bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı40
- milli maçı izlemeyen erkek7
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- zall yüzünden gol yememiz5
- vincenzo montella3
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey derhal sözlüğe2
- isviçre'nin nüfusu 10 milyonla sınırlama referandu3
- tutulan takım gol yiyince maçı kapatmak3
- avustralya 0 türkiye 73
- su molası3
- gammazlar çetesi18
- uğurcan çakır'ın kova olması2
- en iyi antidepresan18
- arda güler5
- 42 bin entry girmek2
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddiası2
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması4
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık2
- yalnızca milli maç izleyen erkek2
- anın görüntüsü22
- avustralyalıların iri yarı olması2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- chp'nin hali ne olacak58
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- bulgar uzunhavası2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- sözlükte yazmanın faydaları8
- adhdli amelia2
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddaası2
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- kola bağımlılığı2
- bir şeyler söyle8
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- evlilik vs bekarlık7
- nataşalara para yedirmek9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- diyanetin abd'deki villaları16
- 9 haziran 2026 belfast olayları2
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- uysaljakoben12
- arkadaşlar bakar mısınız14
tarihin gördüğü en tırt şarkıcılardandır. magazin muhabirleriyle ettiği kavgalarla hatırlanır.
muhabirlerin içki içiyor musunuz? sorusuna hayır içki içmiyorum elma suyu içiyorum diyerek kırıp geçiren aykırı müzisyen.
barış mançonun dönece şarkısıyla tekrar müziğin içinde olduğunu hayranlarına bir kez daha göstermiştir.
barış mançonun dönece şarkısıyla tekrar müziğin içinde olduğunu hayranlarına bir kez daha göstermiştir.
"tüm kaybolanlar kaybolmuşlara rastlarsa, zamanın birinde" cümlesini kurmuş yetmemiş şarkı yapmıştır.
"nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor" cümlesini kurmuş yetmemiş şarkı yapmış sanatçı. büyük ihtimalle benim gerizekalılığımdandır ama yıllardır cevabını bulamadım.
bütün şarkıları araktır. kendi başına değil beste yapmak üç tane notayı yan yana getiremez. Kanıt mı işte kapı gibi kanıt: (bkz: http://www.gercekgundem.com/?p=429234)
çok iyi bir şair olduğu kesindir ama iyi bir müzisyen değildir. romantik filminden sonra çıktığı okan'ın programında canlı şarkı söylerken tanık olmuştum.
müziği bıraktığında çok üzüldüğüm, şarkılarına ve kendisine hayran olduğum kaliteli şarkıcıdır.
(bkz: sempatik ayyas)
yıllardır tek gecelik ilişkilerini, hayali fantezilerini bize aşk şarkısı diye yutturan şarkıcımız. söyleyişine ve dinlediği kitlenin anlattığına baksak, adam 1 numaralı aşk şarkıları yazıp insanın derinine iniyor. açıyorum dinliyorum '' bir kar tanesi ol kon dilimin ucuna'' sözüne takılıyorum. adam alttan alttan '' emerim lan seni'' mesajı veriyor. kar tanesi ne yapılır lan? duş şarkısına girmiyorum bile. bildiğin duşa giren iki sevgilinin duşa girmesiyle başlayıp, erkeğin kızın üstüne boşalmasıyla biten bir şarkı. istanbul'da sonbahar'da da vardır kesin bir ipnelik ama daha bulamadım. bir de ruhiden şüpheleniyorum. zalımsın teoman.
o uykudan yeni uyanılmış çatallı sesine ara sıra ihtiyaç duyup dinlediğim insandır. ne yapsa ne etse severiz.
albüm çıkartsın diye facebookta grup açacağımız insanoğlu.
müziği bıraktıktan sonra üç magazin programı yayından kaldırılmıştır. özledik be teoman...
müziği bırakması gereken o kadar boş adam varken hala neden kendisinin müziği bıraktığını merak eder dururum..
çocukluğumun şarkısı;
http://www.youtube.com/watch?v=yA547Z96mwo
--spoiler--
hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar..
--spoiler--
çocukluğumun şarkısı;
http://www.youtube.com/watch?v=yA547Z96mwo
--spoiler--
hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar..
--spoiler--
büyük müzisyen.
(bkz: istanbulda sonbahar)
(bkz: istanbulda sonbahar)
keşke biriktirdiği parası bitse de müziğe geri dönse. çok kaliteli müzisyen dön geriii
zirvede bırakmayı bilmiş bir sanatçıdır. özel hayatı sanatçı kimliğinin önüne geçmeye başladı bir zamanlardı ki müziği bıraktı. üzülenlerden birisi olmakla beraber iyi hatırlamak istediğim insanlardan birisi olduğu için iyi yaptığını düşünüyorum. zaten yaptığı şarkıların her biri ayrı hikaye her biri ayrı şaheser. her biri ayrı ayrı hayatlar için başucu şarkısı. bir kupa kızı'nın yerini ne tutabilir. ya da aşk kırıntısının.
müziğin yerine hiç bir şey koyamamış. teoman radyo'da öyle geçti demin.
bodrum'daymış müziği bıraktığından beridir. göksel ile beraber sahneye çıkmış bide.
bodrum'daymış müziği bıraktığından beridir. göksel ile beraber sahneye çıkmış bide.
türk müziğine katkıları unutulmayacak sanatçı.
iki karakterinin olduğunu düşündüğüm sanatçı. Aşk kırıntıları, çoban yıldızı, mavi kuş ile küçük kız gibi şarkılarla duş gibi tutkulu bir şarkının aynı kişiden çıktığına inanmak güç. Bir yanı çok duygusal hassas, diğer yanı ruhsuz umursamaz.
türkiyenin en doğal rock sanatçısıdır teoman ve bir çok da ödülü vardır.
giresunlu olduğunu şaşırdığım kişi.
senden önce senden sonra şarkısının klibinde en karizmatik halini alan adam.
Gündemdeki Haberler