bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek10
- yaşlandığının farkına varmak9
- eşitlik mi özgürlük mü6
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- müzik dinlemek4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- sözlük yazarlarının kekleri5
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
- iki arada bir derede kalmak2
- sigara içmeyen erkek4
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey2
- clean girl akımı4
- evlenmeme nedenleri5
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- ekşi sözlük referans17
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- sözlüğün çok durgun olması6
- balide bok koklamaya gidenler2
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- meis2
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- sözlük yazarı olunmaz2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- kirov reporting2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu2
- özkürt özel2
- baliye balayına gitme ezikliği4
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- 2000 doğumlu kızlar6
- mekke anlaşması20
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- ekonomi16
- one by one2
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- ulu parti5
- anın görüntüsü12
- türkiye11
- her şeyi dramatize eden insan2
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- apo piçtir piç kalacak2
- çay içen kız2
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
bir tekila markasi.
bana gore dunyanin en iyi tekilasidir. turkiyede sadece freeshoplarda satilmaktadir.
bana gore dunyanin en iyi tekilasidir. turkiyede sadece freeshoplarda satilmaktadir.
aç karna 9 şot içip kendinizi tuvalette kusmuklar içinde sızmış bulabileceğiniz tekila. limonla değil, aslında portakalla deneyeceksiniz. mükemmel olur.
olmeca kat kat üstün bir tekila markası, üstelik aralarındaki fiyat farkı da çok az. klasik olanı kanaatimce en sertidir.
Bir de Jose Cuervo Gold vardır, normal bir su bardağına biraz buz, yarısına kadar altın renkli tekila, geri kalanına da Ginger Ale doldurulur, keyifle içilir.
ilk önce olmeca'nın yanında: "hıh o ne ki ya" dediğim ama daha sonra tarihçesini okuduktan ve kullanan insanların yorumlarını duyduktan sonra gerçekten de bilmeden çok iyi bir şey almışım dedirten marka.
migrostan olmeca alıcaktık ancak zamanını kaçırdığımız için migros kapandı bizde tekelden gidirp aldık.
keşke yine o şansa sahip olabilsem de burda bir şişesini bulabilsem.
migrostan olmeca alıcaktık ancak zamanını kaçırdığımız için migros kapandı bizde tekelden gidirp aldık.
keşke yine o şansa sahip olabilsem de burda bir şişesini bulabilsem.
Türkiye'de çok zor bulunan, yurtdışından bir arkadaş gelince mutlaka sipariş verilmesi gereken dünyanın en iyi tekilası.
hakiki tekiladır. olmeca gibi şekil şukeleta ortam işi değildir. pek bilen yoktur. nedenide ülkemizde hemen hemen hiç bulunmaması. ayrıca bulunduğu zaman hemen tüketilmemeli en fazla günde 4 er shottan 4-5 günde (yada seferde) bitirilmelidir.
biraz önce 70cl olanını açmış bulunuyorum, az sonra da tuzumu limonumu hazırlayıp shotırdatmaya başlıyorum öptm sizi.
bu jose cuervo bi harika dostum.
bu jose cuervo bi harika dostum.
izmir konakta az içeride alchol isimli alkol shop da bulacağınız boğazdan akıp giden içimi çok hoş tekila. Siz siz olun sakın olmeca yada jose cuervo dan başka tekila almayın. Bulgar tekilası vardır ayrıca ismi aklımda değil o da farklı tatlar denemek istiyenler için idealdir.
Jose cuervo çoğoş.
Jose cuervo çoğoş.
büyülü rüzgar'ın bir macerasında büyülü rüzgar'ın ketenpereye getirmeye çalıştığı çetin ceviz bir meksikalı haydut tarafından çöl sıcağında şişeden içildiği müşahade edilebilen tekila markası.
olmeca ve sierradan sonra 3. tekila deneyimini yasatacak olan tekila.. forumlara gore en babası bu... %38 alkol oranı var, henuz acmadım..acıp icince deneyimi paylasırız..
8 shot and pert.
Ickilerin krali. Turkiyede pek fazla bilinmedigi icin olmeca marka ispirto halk tarafindan tekila olarak bilinir. Yaninda margarita ile tadindan icilmez. Genellikle free shoplarda bulunurdu fakat artik free shop ve alkol satan yerlerde bulunamiyor. Cok acil temin edilmeli.
tuz ve limonsuz goturuyoruz su an bakalim nolcak.
Dünyadaki en iyi tekiladır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar