bugün
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- durduk yere size kafayı takan yazarlar5
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması6
- gizli artı vermek5
- bir demlik kahve içmek3
- diamond bosphorus11
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı4
- vajinayla ilgili 4 sayfa yazı yazan erkek3
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı4
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği27
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip6
- deniz göktaş31
- lionel messi2
- kadın siniri5
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- kirazlı hiçbir şeyin olmaması2
- ciddi ciddi aşure seven insan6
- yargıtay'ın pislik sözcüğünü hakaret saymaması3
- araya adam sokup yazar banlatmak4
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı8
- yaş ilerledikçe fark edilen şey5
- penisden kot pantolunun belli olması5
- haklı çıkmak3
- sözlüğün mal dolması3
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması2
- ioçk geldi buranın tadı kaçtı2
- radamel falcao garcia2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı12
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu14
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı3
- 4 temmuz 2026 kolombiya gana maçı3
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı4
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet4
- aç yatıyorum8
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı3
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kalem koleksiyonu yapan erkek2
- birader yazar başlıkları5
- tai lung29
- seyredilmiş en zevkli dünya kupası4
- kız arkadaşın menemen yüzünden ayrılmak istemesi3
- amor fati2
- kimsenin seni sen olduğun için sevmediği gerçeği4
- cumartesi günü sözlükte takılan 600ü aşkın kişi2
- ekşi yazarlarının daha zeki olması3
- kağıt toplayan çocuklar4
- müzik dinlerken kitap okumak2
- öyle bi huzursuzluk ki sadece müzik dindirebiliyor3
dünya insanının abarttığı şeylerin aslında kişiliğinin önüne geçtiğini hatta bir kişiliği olmasını engellediğini anlatan karakterdir.
Gerek fizik gerek karakter olarak iyi birisi.
Bana uyar. Ben gibi.
Bana uyar. Ben gibi.
Brad Pitt e tam oturan bir karakter. Ona beni hayran bırakan da tabiki. Aklımda hep bu şekilde kaldı Brad. Tyler durden belki hayal ama fikirleri gerçek.
hayatın sillesini yemiş ve düzene karşı her türlü direnişi göstermiş ikonik nefer. pervasız ve umarsızca yaşam ekolü.
hasta olmadan önce evde kendine mobilya ve yemek takımı alan kişi... bilmem bir şey hatırlattı mı?
Herkesin içindeki adam.
Alter egom.
görsel
belkide şu ana kadar gördüğüm en havalı karakterlerden birisi.
belkide şu ana kadar gördüğüm en havalı karakterlerden birisi.
Olmayan hayali kişi. Evet.
Her erkeğin içindeki erkek.
Brad Pitt'in canlandırdığı bir film karakteridir.
(bkz: fight club)
(bkz: fight club)
dünya'dan yaklaşık olarak 110 milyara yakın insan gelip geçti ama kırmızı deri ceket hiç kimseye bu kadar yakışmadı.
görsel
görsel
Başarısız insanların motivasyon için idol olarak gördükleri karakter aynı zamanda Düzeni bozarak, kusursuz düzenin kurulacağını sanan, çift kişilikli bir arkadaşımız.
Yaptığı devrimden sonra ne olacak? Tıpkı hayvan çiftliği'ndeki gibi yeni gelenler diğerlerini sömürecekler. O insanlar ödeyemeyecekleri borçların altına girerek hayatlarını mahvettiler, onların borçlarını silmek onlara ikinci bir şans vermek değildir. Kaos ve güvensizliğin ortamında sınırsız özgürlük bulunur, şu soru aklınızdan geçmedi mi: sınırsız özgürlük gerçekten bireyi özgürleştirir mi?
Dükkanların yağmalanması, banka ve ekonomik yapının çöküşü, polislerin dahi anarşist olması bize ne sağlayacak? Gerçekten insan komün düzenini idare ettirebilecek kadar gelişmiş bir canlı mı?
