bugün

la bu adam evlendi yuvasını kurdu ben hala bi baltaya sap adayı bile olamadım ona yanıyorum.
(#24327822) entrysiyle harika olduğunu göstermiş yazar.
adam yolunu bulmuş valla. lokum gibi!

teşekkürler (bkz: yaran facebook iletileri)

edit: bide eksilenince badem bıyıklılar rahatsız diyerek sözlükteki iktidara karşı olan bir sürü insanı ( mhp chp bdp pkk cart curt) gibi bir ekibi arkasına almaya çalışması yok mu, öldürüyor beni, helal la sen bu olayı çözmüşsün. badem bıyıklılar değil kardeş ben eksiliyorum. * ayrıca akp dedin mi ilk ben küfür ederim yazdıklarıma bakarsan anlarsın. olurda bakmadan etmeden badem bıyıklı falan dersin orda burda, rezil olma diye dedim. *
yeni tanıştığım, hoş sohbet yazar..

kısaca ya da uzunca farketmez; animelerin efendisi'dir..
istatistik geçmişi şu şekilde olup;

dünün beğenilen entryleri 3.
önceki günün beğenilen entryleri 8.
önceki günün beğenilen entryleri 17.
önceki günün beğenilen entryleri 25.
dünün beğenilen entryleri 30.

ilgili entry'ler sırasıyla;

(bkz: yaran facebook iletileri/#17999189)
(bkz: yaran facebook iletileri/#17988046)
(bkz: yaran facebook iletileri/#17987965)
(bkz: yaran facebook iletileri/#17988018)
(bkz: yaran facebook iletileri/#17999208)

şeklindedir. klavyesine kuvvet, elleri dert görmesin.
adam sadece yaran facebook iletisi giriyor.
seri eksilediğim yazar.
her kim espri yapabildiğini söylemişse artık bu arkadaşa..

(#17797051)

enkaz.
#17729156 değerli bi yazar kardeşimdir.
(bkz: iyi adam).
bi zamanlar gerizekalı bir üniversite öğrencisi olan yazar

https://www.youtube.com/watch?v=rYpgpeuH8gs

ulan ne biiççim bi yaratıkmışım ki ben *
aslanlar gibi bizleri koruyup peygamber ocağından dönmek üzere olan yazardır. vatani görevini tamamlamıştır. tanımasam da hayırlı olsun dileklerimi iletmekteyimdir. *
yolu açık olsun, geçmiş olsun.
tanım: askerliğini parasız yapmış vatan evladıdır.
şafağı doğan güneş olan yazar , bitti artık yok , yarın doğubeyazıt denen türkiyenin bir ucunu terkediyorum
biz bedel olarak canımızı dişimize taktık öle askerlik yaptık... bedelli denk gelse bile yapılmaz zaten , askerlik ne kadar kötü zor bişi olsa da gerekli çocuktuk sünnet olduk erkek oldun dediler şimdi adam oldun diyolar... darısı her türk evladının başına...

edit : eyvallah kardeşim şafağın mı çok neden beğenmedin anlamadım ama bir türlü geçiyor bea sen de bitirirsin...
geç kaldın mamoş.
(#13452467) ile yarmıştır. acil yardıma ihtiyacı olan ve moderatörün şehitlerimizden sonra kendisine yradım eli uzatması gereken sözlükdaşım.
şafağı 45 olan yazar...

bitecek sanki , eriyor git gide... o değil de bi entry girmişim 4 AY diye zuhaha neredeeeen nereyeeee sözlük.
rakı ısmarlayacağım yazar. *

borçlandık sabah sabah.
(#12493141) aklımdan geçirdiğimi yazdığı için malum başlığa yazmamın anlamı kalmamıştır.*
4 ay lan sadece 4 ay...

sakala , saç uzatmaya , istediğim yere gitmeye , arkadaşlara , burger king de yemeye , sahilde oturmaya sadece 4 ay...
biraz önce mesajlaşmak suretiyle gıçık ettiğim ve birazdan bana istikamet verecek diye korktuğum asteğmen. tertibimdir ama ben askerliği unutalı çok oldu. iş güç şimdi. o ise yardır babam yardır.
aynı yerde askerlik yaptığım ama bir türlü görüşme imkanı bulamadığım tertibimdir.
müzik zevklerimizin uyabileceği yazarlardan.

--spoiler--
12 mayıs 2011 haggard istanbul konseri
unirock 2011
--spoiler--

'e bekleriz hocam.
Neden mi askerde küfür bol olur. işte tam sebebi olan yazar.
(#11318369)
asteğmen olmuştur.şu an izinde evindedir.

9 ay görev yeri

ağrı (bkz: doğubayazıt)
© copyright 2005 - 2026