bugün

Efsaneler arasında olan tatlı çeşidi.
sırp arkadaşımız getirmiştide yemiştim frambuazlısı bir efsane entry giren arkadaş ağzının tadını biliyor.
Güney Amerika kökenli tatlı. Bıkmadan usanmadan yazmaya devam edecem. Tres leches ( üç süt keki )
Tatlı diyoruz, sebze demiyoruz. iyi yazmalar.
Dün cake boss seyrederken abd'de de bizdeki kadar popüler olduğunu anladığım tatlı çeşidi.
Orada tres leches cake diye geçiyor.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tres_leches_cake
ilk olarak özsütte yiyip çayla birlikte 13 lira ödediğim tatlı.

Çok yakında bim marketlerde yerini alacak.
Bir anda Popüler olan her şeye önyargı ile yaklaştığım için hiç yemediğim, hiç yemeyeceğim tatlı.
adının doğru yazılışını TDK bile bilmiyor.
Güzel bir tatlıdır.
Traliçe diyenler de mevcut.
mütemadiyen evde yapılan ilginç şekilde hoşuma giden tatlı. zira ben tatlıdan hoşlanmıyorum.
Balkanların (bizim oraların) Türk tatlısıdır. ilk defa istanbul da yedim bizimkiler bu tatlıyı bilmiyorlarmış.
Abartılmış bir tatlıdır. Sevmiyorum..
çok lezzetli bir tatlı özellikle sütlü olduğu için midesi hassas olana da zarar vermiyor.
kayinvalidemin cok guzel yaptigi ancak oglunun bir kere bile bana getirmedigi tatli. icime oturuyor sozluk.
Yaz tatlısı olarak eh işte diyebileceğim bir tatlı. Kötü değil ama kesinlikle overrated.
Muazzam arnavut tatlısı. Balon diyenler bi arnavutun elinden yememiş olabilirler.
Balon tatlı.
Hiç yemediğim tatlıdır.
Son dönemdeki popülaritesinin Abartı olduğunu düşünsem de güzel bir sütlü karamelli tatlıdır.
"abartılmış balon" tabirinin cuk oturduğu tatlı çeşididir.

hani iyi hoş da, "wowww bu trileçe bir harika dostum" da değil sonuçta.

sütlaç ın yerini de tutmaz bence.
Tres leches orjinal adıyla ispanyol kökenli bir tatlıdır. Portakal soslusunu daha çok seviyorum.çok hafif bir tatlıdır.
ismi kadar havalı olmayan tatlıdır.
Ismi bile insanı uyuz ettmeye yeten gerzek birşey.
overrated bir tatlidir.
Keke süt katiyorsun. Ustune de karamel suruyorsun. Sır açığa çıktı.
© copyright 2005 - 2026