bugün
- ctrlx22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket8
- gürcistan22
- yaşar nuri öztürk4
- asansörde kalmak7
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili5
- erkek eti gurmesi4
- ilgi isteyen kız16
- sözlükte kavga etmek6
- cendere calarken entry girmek3
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- lahmacunu elle yiyen kız13
- sevilen kızın zort diye ossurması2
- seksi bırakmak5
- arkeoloji bölümü5
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- biyolojik antropoloji5
- casio2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- abdullah öcalan7
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- insan olmak5
- cinin aslında alkol olması3
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- yabani semizotu3
- gocu12
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- cinli birine bulaşmak3
- amerika birleşik devletleri4
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- çanakkale4
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- malay erkek2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- seni seviyorum2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ben ıspartada yaşıyorum7
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- aylık 409 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bursa vs edirne7
- bu kim aq4
- herkesin artık tanım yapması6
arkadaş fox tv'nin yemekteyizinin birinde yarışmacılar aç kaldıkları günün sonunda toplaşıp sanırsam sütlüce'de bir yere gittiler. mekan meyhane havasında bir yer. uykuluk istediler.
afiyetle yediler. bir canım istiyor o gün bugündür anlatamam. hayır hayatımda uykuluk yemişliğim de yok. bu tarz yiyeceklerden de hiç haz etmem ama nerden bu istek anlamadım.
hay izlemez olaydım yemekteyizi...
afiyetle yediler. bir canım istiyor o gün bugündür anlatamam. hayır hayatımda uykuluk yemişliğim de yok. bu tarz yiyeceklerden de hiç haz etmem ama nerden bu istek anlamadım.
hay izlemez olaydım yemekteyizi...
koyunun lenf bezleriyle yapılan pek lezzetli yemek.
ben onun adını hep "uykuluk badem" sanırdım.halen kendisi görmesemde sözlük bana onun ekmek arası bişey olduğunu öğretti.ama o benim hayalimde bir çeşit bademdi.yolda görürdüm"uykuluk badem bulunur"yazıları inemezdim otobüsten manavkuyu girişinde öyle bir bademdir benim içim uykuluk.bırakın hayallerimdeki gibi kalsın ekmeğin içine girmesin.
kaç yıldır yiyen arkadaşlarım olmasına rağmen geçen perşembe günü yediğim lezzetli şey. baharatı biraz sevdiğimden midir artık bilmiyorum biraz daha baharatla harmanlaması daha güzel olabilirdi aslında.
Sütlüce'de yenmesi gerekir.
Sütlüce'de yenmesi gerekir.
Olsada yesek tadındadır.
sütlüce de uykuluk taksi şoförlerinin en sevdiği etkinliktir. gecenin 3 ünde gitsen tıklım tıkışdır. alem bilen adamlar gelir. efendi efendi uykuluğunu yer ve gider. eskiden buralarda barakalar olurdu , mezbahaneden getirilen uykuluklar sarı ampul lerin ışığında mangallarda pişerdi. devam etmek isteyenlere cila için bira hatta rakı da verilirdi. ama öyle edepli davranılırdı ki çevre halkı uykusundan pek uyanmazdı.
istanbul da olanlar bilir sütlüce de yapılır ve tadı çok güzeldir.
membahı sütlücedir .
yenir .
yenir .
her gece 11'de içtiğim 2 şişe biraya verdiğim isim. uykuluk budur benim gözümde...
et yağı ya da kuzu eti gibi tadı vardır. lezzetli mi lezzetlidir. Vejetaryenler haricinde sevmeyecek kişi yoktur. Bazı kokoreççilerde bulunabilir.
sekiz liraya yukselmesiyle zengin yiyecegi olmustur. bir uykulugumuz vardi onu da aldilar elimizden.
öyle tatlı bi kelime ki et oluşunu kabul edemiyorum. hele bi de uykuluğun evi falan denmiş, off hikaye adı gibi acayip tatlı.
yatmadan yenilesidir.
araba ile kısa bir tur atıp gece yapan küçük mekanlar ve köfteci arabalarında bulunan leziz yiyecektir.
Finalden sonra rakımı da şalgamımı da alıp yemeğe gideceğimdir.
Nereye gideceğimi söylemem.
Nereye gideceğimi söylemem.
istanbul sütlüce dolaylarında çadıra benzer yerlerde bulgur pilavı eşliğinde lüpletilen mevsimlik yiyecek.
hafta sonu kokoreçle karışık yarım ekmek arası olarak yediğim ve gayet keyif aldığım yiyecek.
yemekmiymiş o ilk kez duydum.
Közde pismis olanını sevmeyenlere ellerimle yedirmek isterim. Bu lezzetten mahrum kalmamalı o insanlar.
Aslında tadı fena değildir normalde ama az piştiğinde veya çok yağlı olduğunda kusturur.
(bkz: hortkuluk)
kuzunun belli zamanda bağırsağında çıkan lezizmi leziz sakatat çeşididir.gerçi danada da oluyormuş.yakıcan mangalı,pof,pof eyvah, eyvah.
çok merak ediyordum. Ankara'da meşhur Onur kuzu dönerde kuzu dönerin yanına bir porsiyonda bundan söyledim. Berbat bir şey. bir daha yemem sanırım.
Edit: zaten 1 parça aldım. gerisi mundar oldu.
Edit: zaten 1 parça aldım. gerisi mundar oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar