bugün
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü3
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- kimse kalmadı5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı3
- scary movie 23
- yasakçı zihniyet15
- ismail kartal15
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- bugün ne yapsam9
- ekşi sözlük20
- baran dergisi3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- fazla araştırmak kötü müdür5
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- gram altın4
- 35 yaş üstü kadın kontenjanı5
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- mutlu ama uzak olsun10
- maşa ile koca ayı3
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı6
- marco asensio2
- roberto carlos'un müslüman olması3
- güllünün roman havası oynarken balkondan düşmesi5
- sidiki cherif5
- felsefe9
- güneş gözlüğü takıp müzik dinleyerek gezmek3
- biz sakal gibiyiz kestikçe uzarız4
- görür görmez eksi oy verilen yazarlar3
- bir çomarla finoyu çiftleştirmek4
- yandaş iş adamı3
- kafein2
- siyahlar içinde bir kadın2
- avanoslu insanlar3
- alparslan kuytul8
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- bana neden eksi verdiğinizi sorabilir miyim acaba2
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti4
- başınıza gelen enteresan vakalar3
- kızların çok açık giyinmesi3
- alamancı akraba klişeleri3
- kadın öğretmenler4
- apo orospu çocuğu değildir demek9
- içki içen akp li6
- avrupa'nın zengin olması afrika'nın fakir olması3
- seri eksiciyi yemleyip asıl mevzuda kilitlemek3
- tarikatlar ve cemaatler5
- halit ergenç olması ama halit eryaşlı olmaması2
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
pirincin etrafına balık sararak yapabilirsiniz.
a dur bak bir anı.
görsel
görsel
Beni bilen bilir beyler, bunca yıldır aranızdayım, hepinizin iyiye, güzele, doğruya ulaşmasından gerçekten samimi bir mutluluk duyarım!
Bak bu, bu ne biliyor musun? Hani o Florya, Bakırköy taraflarından denize oluk oluk birşey akıyor ya, borunun altı saçak saçak yosunlu bi de! Lan bu sanki o! insanın genzine o koku kaçıyor!
Keşke insan gibi haysiyetimizle Adana yiyeydik amk! Midem kımıl kımıl, öyk!
Bak bu, bu ne biliyor musun? Hani o Florya, Bakırköy taraflarından denize oluk oluk birşey akıyor ya, borunun altı saçak saçak yosunlu bi de! Lan bu sanki o! insanın genzine o koku kaçıyor!
Keşke insan gibi haysiyetimizle Adana yiyeydik amk! Midem kımıl kımıl, öyk!
japon hamsili pilavı.
bana göre abur cubur hissi veren atıştırmak için ağza iki üç tane atılmalık yemektir. içinde mayonez de varsa otuz tane de atabilirsiniz. (ben beğendim)
Istanbuldaki ofis binasında kanadalı bir abla vardı. Çarşamba günleri balıksız suşi adeti başlamıştı. Vegan suşi.
Bildiğin pek ala güzel de oluyordu lan. Zamanla kendi ağız tadına uygun malzemeyi de öğreniyordu insan.
Deneyin bir gün.
Bildiğin pek ala güzel de oluyordu lan. Zamanla kendi ağız tadına uygun malzemeyi de öğreniyordu insan.
Deneyin bir gün.
Bağırsağı bozar biraz.
Bunu bulan adamın ateşin icadından haberi olmamış sanki, hatır için çiğ tavuk yeniliyor neyse de, hadi çiğ balık da yenmez ki.
California roll çeşidi güzeldir. Dışı susamlı falan.
bunu yemek için gece gündüz aş ermek gerek. bir bilene danışıp kesin tavsiye almadıktan sonra yememek daha doğru.
Bugün merak edip aldık yedik yemez olaydık midem şu anda çok kötü. Resmen bizim köyün deresindeki yılanın derisi gibi kokusu vardı. O vasabi mi diyorlar nedir tam bir paslı demir tadıyordu. Bana göre değil.
şöyle az pişmişinden olsa da yesem, yemeden ölmek istemem.
belki severim, ulan güzeldir şurada belki diye diye nefret ettim.
danimarkada sevdim, berlinde nefret ettim, fakirlik de böyle bir şey bu arada çocuklar.
danimarkada sevdim, berlinde nefret ettim, fakirlik de böyle bir şey bu arada çocuklar.
Pirinç işte amk. Süsleyip püsleyip veriyorlar. Abartılan balon yiyecek, doyurmaz bu.
california roll çeşidine bayıldığım, japonların insanlığa kazandırdığı en leziz lezzetlerden biri. istanbul'da suşi yiyebileceğim güzel bir mekan önerisi alabilirim.
bi defa agzıma attım çığneyemedim bile
pis bisey.
pis bisey.
Balığın en güzel hali.
Bazen öyle çok istiyor ki canım. Keşke türkiyede olsa da yesek. (Var diye mesaj atmayın, bunlara güvenmiyorum.)
Bazen öyle çok istiyor ki canım. Keşke türkiyede olsa da yesek. (Var diye mesaj atmayın, bunlara güvenmiyorum.)
california roll gibisi mikemmeldir de, parasızlığın gözü kör olsun. yoksa her gün üçer beşer yutulur.
Crunch ebi roll(en güzeli bence).
California roll(en meşhuru).
Salmon roll (buna alışması zaman alır ilk başta mide bulantısı yapabilir.)
ilk kez deneyeceklere sadece pişmiş olanlarını öneririm.
California roll(en meşhuru).
Salmon roll (buna alışması zaman alır ilk başta mide bulantısı yapabilir.)
ilk kez deneyeceklere sadece pişmiş olanlarını öneririm.
Şişirilmiş bir balondur.
niye sevilmediğini anlamadığım çekik gözlü yemeği. bayılıyorum soya sosuyla beraber bayılıyorum.
lakin pahalı olması çok üzücü öğrenci bedenim bunu kaldıramıyor... sushiconun önünden geçerken falan gözlerim doluyor.
lakin pahalı olması çok üzücü öğrenci bedenim bunu kaldıramıyor... sushiconun önünden geçerken falan gözlerim doluyor.
Vasabi ve soya sosuyla birlikte gideri olan yiyecek. Quick China 'da 4 minik parçaya 90 TL verince servis tabağını bile kazımıştım.
Macro centerdan falan hazırını almak gibi bir gaflete düşmemeniz gereken japon yiyeceği. Paketlenmişleri leş gibi, içlerindeki pirincin tadı da bi tuhaf ama iyi bir yerde yerseniz hoşunuza gidebilir.
Bir kere merakımdan denediğim sonra ben ne yedim hissi yaratan bir şeydi ...
Denemeye korkuyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar