bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- nickten isim tahmini yapmak10
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz4
- büyük filmlerden büyük replikler3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- haramidere de haramilik yapmak5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- full metal jacket vs the thin red line2
- guinness birası3
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- yürüyen bok4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- sinem dedetaş11
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- kilolu olmak5
- kedin mi var derdin var4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- sözlüğü doğru kullanmak2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- zall adlı yazar4
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- oral süspansiyon3
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- amerikaya taşınmak2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- batıl inançlar6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- allah 1 metin 2 rte 33
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- renault 9 broadway12
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
tuzlanmış bir dilim limonun tartışmasız ekürisi.
bi gün sonra midenin mına koyacak olan içkidir.
en sevdiğim başlık. en ulvi ikinci içki. içtikçe içilesi. bunun bide body shot denilen bir olayı vardır ki yaşama amacıdır.
(bkz: limon)
(bkz: jose cuervo)
bonetti ile uyum sağlam boxer cinsi köpek.
dirty sexy money isimli diziden örendiğim üzere, meksika'da, bir babanın kızının evlendiği gün sabah ilk iş bir şişe açması, ve akşam yatağa girmeden şişenin bitmesi gerekirmiş. denemek lazım.
limona mandalina tadı veren sihirli içki.
8 tane shot'a kadar en azından yıkılmayıp, tuvalette falan sabahlamadığım kendi açımdan tespit edildi. yalnız eğer 9 veya 10 olsaydı büyük olasılıkla oturduğum yerde kalırdım.
öncelikle tuz ve limon sırasında da önce tuz sonra tekila en son limon şeklindedir. olay içerken lan oğlum bu çarpmıyoki adamı dersiniz sürekli çünkü gerçekten etkilemez ancak 4 shot yaptığınız zaman mesela, 2-3 duble rakıyı götürmüş gibi kafanız güzelleşmeye başlar inceden nasıl oldu geldi farketmezsiniz bile. içme aktivitesinden 1 saat sonra iyice kafanız güzel olur, uyku gelir.
ertesi gün kendi tecrübelerime göre herhangi bir pislik yaratmıyor. ne baş ağrısı, ne tuvalet sorunsalı var. ancak gece uykusu biraz rahatsız olabiliyor en fazla.
kendine has tarzı var mı? kesinlikle var.
öncelikle tuz ve limon sırasında da önce tuz sonra tekila en son limon şeklindedir. olay içerken lan oğlum bu çarpmıyoki adamı dersiniz sürekli çünkü gerçekten etkilemez ancak 4 shot yaptığınız zaman mesela, 2-3 duble rakıyı götürmüş gibi kafanız güzelleşmeye başlar inceden nasıl oldu geldi farketmezsiniz bile. içme aktivitesinden 1 saat sonra iyice kafanız güzel olur, uyku gelir.
ertesi gün kendi tecrübelerime göre herhangi bir pislik yaratmıyor. ne baş ağrısı, ne tuvalet sorunsalı var. ancak gece uykusu biraz rahatsız olabiliyor en fazla.
kendine has tarzı var mı? kesinlikle var.
Ufak "shot"lar halinde red bull ile karıştırılıp oluşturulan karışım, neredeyse tüm partilerin olmazsa olmazıdır.
gerçi bu shot lardan bir kaç tane içtiniz mi, sabah nerede uyanacağınız belli olmaz ama, yine de vazgeçilmezidir.
gerçi bu shot lardan bir kaç tane içtiniz mi, sabah nerede uyanacağınız belli olmaz ama, yine de vazgeçilmezidir.
''yaşam sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste'' diye güzide bir söz vardır. Buradan anlıyoruz ki, tekila, limon ve tuz iyi bir üçlüdür.
ilk kez yardım alarak içtiğim içkidir. pek beğenimi kazanmıştır ve bira içmek amelelikmiş dedirtecek bir kafası olan şahane şey!
her shottan sonra ana avrat küfür ettiren, çaktırmadan kafa yapan içki.
Limon ve tuz'a alternatif olarak, tarçın ve portakal dilimleri ile mükemmel uyum sağlayan içki.
öncesinde 3 adet tuborg fıçı akabinde 4 adet shot ile insanı uçuran ve ertesi sabah geceyi hatırladığınızda ulan ne geceydi demenize sebep olan kutsal içecek. * *
diger butun ickiler gibi kotuluklerin anasidir.
bir şişe tekilayı iki arkadaş bitirdikten sonra eşli batakta harikalar yaratabilirsiniz.
Meksikadan kopup gelen alkol şeysi.Şu sözleri beni derinden etkilemiştir.Hayat Sana Kader Diye Ekşi Bir Limon Uzattıysa Sen Tekila Ve Tuz iste.
içecek birini bulsam ilk içeceğim içkilerden biridir. açık teklif yolluyorum. Abazan bir gencim onu da belirteyim. Kroyum ama tekila ısmarlarım.
shot hesabından iyi para kırılan içi türü.
turizimdeki ilk yıllarımda ruslara hava atıcam diye bolca tükettiğim aslında pekte havası olmayan içki.
bana kalırsa benim kralımdır tekila !
taze limonla severim ben onu peşpeşe yedi tane !kesintisiz uyku verir bana severim ben onu be.
taze limonla severim ben onu peşpeşe yedi tane !kesintisiz uyku verir bana severim ben onu be.
tequile shot, hızlandıran içkidir,
hızlı sarhoş olmak,
fazla muhabbet etmemek,
içimi kolay olmak,
pistlerin tozunu attırmak,
genelde kızlar tarafından içilir..
diğer bir içki türünü içmiş fakat kafası istediği seviyede olmayan erkekler tercih etmektedir.
tuz ve limonla servisi yapılmaktadır.
zira,
"hayat size kader diye ekşi bir limon uzattıysa, siz üzerine tequila ve tuz isteyin."
hızlı sarhoş olmak,
fazla muhabbet etmemek,
içimi kolay olmak,
pistlerin tozunu attırmak,
genelde kızlar tarafından içilir..
diğer bir içki türünü içmiş fakat kafası istediği seviyede olmayan erkekler tercih etmektedir.
tuz ve limonla servisi yapılmaktadır.
zira,
"hayat size kader diye ekşi bir limon uzattıysa, siz üzerine tequila ve tuz isteyin."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar