ayrıca "harika yazar".

şermin'le derdi olan yazar.

(bkz: telefonu sürekli meşgule alma şermin)
bugün harika yazarının günüymüş. harika doğmuş yazarlar.
bir yazarın nicki. ama sayesinde dinlediğim kazım koyuncu yorumudur benim için şu an. gözlerim doldu yine.
(bkz: telefonu sürekli meşgule alma şermin)

şermin'in de bu mutlu günde telefonunu açması dileğiyle.
başkalarının kabilesine küfretmesin haklı da olsa sikindirik sebeplerden çaylak olmasın filaş patlatmasın *
o değil de zokora kabilesini tiktiğimmmm *
kadim yazar. buraların piri. hepimizin sahibi.
bugün iş yerinde mevki almış yazar. kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
umarım işten çıkarılır.
bildiğimiz biseksüel yazar. kendi tercihlerini bana ihale etmeye çalışıyor. aseksüelim olm ben. karıştırma.
(bkz: olm bak git)
fake hesabımdır. silebilirsiniz:
(bkz: izel in yüzüyle alay eden insan/#15552926)
parayı bulunca götün kalktı dimi yazarıdır. el öpmeye bekliyormuş beni, hırrım. * candır can.
makro çekimle meme fotografı çekip sanat yaptığını sanan şahsiyet.
muhteşem bir kazım koyuncu şarkısıdır.
lazcada bölgesel olarak farklı anlamları vardır. benim doğduğum yerde 'kıvılcım' anlamında kullanılmaktadır.
örnek cümle içinde kullanımı: daçğuri hiku mo nağoler, tsira gogabğasen.
(bkz: rize/pazar)
kafa iznini bitirmediği sürece ara ara ddos atacağım sözlüğe. böyle şeytan taşlar gibin.
zall evimden aldırır polis eşliğinde bakarsın giderim istanbul'a.
(bkz: server sağlam mı diye ddos atmak)
#(#17141055)oğlum hayat gizemdir, sormaya çalış -kim kadın kim erkek diye sonrası gece yarısı da sokaklarda dolaşma yavrummm tecavüz ederler!!
-hahahhhha.
kazım koyuncu'ya ait çok sevdiğim bir şarkının adıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=z1Cb5sYMe5Q
Trabzon yöresinde şerbetli bir tatlı türüdür.
+ filan vermeyin bu adama, sonra hep istiyo.
mükemmel bir şarkıdır, her dinlenildiğinde insana kazım koyuncu'yu özletir. Asla ondan canlı dinleyemeyecek olmanın pişmanlığını yaşatır tekrar tekrar.
kazım koyuncu şarkısıdır. şaka lan şaka. her geçen bunu yazıyor mk.

(bkz: alex e akrostiş şiirler/#17151974)
kazım koyuncu sarkisidir.
kazım koyuncu ya ait şarkı.
o değilde gece gece ne güldük lan, sanırım ben bu günü yıllarca unutmam, sende ben gibi unutmazsın.

yıl oluyor 2013 hala tıklayanı kendi facebook profiline yönlendiren link şakalarını yiyenler var.
© copyright 2005 - 2026