bugün
- gangbangde sıranın bir türlü bana gelmemesi5
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği4
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması2
- sözlükte yazmanın faydaları7
- mutlu bir ilişkinin anahtarı5
- chp'nin hali ne olacak58
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
- evlilik vs bekarlık7
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması6
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- kadınlar neyden hoşlanır3
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı2
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- arkadaşlar bakar mısınız15
- madenci eylemini haber yapan gazeteciye soruşturma2
- bir şeyler söyle8
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı3
- katar2
- saraca finch house6
- kötü biri olduğunu bilmek10
- nataşalara para yedirmek9
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- chplilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verecek olması2
- yeşil burun adaları2
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- şu an hissedilen duygu3
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- en iyi antidepresan16
- türkiye avustralya maçı3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- karun kadar malın olsa ne fayda3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- diyanetin abd'deki villaları16
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- yahudi madalyası almış gürcü6
- bugün güzel3
- dersimli kemal3
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- kemal kılıçdaroğlu13
- kedi10
entry'ler (43)
Önemli futbol maçlarının özellikle ikinci yarılarına 1.5 üstü oynadığımda hep yüzüm gülmüştür. Özellikle futbol maçlarının ikinci yarılarının bol gollü geçtiğini unutmayın. Şu ana kadar benjabet üzerinden çekimlerimi sıkıntısız yapıyorum.ingiltere, ispanya,italya, Türkiye liglerinde şansınızın her zaman daha yüksek olduğunu unutmayın.
üstüne otur.
ulan bunu da cemaate ve ahmet hakan a bağlayan mallar var ya yuh diyorum yuh.13 yıldır iktidarda olan ,her türlü tavizi veren ,imralıya ido seferi (!) koyan, devletin her alanında pkk nın ve kürtlerin önünü açan , şımartan ,''sen ne mutlu türküm diyene dersen o da ne mutlu kürdüm diyene'' der diyen, şehit cenazelerine katılan ülkücülere ''kan emiciler,kandan beslenenler '' diyen yavşak tayfasının, münafık güruhunun hiç mi suçu yok? hain hainliğini yapacak kardeşim, biz sırtlanların geçiş noktasına yurt kurduk ,bunları yaşayacağımızı biliyorduk ama hainler tarafından yönetileceğimizi hesap edemedik.bana demokrasiden insan haklarından bahsedeceksen siktir git bir zahmet.asla ve asla çözüm değil.
Eski kaşar, kuru et, pringles. Elma dilim patates bir de.
aceleci , tezcanlı ve inatçı.Sonradan bin pişman olan.istişare yoksunu.
Yav he he , iyi ki de ırkçı militarizmi öğrenmişsiniz , yeminle bu ülkeye bu millete kabak tadı verdiniz.Ne olur? bir kaç askere daha mı sıkarsınız arkasından .Size yakışır zaten. Kalleşlik kanınızda var.Siz yapınca özgürlük biz yapınca militarizm hemi de ırkçı...BSG lütfen BSG. ..
yeeeteeerrrrrr Yıldırım Demirören yeeeteeerrrrrr.
hem etek giy, hem abd nin sikini yala, hem silahsız askerleri çarşıda pazarda eşinin gözü infaz et hem de gel burada "gobani mobani zırvalayıp beni faşistlik le suçla" .götün abd nin kucağında hala bizi eleştiriyorsun utanma adam , lan ne adamı pardon; yaratık.Şimdi siktirip git de seni tepemize çıkaranlara da sövdürme.
Pis bir hareket olduğu kesin.
işten eve yorgun gelmiş biraz sözlüğe takılıp kafasını dağıtmak istemiştir.
Türk milliyetçiliği ile alakası olamayacak sözler. biz insanlarımızı seviyoruz.
Maden suyu ve şekersiz çay.
Bono nö yaa, evliler gürmösün yooo.
sirkenin inanılmaz lezzetine katkısını unutmayalım. damardan tuzlama yemediysen; desene ki güzelim sen hiç yaşamamissin.
özellikle kürt ve araplarda bir güzergah üzerinde sık rastlanan insan tipi.bu güzergah ise Haçlı seferleri güzergahı.
En baba şikeci takım olması .Türkiye ye teşvik primi ve sikeyi getiren ilk takım olması. bunu normal diye yıllarca millete tuttuğu şimdi feneri şikeci ilân etmesi. not. Beşiktaşliyim.
sorgusuz sualsiz galatasaray. öyle böyle değil baba , en iyi futbolcusundan bile nefret ediyorum. ama en çok da Ergün Gürsoy , Bülent Korkmaz, Melo, Aysal, la hepsinden hepsinden...
hafiften efeminelik var sanki. yapay geliyor. sevemedim bu adamı bir türlü ama onunda sevenleri vardır .mutlaka , saygı duyarım.
Beyoğlu nun En Güzel Abisi . Ahmet Umit i severim.