Hiç zannetmiyorum. Kapitalizmle mücadele sistemi değiştirmeye çalışarak olmaz; kapitalizmin sağladığı olanaklardan faydakanarak, kapitalin daha çok insana aktarılmasıyla olur. Zenginleşmeyi bireyselden toplumsala çevirebilirsek asıl tokadı vurmuş oluruz.
Yaptığı devrimden sonra ne olacak? Tıpkı hayvan çiftliği'ndeki gibi yeni gelenler diğerlerini sömürecekler. O insanlar ödeyemeyecekleri borçların altına girerek hayatlarını mahvettiler, onların borçlarını silmek onlara ikinci bir şans vermek değildir. Kaos ve güvensizliğin ortamında sınırsız özgürlük bulunur, şu soru aklınızdan geçmedi mi: sınırsız özgürlük gerçekten bireyi özgürleştirir mi?
Dükkanların yağmalanması, banka ve ekonomik yapının çöküşü, polislerin dahi anarşist olması bize ne sağlayacak? Gerçekten insan komün düzenini idare ettirebilecek kadar gelişmiş bir canlı mı?
Hiç zannetmiyorum. Kapitalizmle mücadele sistemi değiştirmeye çalışarak olmaz; kapitalizmin sağladığı olanaklardan faydakanarak, kapitalin daha çok insana aktarılmasıyla olur. Zenginleşmeyi bireyselden toplumsala çevirebilirsek asıl tokadı vurmuş oluruz.
ergenler için çok şey ifade eden, ergen kahramanı.
ergenler ve ruhu hep ergen kalanlara bir dakikalık saygı duruşu!
ergenler ve ruhu hep ergen kalanlara bir dakikalık saygı duruşu!
Olmayan kişilik yansıması. Evet.
lalelide bir sokak adı, eski bir derviş sanırım.
Brad Pittin adını hatırlayamadığım zaman bu ismi söylüyorum. Evet garip bir durum farkındayım, film kalıcı etki yapmış sanırım.
Eski bir dost gibi oldu resmen. Kitapta filmdekinin bin katı daha iyi işlenmiş karakterdir.
Kendisi baş karakterin işi seyahatleri yüzünden jet lag olup uyuyamayan, uyuyamayınca da bilincini kaybetmesi üzerine oluşturduğu ikinci benliğidir.
Acının insanlara yaşadığını hissettirdiğini gösteren, yoğun acılar yaşayamayan yeni nesle “acı hediye eden” ilk bakışta çöp görününen ama alt metinlerle donatılan karakter.
E okuyun artık, okumayanı dövüyorlar. Ay pardon izlemeyeni dövüyorlar ama bence okuyun kitap daha iyi, film hayal kırıklığı gibi (hep öyle olur). Tamam sustum ama okuyun işte.
Kendisi baş karakterin işi seyahatleri yüzünden jet lag olup uyuyamayan, uyuyamayınca da bilincini kaybetmesi üzerine oluşturduğu ikinci benliğidir.
Acının insanlara yaşadığını hissettirdiğini gösteren, yoğun acılar yaşayamayan yeni nesle “acı hediye eden” ilk bakışta çöp görününen ama alt metinlerle donatılan karakter.
E okuyun artık, okumayanı dövüyorlar. Ay pardon izlemeyeni dövüyorlar ama bence okuyun kitap daha iyi, film hayal kırıklığı gibi (hep öyle olur). Tamam sustum ama okuyun işte.
fight club filminde brad pitt in canlandırdığı şizofren başrol karakteri.
kaybedecek birşeyi yoktur kadınları seks objesi olarak görür kavga etmeyi ve terörizm onu tahrik eder mesut eder.
ayrıca;
biz kadınlar tarafından büyütülmüş bir nesiliz, başka bir kadının aradığımız şey olduğunu hiç sanmıyorum sözünün sahibidir.
kaybedecek birşeyi yoktur kadınları seks objesi olarak görür kavga etmeyi ve terörizm onu tahrik eder mesut eder.
ayrıca;
biz kadınlar tarafından büyütülmüş bir nesiliz, başka bir kadının aradığımız şey olduğunu hiç sanmıyorum sözünün sahibidir.
Kişinin iç sesidir aslında.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar