bugün
- uludağ sözlük size ne kattı5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- recep tayyip erdoğan6
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i5
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- kıvırcık saç8
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- piercing takmanın zorluğu5
- sarapci koala46
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- serhat kılıç20
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- kelebek saç kesimi4
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- mesai ücretine çöken iş veren2
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi4
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- biraderitasyon2
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- tulumba tatlısı6
- tung tung tung sahur3
- çomarizasyon2
- rüyada çaylak olduğunu görmek2
- bir bela geliyor11
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- akılda kalan film replikleri2
- tai lung42
- yalnızlık edebiyatı13
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- filenin sultanları7
- 2020'lilerin okula başlaması2
- en sevmediğin insan tipleri9
- kalite tesadüf değildir2
- rennie4
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- ikinci defa askere gitmek8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- deccal internetten çıkacak10
- sağlıklı beslenmek2
entry'ler (90)
bayana alkol kullandirtmamak nedir ya. deger verdigin insana alkol kullanmamasi konusunda ogutler vermek desen anlarim da, kullandirtmamak gibi bi fiil bir de cinsiyetci bir sekilde kullanilinca kulaga hic hos gelmiyor. seksist bi yaklasim.
http://www.odatv.com/n.ph...anlayamazsiniz-1902141200
efendim, ukraynadaki olaylarin altyapisi farklidir. suradaki linkte bu konu hakkinda detayli bilgi bulabilirsiniz.
efendim, ukraynadaki olaylarin altyapisi farklidir. suradaki linkte bu konu hakkinda detayli bilgi bulabilirsiniz.
afiyet bal seker olsun. ben de kendi yaptigim yabanmersinli muffinim ve soya sutumle mutluyum.
benim ceyizim yok lan. kucukken arkadaslarimin anneleri hep onlara ceyiz yapiyormus, sen neden bana yapmiyorsun diye annemle tartisirdim. simdi dusunuyorum da o dantellere falan yazik olurdu hakikaten, bosuna nefes tuketmisim.
ozellikle ses kaydi yollayabilme ozelligi sahane. mesela arkadasima bir sey soruyorum, yolluyorum ses kaydini, ne zaman musait olursa kendileri de sesli olarak cevap verebiliyorlar efendim. ses kaydini acip telefonu kulaginiza goturdugunuz an ses artik hoparlorden de cikmiyor, normal telefonla konusuyormuscasina sesinizi de kaydedebiliyorsunuz. bunlari yeni ogrendim de, bilmeyenler icin ozet gectim. guzel bir aplikasyon bence, yilda 1 pounda biraz pahali ama fdsfdsaf yok lan saka. cok iyi bence.
yahu, sevgilisi ya da sevdicegi ile gercekten problemlerini bagirmadan, duzgun bir sekilde, olgunca oturup konusabilen bir erkek var midir? hayir, hic etrafimda gormedim de boyle bir insan. yok gibi geliyor yani. bilen varsa soylesin.
her zaman kafayi koydugu anda uyuyabilen insanlara imrenmisimdir. sadece ossye calisirken gunde alti saatlik uykuyla feci sekilde ders calistigim zamanlarda bazen direkt uykuya geciyordum, o kadar. yahu bunun bi cayi, bi otu falan yok mudur kaynatip icsek? soyle dusunceleri de kafadan sokup atabilen cinsten.
Türkiye'de keşke daha çok olsalar dedirten, çalışmasını oldukça başarılı bulduğum sabırlı, taze eleştirmen. Ayşecik ve Sihirli Cüceler Rüyalar Ülkesinde için: http://www.bobiler.org/ooh_m234513n
+bu kırmızı bir şeydir, böyle kahvaltıda yenir, tuzlarız hatta?!
-çilek.
+hayır tuzlarız diyorum, kırmızı diyorum???
-haa domates.
+tamam, domates nedir?
-baklagillerdendir.
+..........
-çilek.
+hayır tuzlarız diyorum, kırmızı diyorum???
-haa domates.
+tamam, domates nedir?
-baklagillerdendir.
+..........
(bkz: deparsos)
domestostan sonra en etkili çamaşır suyu, üstelik şişelerinin tasarımı bile aynı!
domestostan sonra en etkili çamaşır suyu, üstelik şişelerinin tasarımı bile aynı!
balkona cibinlik yapılmak suretiyle sivrisineklerden korunulabilir.
darren aronofsky harikalarından biri. önce film izlenir, sonra müziği her duyulduğunda tüyleri diken diken edecek şekilde hafızaya kazınır, dolayısıyla haberlerde çıkan en sikko olaylar bile bu müzik eşliğinde verildiğinde, insanlar rahatlıkla aslında hepimiz öleceğiz tribine girerler. jennifer connelly ve jared leto filmin başarında ağızdan sular akıtarak izlenir ve son olarak da buzdolabı sahnesi nesiller boyu anlatılır, anlatılmaya da devam edecektir.
-su içtikten sonra, bardağın dibinde su bırakmamıza inanılmaz sinirlenmesi.
-öğrenci evindeyken, sanki biz bok içerisinde yaşıyormuşuz gibi davranarak, henüz yeni temizlik yapılmış evin içerisinde bile ayakkabılarını çıkarmaya tenezzül etmemesi.
-bronzlaşmak için saat sabah 9'dan akşam 4'e kadar güneşlenmesi.
-öğrenci evindeyken, sanki biz bok içerisinde yaşıyormuşuz gibi davranarak, henüz yeni temizlik yapılmış evin içerisinde bile ayakkabılarını çıkarmaya tenezzül etmemesi.
-bronzlaşmak için saat sabah 9'dan akşam 4'e kadar güneşlenmesi.
durup dururken güzel bir kızın sıçtığını hayal etmek oldukça ilginç bir fantezidir.
Kleopatra'nın intihar ederken kendini bir kobraya sokturduğu rivayet edilir.. Tabi bu devirde kobra bulup, kendini sokturmak öyle pek kolay olmaz.
enseye üflenerek uyandırılmaktan daha iyidir.
yakalandığınız yetmiyormuş gibi bir de üstüne, çektiğiniz nefesi babanızın suratına üflerseniz o zaman olaylar tadından yenmez bir hal alır.
çeşit çeşit insan var lan gibi bi klişe olmasına rağmen, bu sözden daha doğru olan bir şey varsa o da suyun ateşi söndürdüğüdür.
şarkıcı doğuş'un "bebişim bebişim, seni çok özlemişim" mısralarını içeren şarkısının sujesidir.