bugün

/985
Kimse yazmıyor da olabilir efendim..
Zall başlığına yazdım ama akışa düşmedi. Burada paylaşayım.

Yetkili birine benzeyen yazar. Yönetim protesto edilmeye başlandığı günden beri ortalarda.
Kendisine naçizane şu tavsiyede bulunmak istiyorum. Gammazların durumu incelenmiş ve yazarlara bu hakları geri verilmiş. Aradan kaç gün geçti? insanları küstürmeden önce inceleme yapsaydınız ve gerçekten haksız yere bu yetkilerini kullandıklarını görseydiniz ve yetkilerini alsaydınız sanırım daha kolay olurdu her şey.
Geri adım atmak, hatalı olduğunu kabul etmek de bir erdemdir. Neyse bakalım.
Bundan sonraki kısmı yaşar usta sesiyle okursanız sevinirim.
Bak beyim, sana iki çift lafım var.
Bu sözlüğün gerçek sahibi kolektif akıl ve dayanışma ile hareket eden yazarlardır. Sahibin sen olduğunu düşünüyorsan büyük bir yanılgı içindesin.
(bkz: galeride resim görüntülenme sayısının gözükmemesi)
1 nisan şakası gibi birşey. giderek bir skandala dönüşen oluşum. ayrıca toplumsal yapımıza dair güçlü veriler sunan oluşum: demek ki çobansız kalan sürü, böyle yapıyormuş.
Yönetimin el birliği ile yok ettiği sözlük....

En iyisi kapatın herkes rahat etsin. Zaten Max 20 kişiyiz. Troll yedek sayflari saymazsak. Surda kaliteli okumaya değer üç beş kişi vardı onlar da küsüp gitmiş haklı olarak. Eyy yönetim ! Sence de köklü bir değişiklik zamanı gelmedi mi ?

( Çaylak yada silinirsem hakkınızı helal edin! Buralardan bi simiago geçti dersiniz).
simi ne desen haklısın. Neden silineceksin? Fikrini söylüyorsun. Sen hep yaz...

Evet
tasarımı güzelleştiriyorlar.
ellerinize sağlık.
Bu sene 21. Yılını kutlayacak olan sözlük. Aralık 2005'te açılmıştır.
bu zamana kadar nerdeyse 100 bin kişi ziyaret etmiş bu sözlüğü.
Kesin değil ama ta bir süre kafa iznine çıkmayı ya da hesabı silip gitmeyi düşündüğüm yer.
Reklamlar yüzünden değer kaybeden sözlük, zaten YouTube reklamlarından bıktık birde onu bile sildik burada da reklam artık bırakma sebebi.
Görseller niye görünmüyor ya.
Mobilde mi nerviocum?

Evet
Evet m.ulu.
Yeni tasarımda durum nasıl bilmiyorum.
Ok bakalım ciniko.

Evet
tanımaya çalıştığım sözlük. ilginç geldi, kimse tanım yapmıyor mesela. herkes kahvede sohbet eder havasında. bir de masalardan ara ara diğer masalara hakaret tarzı laflar uçuyor. birbirini gırtlaklayanlar var, ama bunu umursayan yok. normalleşmiş herhalde burada düşmanlık falan. bir de sol frame çok yavaş akıyor. ekşi'nin hızına alışmış biri olarak burayı biraz garipsedim o konuda.
burası küçük bir köy ve herkes birbirini düdükleme peşinde.

mesela duştayken yere sabun düşürürsen almayacaksın, yapıştırır geçerler.

duvarlara yaslana yaslana yürü burada, he bir de yerler kaygan olabilir, takma kafana delikanlımız çok ve enerjileri bol.
Önceden 10 entry'yi yazdıktan sonra birkaç gün içerisinde yazar oluyorduk. yazar olma prosedürü mü değişti bir aydır çaylaklığımın bitmesini bekliyorum.
kimse kimsenin şifresini göremez. şifreler şiflenmiş olarak tutulur…
bana bir plaket filan verilemez mi zira ömrümü tükettim lan burda vicdansızlar!!
Uludağ sözlük benim ilk göz ağrım. Yıllar sonra farklı bir mahlasla tekrar yazma tutkusuyla kayıt olmuştum.

Yıllar içinde buraya kaç kelime bıraktım, kaç gecemi, kaç kahvemi ortak ettim bilmiyorum. Bazen sadece içimi dökmek, bazen dünyada olup biten bir şeye iki kelam etmek, bazen de sadece yalnızlığımı paylaşmak için geldim gittim.

Burada çok şey okudum, çok şey öğrendim, bazen kızdım, bazen çok güldüm. Ama her güzel şeyin olduğu gibi, bu yolculuğun da benim için sonuna geldim.

Bugüne kadar yazdıklarımı okuyan, oylayan, eleştiren ya da sessizce geçip giden tüm yazarlara selam olsun. Klavyenize zeval gelmesin, buradaki hikayeniz daim olsun.

Allah'a emanet olun.
her gördüğümde bir yenilik görmek beni mutlu ediyor.

sözlük formatının 1999 yılında kalmaması gerekli.*
bazen de alışkanlıklarımız nedeniyle zamana ayak uydurmak için de hoşumuza gitmeyecek yenilikler de getirmeli.
© copyright 2005 - 2026