bugün

yıl olmuş 2011, hala yıl olmuş 2011 diye başlayan cümleler kuranlar var.

hoşgelmiş yazar.
(#13150120)

zeki yazar. * *
zekasının yanında ayrıca sapık olan yazardır.
ismet inönü nün ezanı türkçe okutmasından bahsettiğimde benim cahil olduğumu öne süren yazar.
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk%C3%A7e_ezan
bu ülkede kimi eleştiriyorsunuz başbakanı alın size başbakan dediğim yazardır.
(bkz: okumanın faydaları)
atatürk'ün kendi isteği ile çıkan yasa olan "türk lirasının üstünde devrin cumhurbaşkanının fotoğrafı olur."ı bilirken , bu gün neden gül' ün fotoğrafınin olmadığını, açıklaması gereken yazar.
(bkz: #13376819)

ya kafası çok güzel ya da ölü taklidi şart.
okunasi, basarili yazardir.
kadınlardan sıkı bir tekme yemiş olacak ki kuyruk acısı var adamın.
okuldaş olduğumuzu öğrendiğim yazardır.
--spoiler--
(#13521514) orjinali sezeryandır, internette bi araştır istersen, sezeryanın roma imparatorunun isminden gelmesi yazılışlarını birebir kılmaz.

--spoiler--

hayır özel mesajı ifşa etmek istemeyeyim dedim ama konuyu kendi isteğiyle uzatınca mecbur kaldığım yazar.

http://www.tdkterim.gov.t...amp;kategori=yanlis_liste

yani düşününce internete bak diyip de tdknın sitesinden bihaber olamaz bi insan heralde cümlesini de akla getirmiştir kendileri.

(#13522942) hele bir de böyle bir entrysi varken.

not: terminoloji, tıp tarihi dersleri görmüş bir öğrenciyim ve araştırmadan yazmadığım için bu kadar eminim selamlar ola.
(bkz: #13579262)

iğrençlik nedir, nasıl yapılır? işte bunda.
kızlarla ilgili ciddi sorunlarının olduğunu düşündüğüm yazar. her yumurtladığı başlığın sonunda "kız" ibaresi koymazsa başına taş yağacağından korkmakta sanırsam. ürologa ve ardından psikiyatra görünerek bu sorunuyla baş etmeli.
'Klimenjero dağlarında nikelaj yapan kız' benzeri çok gerekli başlıklar açan yazar.
wireless uzmanı.
ilk nick altı entrysini kendi giren, kız ırkıyla kafayı bozmuş, trollüğe özenen 8.nesil yazar.

(bkz: küçükken astronot olmak isteyen kız)
(bkz: ilk öpüşmesi için 10 yıldır soğan yemeyen kız)
(bkz: okul tuvaletinde makyaj tazeleyen kız)
(bkz: babasının rektörü olduğu üniversiteye gitmeyen kız)
kendi nick altını açan yazar. 8 nesildir koştursun efenim.
girlmaster ilan ediyorum kendisini...
öncelikle kızlarla kafayı bozmuş,sonralıkla zannımca bu konuda bir çok kuyruk acısı bulunan yazardır. seri başlıklar halindeki eylemlerinin nedeninin bu olduğu fikrini taşımaktayım.
öncelike yeni bir troll.
küçükken kötü kızların kendisine bi şeyler yaptığını düşündüğüm yazar. ne alıp veremediği var bu kızlarla merak konusu olmuştur.
kızlarla kafayı bozmuş yazardır.
(bkz: saat başlarında ders çalışmaya başlayan kız)
(bkz: mal varlığını açıklamayan kız)
(bkz: sevgilisinin hareketlerinden utanan kız)
8.nesil çaylak olmuş yazar.
öncelikle ve sonralıkla girdiği entry'lere gerçekten güldüğüm yazar. *
öncelikle yazılarını beğenerek okuduğum enfes yazar.
sonralıkla nickaltındaki 31 nolu entrysinin bana denk gelmesinden gurur duyduğum yazar.*
an itibariyle sevgilim olmuştur kendisi. bitsin artık bu asılma güruhu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026