bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- and the oscar goes to5
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- affetmenin gücü6
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- en sevdiğiniz sayı3
- ilişki yapmaya üşenmek6
- mauro icardi12
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- de niro vs pacino3
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 30 yaşına girmek4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- hristiyanlık7
- sarapci koala58
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- dün gece ne oldu13
- sözler köşkü6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükteki satranç taşları4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- euro 20162
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- şikeci amedspor5
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- nazilerin haklı olan yanı2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sıpsıkıcı olmanız4
benim yanında utanıp yemek yemesiyle kendisini yalancı durumuna düşüren, kulaklarından çekilesi yaramaz yazar.
sık sık acıkma ve yemek yiyip doyamamak gibi problemine çareler aradığım(ız) yazar. üstüne üstlük yanında dolaşırsam benimde iştahımın açılacağını iddia etmektedir kendisi.
yemeden içmeden 19 sene yaşayabildiğni duyduğum hayvancığın insana tecelli etmiş hali, sevgili dostum.
scarface tarafından böcek ilacı sıkılarak öldürülme tehditleri alan talihsiz yazar.
çorumda 3 kişiyi ısırarak öldürdüğü zannedilen, şu anda polis tarafından aranan kişi..
(bkz: çorum da keneden üç kişinin ölmesi)
(bkz: çorum da keneden üç kişinin ölmesi)
şu ısırma işlerinden vazgeç ve teslim ol artık.. istanbul'da da görülmüş kene ısırma vakaları, hem de 7-8 kişi de.. lütfen yapma artık, diyerek yalvardığım yazar. *
nickime yazdığı yandın olum sen içerikli entrysiyle yazarlığımın ilk dakikalarında afallamamı sağlayan daha sonra yazdığı iyi niyetli özel mesajıyla beni iyice şüphelendiren bir ikinci nesil * *
webcam'ın ustası , msn'in hastası , solarium'un karası , antalya'nın yaramazıdır...
kalecilerin kralı yazar bir dahaki halı saha zirvesinde kaleyi devralması bekleniyor..doksana uçtuğu bir kurtarış vardır ki dillere destan havada dakikalarca durduğu söylenir..gözleri kapalıdır o kurtarış sırasında gözüm kapalı kurtarırım ben bu şutu der gibidir
Kırım-Kongo lu olduğundan şüphelendiğim yazar.
gece saat iki civarlarında internet cafeden msn'e girmesine şaşırdığım, cafenin sahibiyle beraber netcafenin kepenklerini indirip eve öyle gittiğini düşündüğüm ayrıca çaylaklık günlerimde beni yalnız bırakmayan cana yakın yazar.
artık zall'dan maaş isteyen yazardır. hayatı cafelerde geçmektedir. yazıktır, öğrenci adamdır. babası interneti yasaklamış ama sözlük uğruna kaçıp yine gelmiştir.
çok gerekli olaraktan (bkz: zall the kene ye maaş bağlasın kampanyası)*
çok gerekli olaraktan (bkz: zall the kene ye maaş bağlasın kampanyası)*
geri dön çağrılarıma rağmen benle meslektaş olmakta ısrar eden birey.
yarın türkiye turuna çıkacak olan yazardır.inşallah pikniklerde pek gözükmez....
o istemediği sürece zehirlisinin bize zarar vermeyeceği sıcak kanlı yazar.
uye olduktan bir kac saat sonra sol tarafta kendi adimi gorunce beni gercekten cok mutlu eden yazar. hayir caylak olmasam tesekkur edecem ama ona bile izin yok.
Sözlük için çok yararlı bir yazar olduğunu düşündüğüm--tematik sözlük çalışması--,sevdiğim yazarlardan biri.
daha caylakken bana hosgelmis demis olan eminim nazik ve ici dısı bir yazar *
9 temmuz 2006 antalya tanışıyoruz zirvesinde yanlış anlaşılma sonucu zirveye geç gittiğim, bu sebeple kendisinden özür dilediğim yazardır. bir daha ki zirvede hatam telafi edilecektir.
kendisi de zirveden erken ayrılmak zorunda kalmış, tam anlamıyla muhabbet edilememiştir. *
kendisi de zirveden erken ayrılmak zorunda kalmış, tam anlamıyla muhabbet edilememiştir. *
sözlüğün en orjinal entrylerini giren yazarlardan.antalya seferini fazla uzatan dostum.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar