bugün

/79
görsel
görsel
Aralıklarla müziği bırakıp geri dönen rockçı.
müziği bırakan adam.
kendisinin gta 5'te klibi vardır.
Modern kent ozanı denmiş miydi? bilmiyorum daha önce bence şairene bi tarafı olduğu kesin.
Müziği bırakıp tekrar başlaması yönündeki eleştriler ve espriler sıkıyor artık.

Bir kere annem bırakmamı istiyor benim de dinlenmem gerekiyor deyip bıraktı sonra müziksiz yaşayamayacağımı anladım deyip geri döndü işte.

Ağzınıza sıçtırmayın.
Derin ruhlu, doğuştan serseri, anlamlı parçaları olan bir müzisyen. Rock müzik dinleyen her insanın şüphesiz dinlediği kişi. Şu an pek değeri bilinmese de geçmişte hakettiği değeri görmüştü.
"vakit bir türlü geçmezken, yıllar hayatlar geçiyor." sözü ile zamanın ne kadar anlaşılamaz bir olgu olduğunu belirten şarkıcı.
Sürekli müziği bırakan rock'çı arkadaş.*
Adamın dibi. Yıllardır çizgisini hiç bozmadı adam.
Adamın sesi insani otomatik en çaylak olduğu zamanlara götürüyor. Her melodisi lisedeki ilk aşkımı , ilk kaybedisimi, ilk kez karlı yollarda kaybolusumu hatırlatıyor. Büyülü gibi ...
Şarkıları hep içimde bir yere dokunur .
Son albumu gecenin sonuna yolculuk su anda spotify' da.
Müziği bırakmamış mıydı abimiz?
Her gece üzüm suyu eşliğinde düştüğüm alfa birey.
hemşerim aynı ilçeyi geçtim üstüne köylümüzdür. bisürü fotoraflarımız var çok içer teo.
Şarkılarını dinlemem. Kadın düşkünü.
politik kimliğiyle çok öne çıkmasa ve siyasi içerikli şarkıları nadir olsa da solcu ve 2010 referandumu destekçisidir.
Şarkı sözleri ustaca olup akılda kalan değerli müzisyen.
gecenin sonuna yolculuk albümü son albümü olmayacaktır.
https://youtu.be/j8K0ZnjfYlc

max payne ve teoman...
Yae'cidir.

Davutoğlu'nun çizgisini beğenendir.
çok tatlı bir yüzü ve kişiliği vardır. teoman abi çok yakışıklısın. ya da amca mı deseydim çünkü 54 yaşında. asıl adı fazlı teoman yakupoğlu'ymuş.
ya şaka maka adam 60 yaşına merdiven dayamış hala fit. 1998 yılındaki albümünde sus konuşma şarkısına bayılırım. https://www.youtube.com/watch?v=VqcbLbyYMO4
© copyright 2005 - 2026