bu konuda fikrin mi var? buraya entry ekle. üye ol
  1. 1.
    amerikalı aktör. bir çok aksiyon filminde oynadı. bir nevi amerikan cüneyt arkın. Rocky ve copland ile karakter oyunculuğunu unutmamak gerekir.

    Filmografisi

    2000 Get Carter
    2000 Eye See You
    1998 Burn Hollywood Burn: An Alan Smithee Film
    1997 Cop Land
    1996 Daylight
    1995 Judge Dredd
    1995 Assassins
    1994 The Specialist
    1994 A Century of Cinema
    1993 Cliffhanger
    1993 Demolition Man
    1992 Stop!Or My Mom Will Shoot
    1991 Oscar
    1990 Rocky V
    1989 Tango and Cash
    1989 Lock Up
    1988 Rambo III
    1987 Over the Top
    1986 Cobra
    1985 Rambo: First Blood Part II
    1985 Rocky IV
    1984 Rhinestone
    1983 Staying Alive
    1982 Rocky III
    1982 First Blood
    1981 Nighthawks
    1981 Victory/Escape to Victory
    1979 Rocky II
    1978 F.I.S.T.
    1978 Paradise Alley
    1976 Cannonball
    1976 Rocky
    1975 Death Race 2000
    1975 Capone
    1975 Farewell, My Lovely
    1975 The Prisoner of Second Anenue
    1975 No Place to Hide
    1974 The Lords of Flatbush
    1973 Rebel
    1971 Klute
    1971 Bananas
    1970 Party at Kitty&Stud’s/The Italian Stallion
    4 ... zero95
  2. 2.
    arnold schwarzenegger ve bruce wills ile ortak olarak vaktiyle planet hollywood zincirini kurmuş olan aktördür. 60 'ında boks filminde başrol oynamasını andropoza bağladığım kişidir aynı zamanda.
    3 ... roy mustang
  3. 3.
    meşhur ağzını yayarak "yamuk" bir biçimde konuşmasının nedeni küçükken geçirmiş olduğu yüz felciymiş. ben masus yapıyor diye biliyordum ne diyelim geçmiş oldun *
    5 ... insatiable love
  4. 4.
    yaşlanmayan dövüşçü... "bir insan 60 yaşına gelir de tekmesini insan boyuna kaldırabilir mi ya" diye düşündürür birçok kez...
    2 ... dom dom bullet
  5. 5.
    ermeni soykırımıyla alakalı film çekmeye niyetlenmiş kişi. bu da bu haberle alakalı link.

    http://www.ntvmsnbc.com/news/394655.asp
    ... sayid jarrah
  6. 6.
    rocky 6 çekimlerinde çok yumruk yiyip beyni sulanan aktör.
    1 -1 ... phoibos apollon
  7. 7.
    rocky serilerinde "aci yok" lafini beynimize kazimis olan aktor.
    2 ... hexagram
  8. 8.
    kasları sönünce çareyi türk milletine bok atmakta bulan italyan aktör. bir zamanlar hepimizin sevdiği bir idolken para için gereksiz yere bir milleti karşısına almayı göze alan ve eğer söz konusu filmi çekerse türkiye ve türk insanı için bitecek oyuncu.
    2 -3 ... shalamar
  9. 9.
    eceli gelen it cami duvarına işer misali ; ermeni filmi çekecekmiş.
    tez kara murat a haber verile kellesi uçurula.
    2 -1 ... kirmizi baslikli kiz
  10. 10.
    bir kaç kez erkek oyuncu dalında altın ahududu ödülü'ne layık görülen fakat kabul etmeyen oyuncu. vardır bir hikmeti. *
    1 -1 ... bahdeniz