etli biber dolması yapan erkek6
- kapitalizm3
- seni severken valizini hazır tutan kadın7
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- iskender5
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi4
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek3
- sucuk döner5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- kafası karışık seçmen2
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- ismail kartal30
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- ekrem imamoğlu4
- iguana tokyo2
- haşlanmış yumurta9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- aç karnına markete girmek2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- islamda kadın6
- sözlüğün kırbacı5
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- anın görüntüsü28
- rick sanchez3
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması3
- gocu34
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- çok eşlilik olsaydı3
- hah şöyle yola gelin3
- tavuk döner2
(bkz: fight clup) da oldukça iyi işlenen bir konudur. başlardaki sahne iyi tanımlar.
önce kahve içmekten ciğerim soldu, şimdi okula gitmekten vazgeçtim. gözlerimde uykusuzluğun ağrısı var ama uykum yok. eeh.
sıkıntılıyım uykularım kaçıyor. sabahın köründe uyumam gerekirken ağlıyorum.
yolsuzluğun getirilerinden biridir soyuluyorsun nasıl uyuyacaksın.
uykusuz dergisinin olmaması durumunda da söylenebilir.
amk yatağa yattım 1 saat kadar önce uyuyamadım, geri kalktım sözlüğe girdim böyle boktan bir şey.
günlük ve kısa süreli etkileri üzerine benzer bakış açılarını bir kenara bırakıp hayatın parçası haline gelmiş bir alışkanlık veya rahatsızlık üzerinden konuşmak gerekirse;
her sabah güneşin doğuşunda uyku halinin ancak kendini hissettirmesiyle. bir bayrak devri hissiyatı yaratır.
o mis gibi sabah kahvaltılarını yapacak insanlar birazdan yataklarından çıkacak, yumurtanın sarısına taze ekmeği banacaklardır. bomboş yollarda yol alacaktır, yolcu alakacaktır arabalar. ışıklar çalışmaya başlayıp kırmızı yeşile sarıyla bağlayacaktır.
gecenin efendisi yerini normal insanlara bırakmalı, güneş battıktan sonra uyanmak üzere yatağına teslim olmalıdır. tam olarak bir dışlanmışlık halinin yalnız izdüşümüdür bu açıdan uykusuzluk.
her sabah güneşin doğuşunda uyku halinin ancak kendini hissettirmesiyle. bir bayrak devri hissiyatı yaratır.
o mis gibi sabah kahvaltılarını yapacak insanlar birazdan yataklarından çıkacak, yumurtanın sarısına taze ekmeği banacaklardır. bomboş yollarda yol alacaktır, yolcu alakacaktır arabalar. ışıklar çalışmaya başlayıp kırmızı yeşile sarıyla bağlayacaktır.
gecenin efendisi yerini normal insanlara bırakmalı, güneş battıktan sonra uyanmak üzere yatağına teslim olmalıdır. tam olarak bir dışlanmışlık halinin yalnız izdüşümüdür bu açıdan uykusuzluk.
oda arkadaşım.
aslında korkudur kim ne derse desin bir şeylerden korkuyorsun bunu okuyunca hak vereceksiniz ama kabul eder misiniz bilmem çünkü insan kendisine bile itiraf edemez korkularını o korkularımız bizi bu saatlere kadar ayakta tutuyor. aynı şekilde şunu da bir kenara yazın oyun oynamanın da sebebi korkudur korkuyu ötelemek için oyun oynarız istem dışı olarak bilincimizden uzaklaşmak için rahatlamak için çünkü ihtiyacımız var uyumamaya oyun oynamaya daha neler nelere gebe bu korku bir bilseniz.
gece uykusunun yerini gündüz uykusunun alması durumudur. merettir.
yıllardır üzerimden atamayıp, ilaç kullanmama konusunda inadımın uykusuzluğumdan daha güçlü çıktığı vücudumdaki iç savaştır.
uyku bir zaman gelir uyudun uyudun yoksa yolun artık uykusuzluktur. Bitkinleştirir ve fazlaca yorar. Ağrı kesicilerin uyku getirme etkisi vardır. Rahatsızsanız bu durumdan gün içinde bedeninizi yoracak aktivitelerde bulunun. Yorgunluk acıyı unutturur, uyutur.
psikozlular yani deliler geceleri uyumazlar genellikle.
canıma tak eden -luk hali. o bile gelmiyor dedirten uyku.
son iki gündür toplamda 3 saat uyumuş olmamla birlikte gözlerde yanma, duygusallık, ağlamaya meyil , ve sarhoşluk hali gözlenmektedir.
Şu satirlari aklima getiriyor hep;
Gözlerimi görenler der uyuşturucu bağımlısı!
Lan bu uykusuzluk mal misiniz?
Cumali efrah, sevilir.
Gözlerimi görenler der uyuşturucu bağımlısı!
Lan bu uykusuzluk mal misiniz?
Cumali efrah, sevilir.
her zaman kafayi koydugu anda uyuyabilen insanlara imrenmisimdir. sadece ossye calisirken gunde alti saatlik uykuyla feci sekilde ders calistigim zamanlarda bazen direkt uykuya geciyordum, o kadar. yahu bunun bi cayi, bi otu falan yok mudur kaynatip icsek? soyle dusunceleri de kafadan sokup atabilen cinsten.
yaşarken öldüğünüzü hissettiren illet. yüzyıl uyusam, kendime gelemem...
her sabah 5'te kalkınca başınıza gelebiliyor.
insanin kisiligini degistirebilen olay. Uykusuzken muhabbet etmek tavsiye edilmiyormuş.
Sacmaliyorsunuz cunku.
Sacmaliyorsunuz cunku.
zararları sanıldığından çok daha fazla.
mutlak hataya sebebiyet verecek durumdur.7-8 saat mutlaka uyunmalidir.
bi de bi yerden sonra öyle bir raddede ki, uyumaya korkuyorsun.. uyanamıcam diye.
ben bugün kendim için hiçbişey yapmadım.
ben bugün kendim için hiçbişey yapmadım.
4 gündür yaşadığım olaydır. Sonuç: küçülen gözler,baş ağrısı,algı sıfırlanması.
felaket bir şey. bir haftalık birikmiş uykunun sonucu haftasonu saatlerce uyumakla sonuçlanacak olan eylemdir. yedi gündür, gözlerde görme yetisi azalmış durumda, garip garip şekiller görüyorum. imgeler havada uçuşuyor. ebedi uyumak lazım, kökten çözüm...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar