bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı37
- enayimiknatisii36
- insan olmaya ceyrek kala26
- fusya semsiyeli yabanci8
- kerem aktürkoğlu7
- ismail kartal8
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- milan skriniar5
- seri eksici6
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- ragnarın memeleri5
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği3
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- hangi renksiniz17
- gecenin şarkısı14
- mutlu ama tekerlek olsun4
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- evde ölü bulunmak4
- beşiktaş8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- serhat kılıç11
- yapay gerizekalılık2
- romelu lukaku3
- ederson santana de moraes2
- dansöz izleme keyfi2
- kulağa kulaklık başlığı kaçması3
- ismet kalk çay koy kanka2
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- tunus bayrağı2
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- s'i l v'e r m'i s t30
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması2
- erdem özveren2
- sözlükteki futbol başlıkları3
- aziz yıldırım4
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması2
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- kırbaç isteyen var mı3
- nervio10
- karmanın sikinde olmaması2
- sözlükteki şer çetesi12
- sigara intihardır3
- orkun kökçü4
- geceye bir söz bırak3
- sözlük kadınlarına hak vermek2
entry'ler (359)
genelde latincedir.
(bkz: slavoj zizek)
(bkz: makine mühendisi)
iyi ki olmamışım lan.
iyi ki olmamışım lan.
süper olay.
kapanışındaki fiyaskodan sonra şüpheyle yaklaştığım ortam. ama çok güzel bir şey yakalamıştık yazık oldu.
iletileri okumaz olaydım.
cüneyt arkın filmlerindeki hem uygulamalı hem de açıklamalıdır. pratik ve teoriyi birleştirerek politeknik eğitimi gerçekleştirirler.
https://www.youtube.com/watch?v=ixZ8Am2GUhw&feature=related
(bkz: hamleleri bloke ederken)
(bkz: kemiğimle sinirleri felç ettim)
(bkz: ölüm savaşçısı)
https://www.youtube.com/watch?v=ixZ8Am2GUhw&feature=related
(bkz: hamleleri bloke ederken)
(bkz: kemiğimle sinirleri felç ettim)
(bkz: ölüm savaşçısı)
abartıldığı gibi alanında yalnız değildir. nedir canım, bana yahudiler soykırıma uğramıştır dedirtemezsiniz.
(bkz: birinci dünya tatsızlığı)
(bkz: vietnam sürtüşmesi)
(bkz: birinci dünya tatsızlığı)
(bkz: vietnam sürtüşmesi)
inanılmaz yetenekli hem kıskanılan hem takdir edilen ninja kılıklı velet.
--spoiler--
çünkü biz bağlantımızı kaybetmişiz. biz hepimiz sakatız, hem de her birimiz. bağlantılarımız o kadar kopuk ki gerçek hayata karşı tam bir tiksinti duyuyoruz. bu yüzden bunu bize hatırlatan insanlara kızıyoruz.
o kadar ileri gittik ki gerçek hayata bir yük olarak bakıyor ve kitaplarda bulduğumuz yaşamın daha iyi olduğuna inanıyoruz. peki neden bazen bir gürültü koparıyoruz? neden kendimizi aptal yerine koyuyoruz? ne istiyoruz? kendimizi tanımıyoruz biz. aslında bizim anlamsız dualarımız kabul edilecek olsa bu bizim için daha kötü olurdu. örneğin bize biraz daha özgürlük verin, ellerimizi çözün, evet... evet sizi temin ederim işte o anda tekrar kontrol altına alınmamız için yalvarmaya başlarız. bunun için bana kızdığınıza eminim. siz korkaklığınızı matah birşey sandınız ve bunda bir rahatlık buldunuz, kendinizi kandırdınız.
daha bir yaşamın ne olduğunu, nerede bulunacağını bile bilmiyoruz. kitapları da alın ve bizi rahat bırakın. şaşkınlıklar içinde kendimizi kaybedelim. neye sarılacağımızı, neye tutunacağımızı, neyi sevip neden nefret edeceğimizi, neye saygı duyacağımızı, neyi aşağılayacağımızı bilmeyelim. insan olmak, hem de kanlı canlı insan olmak bize zor geliyor. bundan utanıyoruz. bunu rezillik olarak görüyoruz.
vasat insanlar olmak için elimizden geleni yapıyoruz. biz ölü doğmuşuz. kuşaklardır kimseye babalık yapmamışız. gitgide daha da kötü oluyoruz. bundan tat alıyoruz. çok yakında fikirler bizi dünyaya getirecek. ama bu kadarı yeter! artık yeraltından başka birşey yazmak istemiyorum.
--spoiler--
çünkü biz bağlantımızı kaybetmişiz. biz hepimiz sakatız, hem de her birimiz. bağlantılarımız o kadar kopuk ki gerçek hayata karşı tam bir tiksinti duyuyoruz. bu yüzden bunu bize hatırlatan insanlara kızıyoruz.
o kadar ileri gittik ki gerçek hayata bir yük olarak bakıyor ve kitaplarda bulduğumuz yaşamın daha iyi olduğuna inanıyoruz. peki neden bazen bir gürültü koparıyoruz? neden kendimizi aptal yerine koyuyoruz? ne istiyoruz? kendimizi tanımıyoruz biz. aslında bizim anlamsız dualarımız kabul edilecek olsa bu bizim için daha kötü olurdu. örneğin bize biraz daha özgürlük verin, ellerimizi çözün, evet... evet sizi temin ederim işte o anda tekrar kontrol altına alınmamız için yalvarmaya başlarız. bunun için bana kızdığınıza eminim. siz korkaklığınızı matah birşey sandınız ve bunda bir rahatlık buldunuz, kendinizi kandırdınız.
daha bir yaşamın ne olduğunu, nerede bulunacağını bile bilmiyoruz. kitapları da alın ve bizi rahat bırakın. şaşkınlıklar içinde kendimizi kaybedelim. neye sarılacağımızı, neye tutunacağımızı, neyi sevip neden nefret edeceğimizi, neye saygı duyacağımızı, neyi aşağılayacağımızı bilmeyelim. insan olmak, hem de kanlı canlı insan olmak bize zor geliyor. bundan utanıyoruz. bunu rezillik olarak görüyoruz.
vasat insanlar olmak için elimizden geleni yapıyoruz. biz ölü doğmuşuz. kuşaklardır kimseye babalık yapmamışız. gitgide daha da kötü oluyoruz. bundan tat alıyoruz. çok yakında fikirler bizi dünyaya getirecek. ama bu kadarı yeter! artık yeraltından başka birşey yazmak istemiyorum.
--spoiler--
sağanağın etkisi altındayken gecenin bir vakti entry girmenin süper zevkli olduğu şehir. sakarya caddesi, 7. cadde, tunalı hilmi, karanfil sokak güzeldir şimdi.