bugün

entry'ler (1426)

diş doktoruna dişçi demek

şekilcilikten uzak olmaktır.

le cola içerken dinlenesi müzikler

napalm death, carcass, nasum gibi grindcore gruplarının parçalarını bu kategoriye katmak uygun olacaktır.

buz gibi kola varken çay içmeyi tercih etmek

eski kolalar iyiydi de şimdiki kolalar pek iyi değil dayı.

uludağ sözlük

ah nerede o eski günler...

pipetle kahve içen erkek

kahve soğuksa problem teşkil etmeyen durumdur.

sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri

her zaman olduğu gibi standart takıldım. gri düz tişört. regular fit koyu mavi kot pantolon. siyah tonny black ayakkabı.

uyuşturucu her kötülüğün babasıdır

benim nazariyetimde kötülüğün çok fazla babası vardır. kötülük adeta piçtir. bunu sadece uyuşturucuya indirgememek lazım.

türkiye için dua edin

dua ile solüsyon gelseydi filistin'e bombalar yağmazdı, insanlar ölmezdi.

yazarların en sevdiği ilaç

prozac, ritalin ve dex-forte sanırım.

geleneksel okçuluk

güzel bir spor dalıdır.

frank lucas

noldu lan buna? bilen var mı?

kabataş yalanı

klasik ciasal islamcı yalanlarından bir tanesidir. bu yalanı uyduran zat sonradan açıldı bir de.

sirkte soytarı mı olursun aslan mı

ikisi de olmak istemezdim ama illa bir cevap verilmesi gerekiyorsa soytarı olmayı yeğlerdim.

çin komünist partisi

deng xiaoping'den sonra komünizmle alakası kalmamış olan partidir. ha benim nazariyetimde iyi olmuştur. xiaoping öncesinde çinliler açlıktan çürüyorlardı.

cin hikayeleri

karanlık bir köy akşamında kuzenlerle eğlence maksadıyla anlatılanların kimisi korkunç kimisi gülünçtür. her ne kadar büyük bir çoğunluğu boş beleş palavralardan ibaret olsa dahi anlatması ve dinlemesi zevklidir.

eğitim seviyesi arttıkça dinden çıkanlar artıyor

gayet normaldir. neticede din sistematiği gereği değişime kapalıdır ve kendi döneminin şartlarında oluşturulmuş bir kaideler dizisidir. dünya değişiyor. progresyon her geçen gün daha da hızlanıyor.

ilim vs bilim

ilimden kasıt ebu hanife'nin eserleriyse o ilime saygı duyulur. teoloji altında incelenir. ama ilimden kasıt cübbeli şarlatanına, menzilcisine, ismailcisine, nurcusuna indirgenecekse cehenneme gitsin o ilim. aklı başında olan kimsenin bu tip şarlatanlıklarla işi olmaz çünkü.

tarla faresi

çok sevimli bir hayvandır. muadili olan kanalizasyon faresinin aksine bir tatlılığı vardır.

14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı

umursanacak şey değildir. neticede futboldur.

yazın sarışınlığını sevmek

gece gece ne bu romantik retorikler dayı?
© copyright 2005 - 2026