bugün

beni benden eden şarkıdır.
yeni bir sözlük yazarıdır.

(bkz: wellcome to hell) *
Sözünde durmayan yazar. Çokca üzen yazar.
özlenen yazar.
si dido mak'omadu çonaşk'imi, dediğim yazar. *
sevişme aşamasına geçemeden çaylak olmuştur. yazık olmuştur.*
Bazen beklemektir sevmek.
hadi buradan ilk kutlaması da benden olsun nice yıllara.

tanım: tanırım iyi çocuktur. *
tanım 2: güzel entryler yazar. *
abooooov. ne dedi!
direk eşcinsel denilmiş yazar.*
allah kuru iftiralardan saklasın. gördüğümüzü söyledik. hemen panik olmuş.* demek ki iddialar doğru.*
hakkındaki iddalar ne kadar doğru bilemeyecem, günahı boynuna...
abovvv. ne dedi!
şimdi bu tsira denilen sözlük kişisi çılgın ama aynı zamanda Cuci'nin oğullarından Tuga Timur'un soyundan gelen Tuy Hoca'nın oğludur.

Ak Orda hükümdarı Urus Han (hükümdarlığı 1369-1379) babasını öldürtünce Semerkand'a giderek Timur'a sığındı. Timur'dan sağladığı destekle 1375'ten başlayarak önce Ak Orda hükümdarı Timur Melik'i yenilgiye uğratarak Doğu Deşt-i Kıpçak'a egemen oldu (1377).

Ertesi yıl da Kalka Savaşı'nda Batı Deşt-i Kıpçak hükümdarı Kıyat Mamay Han'ı yenilgiye uğratarak Altın Orda Devleti'nin egemenliğini ele geçirdi (1378) ve dağılan birliği
yeniden kurdu.

hay mubarek neler yapmış beya! kedi canını senin...
annemin laz olması sebebiyle biliyorum lazca bir kelimedir...şarkısınada hastayız...yazarıda begendik *
sol framede gördüğüm an tüylerimi diken diken eden, bana acı veren, kazım koyuncu abimi hatırlayarak gözlerimi yaşlarla dolduran benim için olağanüstü bir hikayeye sahip olan şarkı...
içim yandı sözlük.
burdan kendisine tüm benliğimle 'n'aptın sen yaaa?' demek istiyorum. o değil de harbiden ne yapmış bu herif? en son karı emeseni filan bişiler diyordu.

neyse, özletmesin.
grafik tasarımın babası... valla gece yarısı kahrımı çekti beyin fırtınası yapacağım diye. çaylaklıktan kurtulmuş diyorlar. neyse photoshop' una, freehand'ine zeval gelmesin. amin!
Bende öyle derin iz'ler bıraktı ki, bu iz'lerin ne kadar çok canımı yaktığının farkına varamayan yazar..

Herşey bir 'iz' bırakır.. sana hiçbir şeymiş gibi gelsede...
doğum günüymüş. kız mı, erkek mi henüz anlayamadım; ama bu doğum gününü kutlamam için engel değil. doğum günün kutlu olsun sevgi kelebeği, sen hep uç.
doğum günü kutlu olasıca. * * *
torna tesfiye atölyesinde kalfalık yapan elma kedisinin çırağıdır.

(bkz: oğlum! yat motorun altına nesi var bir bakıver)
karşılama için kendisine teşekkürlerimi sunduğum iyi bir insan, mizah anlayışı hoşuma gitti.
çaylak olmuş 4. nesil zurna. beter olur inşallah. bunun gibileri sol frame' de sallandıracan aga anca ıslah olur. *
aktifler - pasifler dayanışma derneği' nin kıdemli pasif üyesidir. üyelik aidatlarını peşin öder, o derece pasif(!) yazardır kendisi.*
© copyright 2005 - 2026