bugün

/985
Çok fazla bug olan bir sözlüktür.
Galeriye bakıyorum, resimler gözükmüyor.
ilaç gibi sözlük markasıdır.
nick altımın açılmasını talep ediyorum. teşekkürler.
Gereksiz gündemler, gereksiz kişiler, sakız gibi uzayan mevzular. Pfff.
Eskiden çok kaliteliydi, çok boz… şaka şaka. Aynı cehennem. ihihi
Sözlükte kimseyi okumuyorum. Sadece kendi kendime yazıyorum. Mikser diyorsunuz ya Çoğu nick kim kimdir dikkat bile etmiyorum ciddiyim. Pezevenk malikle kedi memduhu karıştırıyorum Ahmet sezerler kim takip etmiyorum. Adıma başlık açıp kendi kendilerine eğleniyorlar kim la bu diyorum. Kim ne tarz yazıyor zerre umrumda değil ama ne zaman girsem bi kaos bi kavga bi bilmem ne. Birbirinize dalmayı bırakıp kendi dalganıza baksanız mı? Bakın böyle bir arpa boyu yol alamayacağız. Goy goy yapacağımız bir sol frame bile olmayacak biraz sakinleyin abi.
Beni okuyorsun bik bik...
isimleri lazım değil, belirgin belli başlı yazarlar tarafından domine edilen, sürekli troll entry'ler girilen, kadın yazarlarla sürekli uğraşılan berbat bir platform. Büyük bir beklenti ile kaydolmamıştım ama yine ekşi'den iyidir diye düşünmüştüm. Fakat öyle olmadı. ekşi'den kaçtık, uludağ'a tutulduk. Soğuduğum bir yerde de durmanın doğru olmayacağını düşündüm. O yüzden bırakıyorum burayı. Arkamdan atıp tutacak birisi olacaktır illa ki. Onlara da cevap vermek bile istemiyorum.
Onlardan Geriye kalanlara ise, kendinize iyi bakın demek istiyorum. Buradaki mücadelenizde başarılar.
As maça bu sefer de feykiyle gelmiş ehueheh
Android mobilde başlık açamıyorum Aylar sonra kesfettim onda da hevesim kursagimda kaldi.
Yıllar sonra tekrar girdiğim o meşhur online sözlük, sözlük formatı kavramını tamamen yitirerek anket, forum ve chat odasına dönmüş. Durum göz göre göre bu hale gelmiş, beklenen son gerçekleşmiş yani; şaşırtmadı. Biraz gammazlama yapıp ortalığı toparlamaya çalıştım ama onaylanmadı. Sonra düşündüm de yönetim de haklı; sözlük formatı kalmamış ki adamlar neyi düzeltsin veya silsin? Sözlük işlevini yitirmiş, sadece yazışma yeri olmuş.
O saldırı senin psikolojini çok etkiledi pvhy...
Normal sözlüğün laciverti olan platform.
üye olduğum ilk sözlük platformu olduğundan yeri bende çok ayrıdır. O dönem popüler olan bir de itü vardı ki kapanmış. Ekşiye geçtikten sonra pek giriş yapmamıştım. Dün akşam aklıma geldi, resmen Nostalji oldu.
--spoiler--
Değersiz uludağsözlük yönetimi.

"sizi ciddiye alamam" rumuzlu kullanıcı olarak az önce durup dururken çaylak yapıldığıma şahit oldum.

Madem çaylak yaptınız, sebebini de söylemeniz gerekmez mi?

Eğer bu konuda bir yanlışlık varsa, yanlışlığın sebebi nedir?

Eğer doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorsanız, hangi kurala göre çaylak yaptığınızı da açıklar mısınız?

Böyle durumlarda bilgi içeren e-posta atmanız gerekmez mi? Eğer iletişim kurmayacaksanız neden e-posta adresimizi aldığınızın mantığını açıklar mısınız?

Eğer sözlükte bir kumpas sonucu çaylaklık aldıysam, bu kumpası kuranlar ile ilgili herhangi bir cezai işlem uygulanacak mı?

Yargıdaki aslanlar gibi sözlükte de gs lobisi var ve adaletsizliğin sebebi bu mudur?

Utanmıyor musunuz?
--spoiler--

yazdığım mail bu, hala cevap yok.

utanmıyorlar anlaşılan.
eskiden 2014/15/16 o kadar eğlenceli ve doluydu ki.
derdini yazabilir ve dertleşebilirdin. aktif yazan sayısı oldukça çoktu. hala kitle olarak - mal- bi kitlemiz yok ama gene de eski tadımız yok.
Bütün yapabildiği ilgi orospuluğu ya da toplumda infial yaratacak çıkarımlar üretip trollük kasmak olan yazarlar, olmaları gerektiğinden fazla olunca, sözlükteki pekçok yazar bıraktı sözlüğü...

Bi yemeği de olması gerektiğinden fazla tuzlarsan onu kimse yiyemez çöpe dökmek zorunda kalırsın.

Bu forum chat tarzı ; biraz trollük, olur...ama sadece dedikodu olunca işin esprisi kaçıyor haliyle. Kendi yazdıklarım dışında çok kere " bi tane bilgi içerikli entry " olmuyo bu sözlükte...Bu bir diil, iki diil, beş diil, on diil...

Sözlükte tanımadığım şahısların birbirleriyle mesajlașmalarına tanık oluyorum ve bundan da çok memnun diilim, açıkçası...bana birinizin cep tlfonunu verseler, ne yazıım ki ben, tanımam etmem...kapatırım o tlfonu..burası da o hale geldi.

Bunun düzeleceeni de hiç sanmıyorum açıkçası, var ya.
Kıymeti asla bilinmeyen sözlük. 2010’da bir sürü insan isyandaydı, 2011’de de, 2019’da da, 2026’da da aynı. Buradaki sıcak ve samimi aile ortamını başka yerde bulamadığından kimse gidemiyor, ama ortamı boklamaktan da kimse geri kalmıyor. Kafasına silah dayanmış gibi sürekli şikayet ettiği ortamda duranları anlamıyorum. Burası harika bir yer. Yanağından makas alırım sözlüğümün!
Moderatörler arasında Kılıçdaroğlu tarafında olanlar var.
Herife dediklerim yüzünden 5 gün boyunca çaylak kaldım.
küfür edersen çaylak olursun tabi.
bitmiş denilen 2019 hali bile iyiydi valla. ergen ergen coşuyordum.

bitmiştir. eved.
kim ne derse desin en iyi sözlüktür.
5 senedir girmemişim. aklıma geldi bakayım dedim. hemen çıkıyorum. kolay gelsin.
Her gerçek veya sanal kurum/ kuruluş gerçekliğine dönüştüğü ilk günden anlaşılandır: fetö/ Küreselcilik/ casusluk etkisi altındadır, babasının çiftliğinden beter hale getiren bir kesimin çıkar ve taleplerine ram olmuş vaziyettedir ve bilgiyi değil, örgütlenmeyi korumaktadır.
(bkz: sözlükteki fethullahçılar)
gays and girls only burası çıkın hetero erkekler.ahsj

Allam çok komiiiim yine
© copyright 2005 - 2026