bugün
- karton toplayan çocuk13
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- sözlükteki ayakçılar9
- güzel memelerin öpülmeye değer olması5
- almanya25
- romanya52
- sözlük kızlarının ojeleri17
- nick vermeden bir yazara seslen14
- kadınların sapık olması10
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- otel odası4
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- yunanistan12
- hiçbir şeyin sarmaması10
- türkiye23
- açılı nude4
- nikola tesla'nın kürt olması10
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor3
- fatma betül sayan kaya39
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- gilded ile yağan yağmuru izlemek3
- domates ve haşlanmış yumurtayı birlikte yemek2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- çok uykum var3
- meksika açmazı macerası11
- dünya61
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- lookinin yeni nicki2
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- judas'ın cesedi2
- turizm3
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- judas adlı yazarın 50 yaşlarında olması2
- hentbol5
- adidas3
- offf çok sıkıldım sözlük4
- kapalı hava bağımlılığı2
- bulgaristan4
- mehdinin en sevdiği balık7
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- butlancıların birbirine girmesi5
- anın görüntüsü31
- biriyle konuşurken dinlemeyi unutmak2
- yarın iş var5
- 27 eylül dünya turizm günü3
- 27 eylül 2026 israil irlanda maçı2
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek4
steam'de hafta sonuna özel olarak 59 tl'den 29 tl'ye düşmüş olan oyun.
tam benlik bir oyun ada devletin var. ticaret yapıyorsun kömünizmi sosyalizmi getiriyorsun halkı mutlu ediyorsun çok azarlarsa köselere bir kaç kerane iliştiyorsun (bkz: millet bizimi şaapsın)
tam anlamıyla benim oyunum 6 yı çıktığı gün alıp sosyalizm çığlıkları attırıcam halka.
tam anlamıyla benim oyunum 6 yı çıktığı gün alıp sosyalizm çığlıkları attırıcam halka.
ara ara oynadığım ve her seferinde dincileri adadan atma zevkini tattığım oyun açık ve net.
2 sene önce ilk defa görüp oynadığım oyun.
ilk oyunu indirmenin heyecanıyla ''tam diktatörlük kurucam böyle her yer karargah'' diye bir yorumda bulundum.
oluşturdum kendi island'ımı (bkz: generated map). fesimi, kıyafetimi falan alıp direk girdim. hükümet binasının etrafına güzelce 3-4 tane karargah kurdum. (unlimited ve modern times bu arada) diktim 4-5 kule. etrafa da army base falan.
oy oranları %15'ten 34'e kadar yükseldi. halkın hepsi desteklemeyecekti herhalde. her yere oldu sana gecekondu. arada rebeller çıktı. onları koymak için supermax prison kurdum. söz dinlemeyen diğer leader rebel tarzı büyük asileri de öldürdüm.
az bir şehirleşmeye giriyim dedim. bu arada police station cathedral tarzı yerler kurarsanız oy oranları artıyor. arttı gerçekten. %54-55 civarına yükseldi. ben dedim bu oyla seçime girerim. girmesem zaten askeri darbe yapacaklar, hepten gidicez. risk almiyim, tek kişilik hanedanımla seçime gittim. seçim devam ederken rebel tehdidi geldi. eğer seçimi kazanırsanız tarzında tehditti. tınlamadan devam ettim. seçimi kazandım. rebeller hükümet falan dinlemiyor, biliyorsunuz. bizim yardımcı ''ayemso atağh'' tarzında bir şey dedi. dedim saldırı var. (bkz: yer misin yemez misin) böyle derken rebeller toplandı. bizim airler üstten vuruyor, tanklar dalıyor, piyadeler coşuyor. bu zar zor atlatıldı. apartmanlar falan yangın yeri.
bir seçim vakti daha geldi. oylar baya düşüktü. seçime girmemeyi düşünüyordum. ''seçime girmeyim leaaaa'' derken butona bastım ve olan oldu. military coup. allah belanı vermesin. o kadar gelmişim. bir de o kaa iddiam var diktatörlük kurucam diye. her şeyi berbat ettiler. sağlık olsun.
ilk oyunu indirmenin heyecanıyla ''tam diktatörlük kurucam böyle her yer karargah'' diye bir yorumda bulundum.
oluşturdum kendi island'ımı (bkz: generated map). fesimi, kıyafetimi falan alıp direk girdim. hükümet binasının etrafına güzelce 3-4 tane karargah kurdum. (unlimited ve modern times bu arada) diktim 4-5 kule. etrafa da army base falan.
oy oranları %15'ten 34'e kadar yükseldi. halkın hepsi desteklemeyecekti herhalde. her yere oldu sana gecekondu. arada rebeller çıktı. onları koymak için supermax prison kurdum. söz dinlemeyen diğer leader rebel tarzı büyük asileri de öldürdüm.
az bir şehirleşmeye giriyim dedim. bu arada police station cathedral tarzı yerler kurarsanız oy oranları artıyor. arttı gerçekten. %54-55 civarına yükseldi. ben dedim bu oyla seçime girerim. girmesem zaten askeri darbe yapacaklar, hepten gidicez. risk almiyim, tek kişilik hanedanımla seçime gittim. seçim devam ederken rebel tehdidi geldi. eğer seçimi kazanırsanız tarzında tehditti. tınlamadan devam ettim. seçimi kazandım. rebeller hükümet falan dinlemiyor, biliyorsunuz. bizim yardımcı ''ayemso atağh'' tarzında bir şey dedi. dedim saldırı var. (bkz: yer misin yemez misin) böyle derken rebeller toplandı. bizim airler üstten vuruyor, tanklar dalıyor, piyadeler coşuyor. bu zar zor atlatıldı. apartmanlar falan yangın yeri.
bir seçim vakti daha geldi. oylar baya düşüktü. seçime girmemeyi düşünüyordum. ''seçime girmeyim leaaaa'' derken butona bastım ve olan oldu. military coup. allah belanı vermesin. o kadar gelmişim. bir de o kaa iddiam var diktatörlük kurucam diye. her şeyi berbat ettiler. sağlık olsun.
müzikleri için sadece yıllarca oynarsınız. steamimdeki 128 oyundan bir tanesidir.
evet koleksiyon yapıyorum.
evet koleksiyon yapıyorum.
epic games store aralık 2020 bedava oyunlarındandır. 70 tl'dir.
7 dakika sonra bedava olma durumunu kaybedecektir.. (bkz: swh)
7 dakika sonra bedava olma durumunu kaybedecektir.. (bkz: swh)
Eğer Türkçe yama indirmek isterseniz normal sürümüne yapın.
Ek paketli olana olmuyor.
Ek paketli olana olmuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar