entry'ler (35)

uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi

Efendim zall center olarak bilinir. Sözlüğün veritabanı sunucuları da uludağ üniversitesinde diye duydum.

abdullahpaşa

Efendim Elazığ merkeze bağlı bir mahalledir. Halk arasında Abdullah köy olarak bilinir.

dürüm yerken kağıtlı kısmı ısırmak

Efendim dürüm yerken yanlışlıkla kağıt olan kısmı ısırma durumudur. Çok açken başıma geldi de oradan biliyorum.

xbox series s

Minik canavarımla gta 6 oynayabileceğim. Pc'ciler de artık 2 yıl sonra mı 3 yıl sonra mı oynarlar rockstar'ın insafına kalmış. O boşlukta da fps tartışması yapar dururlar artık.

yazarların favori oyun karakteri

Gta 4 little jacob.

avrupa yakası aslı

Aslında dizinin başında gayet yemek yapabilen bir karakterdi. iş yerine götürmek için kek yapıyordu. Sarma bile yapıyordu. Ama sonradan yemek yapamayan bir karaktere döndürdüler

imthe annag

Efendim instagram'da karşıma çıkan aşırı derecede sevimli memelere sahip bir dost.

çapayla süslenen omuz

Ne çapası hemşerim.

popoda sivilce çıkması

Efendim otururken acı çekmeye sebep olan durumdur.

kuşların temiz arabalara sıçması

Efendim kuşların en şerefsiz özelliğidir.

sütyen takılan memenin boğulması

Efendim ben hep mutlaka bir tanesinin ucunu sütyenden dışarı çıkarırım ki nefes alabilsinler. Şaka lan şaka erkağım ben.

ünal baba

Efendim bunun alihan adında bir oğlu vardır. Donald duck gibi sesi var çocuğun.

rus kızlarının ilik gibi olması

Yaşlanınca babuşka oluyor bunlar. Ayrıca yüzü güzele iki günde doyarsın da huyu güzele bir ömür doyamazsın demişler. Evet.

her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir

Efendim sizin açınızdan öyle olabilir ama yenge için (yenge demek ne kadar doğru bilemedim) aynı şeyi söylemek mümkün değil.

das borak

Berlin'de berlin duvarı manzaralı fünflex villasında yaşamaktadır. ich möchte çiğköfte ve şayze gibi iki müthiş şarkıyı seslendirmiştir.

fıstık gibi kızın ter kokması

Efendim insanı derin bir hüzne boğan durumdur.

ziverbey ağaoğlu

Koltuk sallanıyor kemal bey repliğiyle akıllarda yer etmiştir.

manidar pekmez

Efendim yahşi cazibe dizisinde peker pekmez'in hanımı olan karakterdir. Peker pekmez mülteci peşinde koşmaktan bu kadıncağızı ihmal ediyordu. Kadıncağız da yokluktan her fırsatta lafı cinselliğe getiriyordu.

çilek yerken ağza osuruk tadı gelmesi

Efendim çilek yerken olmasından en nefret ettiğim olaydır.

memurların asgari ücret alması

Memur olarak kabul ama asgari ücret de 15 bin lira olsun. Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem de kötü şeyler yaşanmasın.
© copyright 2005 - 2026