bugün
- milan skriniar8
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı16
- futbol6
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı4
- nervio varıdı nerede o11
- sağcıların ortak özellikleri3
- kasımpaşa3
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak3
- çorum3
- kasımpaşa sk3
- çorum fk3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- yakışıklı türk ünlüler3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler3
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl3
- sözlük kızlarının babaları5
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- fenerbahçe21
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru3
- filistin de genel seçimlerin zamanında yapılması2
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- sözlük yazarlarının favori dizisi6
- 1948 arap israil savaşı8
- filistin4
- üniversite okumanın gereksiz olması6
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- ismet gurbuz 202412
- elma ve tarçın2
- günde 2 paket parliament içen öğrenci2
- tai lung26
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz7
- gelecek partisi2
- osuruktan şiirler89
- yapay zekanın ortadan kaldıramayacağı 10 meslek3
- x files dizisindeki elinden sigara düşmeyen adam4
- yazarların favori oyun karakteri4
- allah4
- bira6
- duş alıp yeni serilmiş nevresimde uyumak2
- acı acı osurmak5
- tuvaletin tıkanması2
- oswald cupplepot3
- dolar isterse 100 olsun41
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı26
- türkiye de emeklilik4
- i m horny diyen kız3
- ebrar sitesi2
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- boş cd'nin üstüne boş cd diye yazmak3
dil eğitimine en çok fayda sağlayan internet sitesi. türkçe öğrenen yabancıların da en çok kullandığı sitelerden biri ayrıca. bir kelime öğrenmek için girdiğinizde cebinize en az birkaç kelime daha koyup ayrılıyorsunuz. messi över gibi övdüm ama hakikaten övülmeyecek gibi değil.
yine cumhuriyet bayramına istinaden,
açılış sayfasında kelime arama kısmında "cumhuriyet" yazan başarılı çeviri sözlüğü/sitesi.
açılış sayfasında kelime arama kısmında "cumhuriyet" yazan başarılı çeviri sözlüğü/sitesi.
yıllar geçmesine rağmen hala çeviri konusunda en iyisi olduğunu düşündüğüm site .
lise ödevlerime az katkısı olmadı zamanında .
lise ödevlerime az katkısı olmadı zamanında .
yeni arayüzü sikim gibi olmuş site. tamda tez yazacakken yapılır mı lan. ayrıca yeni kelime yazmak için illa gidip bara tıklamak gerekiyor.
nedense masüstünde bile mobil sitesine yönlendiren site. dün güzeldi halbuki bugün niye böyle saçma atraksiyona girdilerse. masaüstü sitesinde bakım mı var acaba. neyse ne eski haline dönmesi dileğiyle.
edit: arkadaşlar düzeldi
edit: arkadaşlar düzeldi
bütün el alışkanlığımı mahvetmiş eski sevgilim. artık kendisiyle aşk yaşamak istemiyorum. 5 saat kadar önce işten çıkmadan gayet normaldi, her zamanki gibi kırmızı arayüzü vardı. ah yok canım benim ahını almışım bitanemin.
önce mobil sürüme geçiyor, oradan masaüstü sürüme geç diyince normalleşiyor.
önce mobil sürüme geçiyor, oradan masaüstü sürüme geç diyince normalleşiyor.
Gorunumunun degismesinin yani sira bunyesine ispanyolca ve fransizcayi da katmis online sozluk. Canim, cigerim, bir numarali kankam.
logosunu back to the future ayarında değiştirmiş sözlük. bi kez daha sevdim seni yarim.
artık ispanyolca, almanca ve fransızca dillerinde de hizmet veriyor.
En iyi online sözlük.
Türkçe-ingizlice kelimelerin yanısıra deyimleri de çeviriyor. Aynı zamanda Almanca,ispanyolca ve fransızca çeviri de yapmakta Ve bu dillerde de gayet başarılı.Mutlaka telefonunuza indirin tureng uygulamasını. özellikle sunum hazırlarken,tez yazarken çok iyi verim alabilirsiniz.
Türkçe-ingizlice kelimelerin yanısıra deyimleri de çeviriyor. Aynı zamanda Almanca,ispanyolca ve fransızca çeviri de yapmakta Ve bu dillerde de gayet başarılı.Mutlaka telefonunuza indirin tureng uygulamasını. özellikle sunum hazırlarken,tez yazarken çok iyi verim alabilirsiniz.
En cok kullandigim online sozluktur. Essay yazarken yardimci olur.
Sayesinde üç proje attırdığım harika uygulama. dördüncüsü için konsantrasyon, ilham meleği, her neyse ondan lazım.
hazırlık eğitimimin vazgeçilmezi.o bir efsane..
görsel
delikanlı sözlüktür.
delikanlı sözlüktür.
valla bence rakipsiz bir site. ne zargan ne bilmem ne. adamlar yapmış. altyazısı çevirisi yaparken de kullandım, iş hayatımda da kullandım. her zaman umduğumdan fazlasını vererek hizmet etmiştir.
en iyi sözlüktür . aradığınız kelimelerin çoğunu yanlışsız buluyor yanlışsız , kategorize edip size çeviriyor.
işe yarar en sağlıklı çevirileri yaparken kullanılan kaliteli sözlük.
yararlı bir uygulamadır.. çalışırken de katkısı oluyor.. bazen çok açıp kapatınca afallıyor kelimeyi bulamadığı oluyor ama o kadarcık olur benim suçum o aç kapa aptallaşıyor doğal olarak uygulama.. fakat sesli sözlükte iyidir.
Bir kelimenin anlamına bakmak için girmiştim ve bununla karşılaştım. Harika.
(img:#1755335)
(img:#1755335)
ingilizce'ye yeni başlayanlar için değil, ingilizce'yi belirli bir seviyeye kadar götürmüş olanlar için hazine değerinde sözlük. Ancak rusça - türkçe çevirisinin olmamasıysa 2023 için bir eksiklik diyebiliriz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar