bugün
- zeki olmanın avantajları8
- enayimiknatisi ile kavga etmek7
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı36
- barış alper yılmaz6
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- online yazarlar3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- vedat muriqi6
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- dinci ve müslüman kavramları8
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- yenilgisiz tek şampiyon5
- fenerbahçe17
- twin peaks3
- her şeyi hatırlayan insan5
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- trileçe7
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- claudian clouds22
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- true'nin acile kaldırılması9
- beni neden sevmedin3
- şoförün yan koltuğu4
- zorunlu eğitim9
kendisi reis moderatördür. haksızlığı hiç sevmez yanlış yapan olursa gerekeni anında yapar. evet..
Uyuyor amk Frank şikayet etse hemen ilgilenir.
kafasına göre entry silen moderatör. adam olsa böyle yapmazdı.
Sözlük yazarlarının kendisine karşı söylemlerinden dolayı puştun teki olduğu kanısına vardım.
Umarım yanılıyorumdur.
Umarım yanılıyorumdur.
kendisi hakkında 'or*spu' benzetmesi yapılan entryi yanlışlıkla beğendiğim moderatör. denemek için elim kaydı öyle oldu. geri de alamıyorum hay allah. inşallah sözlük kariyerim başlamadan bitmez.
Sikinin keyfine göre iş yapan sözlükteki tek moderatör.
Diğer moderatörlerin hepsi kağıt üstünde, onure edilmek için var olanlardır. Hiçbiri online olup işlem yapmaz, moonlight sonata dahil.
Diğer moderatörlerin hepsi kağıt üstünde, onure edilmek için var olanlardır. Hiçbiri online olup işlem yapmaz, moonlight sonata dahil.
ben kendisini çok başarılı buluyorum açıkçası. işini büyük bir özveri ile severek yapıyor. allah başımızdan eksik etmesin, o olmasa ne yapardık?
saygılar, hürmetler. mucks.
saygılar, hürmetler. mucks.
bence yalnış kişiye kızıyorsunuz
adres transfontanel ve titanik olmalı.
iş bu entry i
titanik 15 saniye içinde gammazlayacak
trans 1 dakika içinde silecek
bekleyelim
görelim.
bay izmayıl hayırmıdır ?
adres transfontanel ve titanik olmalı.
iş bu entry i
titanik 15 saniye içinde gammazlayacak
trans 1 dakika içinde silecek
bekleyelim
görelim.
bay izmayıl hayırmıdır ?
daşşaklı bir moderatör.
görebildiğim aktif tek moderatör.
Kıdemi düşük.öbür modlar Her işi buna kilitliyorlar.
ara sıra gördüğüm nick.
Modun amelesi. Yazık ya. Bu da insan. üzülüyorum bunun için. Garibim sözlükte yatıp kalkıyordu. Evsiz herhalde.
kesin emekliye ayrıldı mı? ona göre laf sokacağım.
nick'i görünce "ankara beni bulsun" videosu geldi.
Torpilci mod.
Artık bdv yi bıraktı millet direk kendi başlığında ayrıcalık istiyor bundan. Sözlüğün geldiği hale bak.
Edit: torpil isteyen arkadaş silmiş entryi. Bu entry de gammazlandı 100%. Ama tanım da var içinde. Göreceğiz ne kadar adil olduğunu silerse bunu.
Artık bdv yi bıraktı millet direk kendi başlığında ayrıcalık istiyor bundan. Sözlüğün geldiği hale bak.
Edit: torpil isteyen arkadaş silmiş entryi. Bu entry de gammazlandı 100%. Ama tanım da var içinde. Göreceğiz ne kadar adil olduğunu silerse bunu.
Frank gammazlıyor bu siliyor çalışma düzenleri böyle.
kimseyi kayırmayan adaletli adam gibi adam sağlam moddur. beğenmeyen tipler halt etmiş.
gerçekten çok yazık..
gerçekten çok yazık..
yanlı işlem yapan yetkililere özellikle birine dikkat etmesi gereken moddur..
bdv den/özel mesajdan ağlanacak iken heyecan yapılıp yanlışlıkla nick altına ağlanan moderatördür *
eğer ben birisine küfür etmiş isem hatta anasını bacısını karıştırmış isem eğer "adam" ise o entryleri/mesajları buraya koyar. koyamıyorsa entari giyip gezsin şerefsizlik yapıp çamur at izi kalsın yapmasın..
eğer ben birisine küfür etmiş isem hatta anasını bacısını karıştırmış isem eğer "adam" ise o entryleri/mesajları buraya koyar. koyamıyorsa entari giyip gezsin şerefsizlik yapıp çamur at izi kalsın yapmasın..
boş boş konuşma…bu mod olmasa 20 kere siliktin şimdi. işine gelmeyen ne yazılırsa Şikayet edip, bdv açıp en sonunda mesaj atıp sildirmeye çalışıyorsun, Ne zaman çaylak olsan bu gelip açıyor, millete başlık açıp boş beleş sardığın tüm entryleri de ilgili başlığa bu taşıyor, taşınacak gibi değilse çaylak olma diye apar topar bu siliyor bilmiyor muyuz biz? Tövbe tövbe…
hiç tanımasam da yaptığı işlemlerden iyi birine benzeyen mod.. tek isteğim işlem yapan kendi ideolojisinde olmanan kişilere çökme yapan kafasına göre çaylak atan (bunu yapan bi kişi) yetkililere dikkat etsin yeterli.
(bkz: onbirinci nesil moderatör)
(bkz: frank lucas ın koruyucu melekleri)
boşuna nick altından bu kadar övmüyor. geldi gene işini yaptı offline oldu. şimdi koruduğu elemana işlem yapsak hemen geri gelir online olur.
boşuna nick altından bu kadar övmüyor. geldi gene işini yaptı offline oldu. şimdi koruduğu elemana işlem yapsak hemen geri gelir online olur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar