bugün

/67
Topuklu ayakkabı bazılarının sandığı gibi boy uzatmak için giyilmez illa ki.Topuklu ayakkabı bi tutkudur,aşktır,giymeyen bilmez,anlamaz.Topuklu ayakkabı giyen kadın ilginçtir ki kendini daha çok güvende hisseder,özgüveni daha yüksektir.Ve daha dişidir.
Bacak boyunu ve kalçayı daha güzel gösterdiğinden çoğu erkek tarafından seksi olarak adlandırılan ayakkabıdır. nitekim öyledir de. yakışanda ve yürümesini bilende güzel durur.
6 saat boyunca üzerinde durduktan sonra 2 hafta ayaklarımın arkasındaki yarayı iyileştirmeye çalıştığım çok sevdiğim ama aynı zamanda nefret ettiğim ayakkabı çeşidi ..
giyinme tarzı olarak, bayanları erkeklerden ayıran farklardan sadece bir tanesidir.
giyip yürümesini bilen kızlar ve diğerleri şeklinde sınıflandırma yaptığım ayakkabı türü.
türk erkeğinin düşmanı.
sesinden dolayı baş ağrısı yapıp yapmadığını merak ettiğim ayakkabı. ben yoruluyorum lan uzaktan gelen o sese.
Giymesinler demiyorum ama 18 santim topuk da nedir arkadaş? Normal zamanda tepesinden baktığım kızlar bu merdivene(!) çıkıp şimdi bana tepeden bakıyor.
ileri yaşlarda kadınlarda diz ekleminde sorun görülmesine neden olacak ayakkabıdır. topuklu ayakkabı nedeniyle dize normalde olduğundan daha fazla yük binen. bu da zamanla eklemin aşınmasına neden olur. fazlası zarar diyoruz biz buna.
tabanı kırmızıysa tahrik olma sebebidir. tecavüz edebilirsiniz.
kaliteli markalardan alınanları ayağa vurma, sürtme gibi şeyler yapmazken kızlarımızın ucuza kaçıp gidip uyduruk 50 liralık ayakkabıları piyasadan toplayıp sonra da ah ayağıma vurdu vah su topladı diyerek hala canlarını yaktığı halde giyme gereksizliği gösteren guruhun tercih ettiği ayakkabı çeşidi.
aşırı yüksek olanları tercih edilirse, ayakta sağlık problemlerine ve şekil bozukluklarına neden olabilecek şeydir. Uzun yıllar giydikten sonra sağı solu nasırlaşmış ve at toynağından hallice ayağınızı babetlerde kurtarmaz haberiniz olsun.

Unutmayın;

Ayak, ağırlığınızı taşır, milletin ağzına gözüne sokulmaz.
Kadınların neden o çirkin ayaklarını gösteren, parmaklarını birbirine geçiren, koşmalarını ve kendilerini korumalarını engelleyen, sağlıklarına zarar veren, onları rahatsız eden ayakkabılar giydiğini anlamış değilim. Topuklu ayakkabı giyen bütün kadınlar salaktır, enayidir ve hiçbirisi beni kendisine âşık edemez.
kadının kıçını yükseğe ve ön plana çıkartmak için, erkeklerin şehvet duygularını kabartması amacıyla icat edilen araçtan çok amaç niteliğindeki eşyadır.
hakkında 610 entry girildiğine göre amacına ulaşmıştır. *
yürüyemenler giymesin dediğim ayakkabıdır. çekicilikten çok rezillik çıkıyor ortaya.
http://pics.wikifeet.com/Anna-Mucha-Feet-464263.jpg

http://pics.wikifeet.com/Anna-Mucha-Feet-791804.jpg

http://pics.wikifeet.com/Anna-Mucha-Feet-405351.jpg
* *
Kesinlikle babetten rahattır.
popişi dik ve dolgun tutar, baldır ve bacakları düzgün gösterir, boyu uzatır. dişiliğe dişilik katar.
kanıyoruz vesselam.
Kucuk bir kizken bir an once buyusem de sunlara kavussam dedigim guzellikler. Simdi dolabmin altinda bir kule gibi yer edinmis, hizmetime hazir beklemekteler. Iyi ki varsin kirmizi platformum, iyi ki varsin yesil platformum, iyi ki varsin siyah ruganim ay tamam saymiyorum. Yasasin topuklu ayakkabilar!
o ayakkabılarla yurumeyı becerebılen hatun, gozumde yer cekımını bulan newton gıbıdır. O kadar test surusune ragmen hala tam olarak beceremıyorum ustunde durmasını.
ilk iki saat kendinizi harika hissettiğiniz devamında eziyet halini alan işkence metodu.
çıkardığı ses ile erkekleri kendinize köle bile yapabilirsiniz hanımlar.
bir kadında bana en çok çekici gelen şeydir.
vazgecilmezdir.
© copyright 2005 - 2026