görsel
varoş ruhludur.
Fakir ama gururludur. Bence adamdır.
"Ne çekiyorsun ulan" demiş.

görsel

https://www.ntv.com.tr/ya...an,uFWrqDjurkGHzZDGZlv3hw
ama yanındaki hatun güzel.*
Acun tarafından hakkı yenilen eski boksör. Ayrıca terekeme karapapak türküdür.
Bu sene tatile gitmiş galiba sadece oturuyor. Evet.
Şampiyon olan tip. Evet.
. . . bir nagihan değildir.
Nagihan bile tüm şirretliğine rağmen bu Ademe beş basardı. Türkiye hangi konuda doğru seçim yapmış ki?
Hak etti bence. Sonlara doğru diğer erkek yarışmacıları tokatladı sürekli. Bir de turabi nin yüzüne senin gibi adamları parçalarım demişti, orda çok oy kazandı.
Nagihan gibi vasıfsız, karakteri zayıf bir kadını şampiyon yaptırmadığı için teşekkür ediyorum. En başta da Turabi'nin gerçek kimliğini gösterip onu da şutlamasından dolayı. ilk defa istediğim birisi kazandı ve bu sene kesinlikle Adem kazanmalıydı zaten, Anıl falan olsa da sevinirdim ama Adem daha iyi oldu. Nagihan'ı finale çıkaranlarda hata zaten. Daha doğrusu Acun'da hata.
ay sevindim, bu adam iyi kalpli gözüküyordu. hem de fenerbahçeli boksörmüş tebrikler adem kılıççı.
turabi çamkıran'ın hakkını yiyerek şampiyon olmuş...
Kazanan umrumda değil zaten survivor izlemem ama turabi denen artistin balonunu patlattığı için sevindim bu şahıs kimse.
Çok şükür o turabi denen herif bu sene sampiyon olamadi. Sanirim millet de anladi turabinin sahte samimiyetler sergileyen ise yaramaz birisi oldugunu.

Turabiye posta koyacak tasagi olan tek adam, Adem'in kazanmasina cok sevindim.
Umarim bir de disarida pataklar. Ringe davet ettiginde turabinin götü yememisti ama neyse.
Ben de amma uyuz olmuşum bu turabi denen hergeleye be. *
adem hak etti ve kazandı..
nagihan tüm ağlamalarına, zırlamalarına, duygu sömürüsü yapmasına, çocuğunu kullanmasına rağmen şampion olmadı ayy puhahaha iyi oldu.
Efsane geri döndü. Bu sene izleyeceğim.
Yok artık acun! yine mi lan???
© copyright 2005 - 2026