bugün
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı27
- aknaz beyaz peynir11
- deprem oldu8
- kabataş yalanı15
- erdoğan sonrası hükümet20
- sırrı süreyya önder25
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek13
- 4 hak mezhep16
- yolda namaz kılan davarlar31
- aykolik yetkili olsun kampanyası30
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye21
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular15
- fotokopici bi erkek36
- erdoğan ikinci atatürk tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- ekrem imamoğlu58
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- zina çoğalınca deprem olur19
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi13
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması28
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer17
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu9
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz12
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8

entry'ler (1416)
noldu lan buna? bilen var mı?
klasik ciasal islamcı yalanlarından bir tanesidir. bu yalanı uyduran zat sonradan açıldı bir de.
ikisi de olmak istemezdim ama illa bir cevap verilmesi gerekiyorsa soytarı olmayı yeğlerdim.
deng xiaoping'den sonra komünizmle alakası kalmamış olan partidir. ha benim nazariyetimde iyi olmuştur. xiaoping öncesinde çinliler açlıktan çürüyorlardı.
karanlık bir köy akşamında kuzenlerle eğlence maksadıyla anlatılanların kimisi korkunç kimisi gülünçtür. her ne kadar büyük bir çoğunluğu boş beleş palavralardan ibaret olsa dahi anlatması ve dinlemesi zevklidir.
gayet normaldir. neticede din sistematiği gereği değişime kapalıdır ve kendi döneminin şartlarında oluşturulmuş bir kaideler dizisidir. dünya değişiyor. progresyon her geçen gün daha da hızlanıyor.
ilimden kasıt ebu hanife'nin eserleriyse o ilime saygı duyulur. teoloji altında incelenir. ama ilimden kasıt cübbeli şarlatanına, menzilcisine, ismailcisine, nurcusuna indirgenecekse cehenneme gitsin o ilim. aklı başında olan kimsenin bu tip şarlatanlıklarla işi olmaz çünkü.
çok sevimli bir hayvandır. muadili olan kanalizasyon faresinin aksine bir tatlılığı vardır.
umursanacak şey değildir. neticede futboldur.
gece gece ne bu romantik retorikler dayı?
kadınlara çekici gelen meslekler bir insanın neden umrunda olsun ki? mesleğinizi kadınlara göre belirliyorsanız 40 sene daha elizabeth halinden kurtulamazsınız benden söylemesi.
1996 çıkışlı dj shadow albümüdür.
tür: enstrümental hip hop
parça listesi:
-best foot forward
-building steam with a grain of salt
-the number song
-changeling
-what does your soul look like (part 4)
-[untitled]
-stem / long stem
-mutual slump
-organ donor
-why hip hop sucks in '96
-midnight in a perfect world
-napalm brain / scatter brain
-what does your soul look like (part 1 - blue sky revisit)
tür: enstrümental hip hop
parça listesi:
-best foot forward
-building steam with a grain of salt
-the number song
-changeling
-what does your soul look like (part 4)
-[untitled]
-stem / long stem
-mutual slump
-organ donor
-why hip hop sucks in '96
-midnight in a perfect world
-napalm brain / scatter brain
-what does your soul look like (part 1 - blue sky revisit)
tarikat sapıklıklarından bir diğeridir. iğrençtir. mide bulandırıcıdır.
hem 2020 elazığ depremini hem de 2023 malatya depremini yaşamış bir kişi olarak (hatta şu an izmit'te olduğum için son depremi de yaşadım) böyle bir şeye kendinizi şartlandırmanızı tavsiye etmem. dünya denen 4.5 milyar yıllık kaya yığınında depremlerin gayet normal olduğunun farkında olun. strese girmeyin. rahat olun.
eylemlerin ve düşüncelerin birbirlerini çift taraflı etkilediklerinin farkında olun. önce ben demesini bilin. bir hedefiniz olsun. bu hedefi hayatınızın merkezine koyun ve bu hedefe gitmek için bir yol planı yapın. ağırlık kaldırın. güneşli havalarda yürüyüş yapın. bol bol kitap ve makale okuyun. özellikle bilim, felsefe, tarih, din, ekonomi, psikoloji, sosyoloji, antropoloji konulu yazıları ve kitapları okuyun. mümkün olduğunca sosyal olun ve çok insanla tanışın. tanıştığınız her insanla iletişimi devam ettirin demiyorum tabi. kaliteli olanlarla irtibatınızı sürdürün. apolitik olmayın. bu hayatta sağlam bir duruşunuz olsun. özgüvenli olun ama patavatsız olmayın. özgüveni destekleyen faktörlerin ahlak, mantık, bilgi, disiplin, eyleme geçme gibi faktörler olduğunu bilin. ahlaktan ödün vermeyin. iç huzuru yakalayamayan insan isterse trilyoner olsun, isterse gece kulüplerinden her gece kız kaldırıp alkolün dibine vursun yine de mutluluğa erişemez. maneviyatınızdan ödün vermeyin.
klasik ülkem insanından beklenendir.
buraya bakıyorsa bana ulaşsın. çok özledim kendisini. discord da kapandı malum başka bir platformdan iletişim kurmamız gerekecek.
şaşırtmamıştır.
shakespeare'in gerçek adının şeyh pir olduğunu savunan püsküllü zevattan mı bahsediyoruz?
black on both sides ve black star albümleri efsane olan hip hop sanatçısıdır.