bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek9
- sineğe yumruk atmak2
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız2
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- coco star6
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- bu hesap gizlidir2
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- anne baba özlemi4
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- yapay zeka moderatörü7
- tecavüze ceza önerisi7
- ctrlx abla11
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- erkek olmanın çok zor olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- antipanik8
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- kitap okuyan erkek9
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- kemal kılıçdaroğlu36
- pitbull sami2
- oytunkaran'ı özlemek6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- uysaljakoben adamdır3
- cilgincapkin7
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- silvermist8
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- ktç'nin hala hayatta olması10
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- dinleri de insan yarattı2
- reha muhtar25
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- ekonomi çok iyi11
inci sözlük'ün sikip attığı oluşum. dünyaca ünlü bu oluşuma da saldırdılar ya hakikaten helal olsun lan.
(bkz: inci siker)
(bkz: inci siker)
(bkz: turkishhacker)
bug sorununu düzeltmiş ve follower followingler geri gelmiştir. ama eklenilenler durmaktadır hala.
accept xxx yazdığımızda artık tweet olarak gözüküyor.
bahse girerim bu açık hala var, ama accept xx ile değil de başka türlüdür. bu kadar çabuk halletmiş olamazlar.
accept xxx yazdığımızda artık tweet olarak gözüküyor.
bahse girerim bu açık hala var, ama accept xx ile değil de başka türlüdür. bu kadar çabuk halletmiş olamazlar.
sözlük eko yazarı borakrc tarafından içine edilen site.
(bkz: işte türkün gücü evlatlarım)
(bkz: biat edin)
(bkz: işte türkün gücü evlatlarım)
(bkz: biat edin)
tamamen tesadüf eseri bug bulunsa da, inci sözlük'ün kurbanı olmuştur. kendi mottolarıyla;
(bkz: inci siker)*
(bkz: inci siker)*
türklerin adını kötüye çıkarma değil de aslında koskoca bir internet fenomenin dallamalığını ona göstermektir olay. megadeth forumlarında bile dave mustaine neden bu kadar çok türkü tweetfollow ediyor diye yüzlerce kez sorulmuştur.
basit bir bug abuse olayıdır. bugı sanıyorum ilk olarak shiftdeelte.net editorleri farketti. yani fransa da farkedilseydi bu bugı fransızlar abuse ederlerdi. ama an be an internetin yeni fenomeninin çöküşünü izlemek muhteşemdi.
herkese meme öneriyorum.
azulun uyarısı ile aslında tam tersi olduğu görülmüştür.
basit bir bug abuse olayıdır. bugı sanıyorum ilk olarak shiftdeelte.net editorleri farketti. yani fransa da farkedilseydi bu bugı fransızlar abuse ederlerdi. ama an be an internetin yeni fenomeninin çöküşünü izlemek muhteşemdi.
herkese meme öneriyorum.
azulun uyarısı ile aslında tam tersi olduğu görülmüştür.
türk twiti : http://www.kotusozluk.com/twit
artık Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katıldığı ve bizzat kendisi yazdığı web ortamı http://twitter.com/cbabdullahgul
bilimum ünlünün parsellediği saçma site.
bireysel medyacılığa geçişin ilk adımlarından biridir.
http://twitter.com/cbabdullahgul
evet cumhurbaşkanı abdullah gül' ün twitter hesabı. fake filan değil arkadaşlar, kaynak kanat atkaya
evet cumhurbaşkanı abdullah gül' ün twitter hesabı. fake filan değil arkadaşlar, kaynak kanat atkaya
demet akalın'ın; 'starlığım zarar görüyor.normalde karşımda titreyen hayranlarım orada bana 'sen' diye hitap ediyor' diyerek hesabını kapattığı site.
kaan sezyum penguen'in 400. sayısında bu olayı süper bi şekilde tiye almıştır.
ayrıca: (bkz: demetten çıkanlar bana gelsin)
http://twitter.com/tgbkya (bkz: şimdi reklamlar)
kaan sezyum penguen'in 400. sayısında bu olayı süper bi şekilde tiye almıştır.
ayrıca: (bkz: demetten çıkanlar bana gelsin)
http://twitter.com/tgbkya (bkz: şimdi reklamlar)
sevdiğiniz müzik gruplarını, veya desteklediğiniz sivil toplum kuruluşlarını tek bir yerden takip etmek için güzel bir hizmet. onun haricinde arkadaşlarım ne yazmış pek takmıyorum açıkcası.
aslında çok gerekli değildi. insanlar rss olayına biraz alışkın olsa benim kullanım amacım ile kullananlar için rss yeter ve artardı. neyse artık böyle de güzel.
aslında çok gerekli değildi. insanlar rss olayına biraz alışkın olsa benim kullanım amacım ile kullananlar için rss yeter ve artardı. neyse artık böyle de güzel.
Teshirciler platformu
birileri yazıyor, birileri okuyor, birileri çalıyor.
olayı budur.
olayı budur.
facebook gibi zannedip hemen gidip üye olan tiplerin bir halt bulamadığı site. alışmış millet facebookda bütün yaşam ritüellerini tanıdığı tanımadığı herkese yansıtmaya. twitter çok sıradan ve basit geliyor onlara.
otu boku emesen iletisine yazanları gördükçe türkiye'de bu kadar yaygınlaşmamasına şaşırdığım sosyalleşme sitesi.
en çok ünlülerin işine yaradığını düşündüğüm site. fanlarına anında yayın yaparak, meraklı hayranlarının kendilerini ilgiyle takip etmelerini sağlıyorlar.
an itibari ile "israel" değil "israil" kelimesinin "worldwide trending" olduğu sosyalleşme sitesi. "recep bey" in worldwide trending olmasından sonra bununla beraber sanırım twitter'ı da ele geçirmeye başladık. *
kimsenin ayar verme derdine düşmediği, kimsenin kimseye "hoooaaa bak ne yazmış terbiyesiiizz, ayıp ayıp üslubuna dikkat et ne biçim laflar öyle!" demediği özgür bir sanal platform.
sözlükte bir şey yazarsınız mutlaka ayar verme derdine düşenler olur. canınızı sıkanlar olur. twitter'da öyle bi olay yok. en güzel yanı da bu sanırım.
sözlükte bir şey yazarsınız mutlaka ayar verme derdine düşenler olur. canınızı sıkanlar olur. twitter'da öyle bi olay yok. en güzel yanı da bu sanırım.
aforizmalar çöplüğü. herkes bişeyler diyor amk.
twitter'ın bu kadar yaygınlaşmasının sebebi Türk hacker'ın Twitter'ın açığını bulmuş olması.
An itibariyle cılkı çıkmamış, yakında çıkması muhtemel insanların neler yaptıklarını yazdıkları sosyal ağdır. (bkz: nerde çokluk orda bokluk)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar