bugün
- yazarların başarılı olduğu konular6
- mesajlaşırken btw yazmak4
- türklerin başarılı olduğu konular8
- kürtlerin başarılı olduğu konular7
- anın görüntüsü16
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler4
- bekir bozdağ4
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın8
- ellerim bos gonlum hos neyin kafasını yaşıyor4
- yunanlıların başarılı olduğu konular3
- fatma betül sayan kaya37
- google hizmetlerini kullanan yahudi sevici vex4
- cyberpunk 20772
- tavuk şiş4
- arapların iyi olduğu konular4
- ispanyolların başarılı olduğu konular4
- seni bir daha ne zaman görebilirim mesajına cevap2
- hamsili cilt kremi8
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- menemen2
- pazar günü saat 17 00 ten sonra nereye gidilir2
- gandalf2
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi7
- from gold from dust28
- akp seçmeni12
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler3
- karıcığım mini etek sana çok yakışıyor2
- italyanların başarılı olduğu konular4
- israil de özelleştirilen f35 adir ler3
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- yahudilerin en iyi olduğu konu teknoloji3
- tayvanın iyi olduğu konular3
- zorba arkadaşlar4
- bahtı değil iştahı açık olan kız4
- roboski3
- sobayla konuşan adama dahi demek3
- rize de kar yağması2
- ellerim bos gonlum hos vs vexillarius the slayer2
- avusturya2
- 4 ekim 2026 kosova avusturya maçı2
- kosova3
- ebemin iyi olduğu konu2
- yahudilerin en iyi olduğu konular3
- plaza kadınları3
- ağrı kesici kullanamamak3
- fransızların başarılı olduğu konular2
- akp li kadınlar3
- hicr suresi2
- moğolların başarılı olduğu konular2
hayatımda hiçbir zaman unutamayacağım, hatırlayınca tüylerimin diken diken olacağı süper bir gerilim-polisiye-gizem film serisidir.
2015 civarındayken seriyi bitirmiştim testere'nin karısının öldüğü sahne çok iğrenç bir sahneydi gerisi tırı vırı.
Kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile. Hatta meşhur soundtracki telefonumun zil sesiydi bir zamanlar. Çünkü deli olmak bunu gerektirir. *
8 filme kadar gitmesi bana bu dünyada psikopat ruhlu insan sayısının çok olduğunu gösteriyor.
boku çıkartılan seri.
halbuki 1. filmin yönetmeni james wan, "ben böyle olacağını bilmiyordum, testere filmi böyle bir şey değil" gibi azıcık ucundan serzenişte bulunmuştur. zaten ilk filmden sonra serinin hiçbir filminde yönetmen koltuğuna oturmamıştır. bazı filmlerde yapımında destek olsa da, ilk film hariç serinin hiçbir filmi james wan ile bağlantılı değil. dolayısıyla serinin en iyi filmi de 1. filmdir.
sırf gişe uğruna çıkartılan art arda filmlerle serinin adı kirlenmiştir. zaten yıllar yıllaaar sonra 8. film gelmesine rağmen, açıp da izlemeye tenezzül etmedim. çünkü dandik olacağını biliyordum. düşünün yani serinin son filmi olarak belirtlilen 7. film 2009'da çıkıyor, 8. film ise bundan tam 8 yıl sonra, 2017'nin sonlarında çıkıyor. şimdi bu gişe amaçlı değil mi? ulan yeter artık zaten serinin içinden geçtiniz, salın. halâ daha 9 film gelmeye çalışıyormuş sanırım, çekimlerine başlanmış. hangi hakla neye hizmet ediyorlar, gerçekten çözemedim.
sevdiğim bir seri olunca böyle bana bir geliyorlar işte.
halbuki 1. filmin yönetmeni james wan, "ben böyle olacağını bilmiyordum, testere filmi böyle bir şey değil" gibi azıcık ucundan serzenişte bulunmuştur. zaten ilk filmden sonra serinin hiçbir filminde yönetmen koltuğuna oturmamıştır. bazı filmlerde yapımında destek olsa da, ilk film hariç serinin hiçbir filmi james wan ile bağlantılı değil. dolayısıyla serinin en iyi filmi de 1. filmdir.
sırf gişe uğruna çıkartılan art arda filmlerle serinin adı kirlenmiştir. zaten yıllar yıllaaar sonra 8. film gelmesine rağmen, açıp da izlemeye tenezzül etmedim. çünkü dandik olacağını biliyordum. düşünün yani serinin son filmi olarak belirtlilen 7. film 2009'da çıkıyor, 8. film ise bundan tam 8 yıl sonra, 2017'nin sonlarında çıkıyor. şimdi bu gişe amaçlı değil mi? ulan yeter artık zaten serinin içinden geçtiniz, salın. halâ daha 9 film gelmeye çalışıyormuş sanırım, çekimlerine başlanmış. hangi hakla neye hizmet ediyorlar, gerçekten çözemedim.
sevdiğim bir seri olunca böyle bana bir geliyorlar işte.
sadece ilk filmini izlediğim seridir. güzel filmdi. gerilimi iyi hissettiriyordu. puanım 7/10.
+18 bir film olmasına rağmen bunu izleyen çocuklar var, çok tuhaf.
serinin 1. filmi hariç çöp.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar