bugün
- sırrı süreyya önder19
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- dün gece ne oldu9
- silver ile evlenecek erkek53
- insan olmaya çeyrek kala8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- true'nun çaylak olması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- iki tas çorba5
- araba sileceği5
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- popeyes6
- sözlükteki linç kültürü6
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- sarapci koala59
- gocu35
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- abdullah öcalan orospu çocuğudur3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- çomar sahiplenme3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükteki bayan azlığı6
- saadetler dilemek4
- kürt hareketi2
- osmanlı haremi3
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- torpille işe giren insan2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- sözlük sapığı kim5
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- sorguluyorum2
- gammaz çetesi7
- simko312
- şarapçının mal varlığı5
- resmine 31 çektim de yattım5
- cincinnati cini2
- hristiyanlık3
- günün sözü26
- melekenin balıkları kavurması3
- çomarların ülkeye faydası2
- ellerim bos gonlum hos29
- deniz gül3
entry'ler (171)
sıradan bir romanya takımının şampiyonlar liginde ne işi var ? Romanya'yı küçümseyelim hadi, siz de Güney Kıbrıs'ı, israil'i küçümseyin bakalım. ayhrıca emre çolak'ı herkesin aksine beğenmediğim maçtır. kıçını dönüp, dönüp rakip savunmayı rahatlatıyor. ancak şöyle bir gerçek var. cimbom'um onca laflara, çamur atmalara rağmen grupta 2. sıraya yükseldi. varsın bundan sonra gruptan çıkamasın, uefa'ya bile gidemesin.* işte bu rahatlıktan da faydalanacak olan cimbom ingilizlere çakacak ve işini şansa bırakmayacak.
dj mag sıralamasında 5.kez en iyi olmayı başarabilmiş usta trancer. bu sıralamada 1. olmayı bekleyen david guetta 4. olmuştur. tiesto 2.
Teoman'ın en cesur olduğu şarkısı. Adam rockcu ve paramparçayla patlatıyor ismini ardından tam ivme kazanabilmesi için sağlam bir şarkı daha bekleniyor kendisinden... Sonra bu sağlam rockcu rüzgar gülü'nün elektronik trance remixiyle klibini patlatıyor ve patlıyor da. işte teoman'ı piyasanın tahtına oturtan asıl şarkı da budur.
Burdaki Hamit'e destek veren yazarlar Hamit gibi profesyonel oyuncuya, gol attı diye bağıran Emre'ye de küfür edebilecek kadar sözlerinin arkasındalar mıdır acaba ? Hamit Altıntop emeğin unutulmaz !
bir türlü büyüyemeyen sözlük. günlük 200 entry'i geçerlerse seviniyorlar artık.
- otur, otur ! öğreneceksiniz bunları !
hiç bir şey farketmez. Galatasaray dünyayı dolandırsa Fener ve Beşiktaş'ın dolandırıcılık tahtını ellerinden alamaz.
+Kenan abi var mı öyle bi şey abi ?
- Yok oğlum, yok ! Topla, toplaaaa !
- Yok oğlum, yok ! Topla, toplaaaa !
'' Yanmıyorsa yorgun lambam, ısıtmazsa karton evim '' gibi şaheser bir cümleyi barındıran teoman şarkısı.
Kedileri çok sever.
Galiba ciddi ciddi müziği bırakabilen rockcu. O Türkçe Rock piyasasında bir köprü.
şu ana kadar iki korucunun şehit olduğu söyleniyor.
boynuzun kırılacağı andır.
tık tık amaçsız yere eksi veren embesiller var evet. sıkıntıları olmalı.
Bugün edinilen bilgilere göre; Abdullah Gül cumhurbaşkanlığı adaylığında tayyip erdoğan'ın karşısında yer alabilir söylentilerine şöyle bir cevap verdi : '' Bizim Tayyip beyle ilişkimiz kardeşlik hukukundan da üstündür ! '' Ama iki sattir bütün notlarımı karıştırarak bu cümlenin altındaki saklanmış mesajı sonunda buldum; aslında verilen mesaj şudur : '' anti ak particiler ! avucunuzu yalarsınız. '' .**
Kahverengi ( aha size dünyayı kurtarmanızı sağlayacak bir bilgi )
Eğer 600 terörist öldürüldü denirse bir gün o zaman belki yüreğimize serin bir su dökebiliriz.