bugün
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi22
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- sırrı süreyya önder22
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs türkçüler günü14
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye17
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü10
- anın görüntüsü14
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler14
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı11
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı24
- reis dünya lideridir10

entry'ler (86)
A haber ve türevlerinin pompalamaya çalıştığı ey türbanlılar akp'ye oy vermezseniz yaşam biçiminize müdahale edilecek haberlerinden bir tanesiydi, Deniz ÇAkır bu açıklamayı yapmadan önce de onun böyle bir skandala bulaşabileceğine inanmamıştım.
Şimdi ben de izliyorum, yandaşlaşmış demirören medyasında bu lafları edebilmesine, siyasi nedenlerle oyunculara iş verilmemesini eleştirebilmesine şapka çıkartılır.
nasıl hastalıklı bir tüketim çılgınlığıdır. Sabahtan beri cep telefonuma mesaj göndermeyen marka kalmadı. Almayacam bir şey, tüketiminizi miksinler.
varoş olmasından daha rahatsız edici olanı hadsiz ve kadın düşmanı olması.
gülen'in kanalı meltem tv'de tespih gibi dizilirdi Eser Karakaş, Şahin Alpay ve Mehmet Altan.
Karısı Işıl Karakaş galiba AKP cemaat ile sıkı fıkıyken gönderildi AiHM'e.
Karısı Işıl Karakaş galiba AKP cemaat ile sıkı fıkıyken gönderildi AiHM'e.
Dünyanın en çok sakallı erkeği bizde sanırım, sokakta, işyerlerinde, mecliste, tv dizilerinde herkes sakallı, yakışanı da yakışmayanı da sakal bırakmış amk.
Dünyanın en büyük havaalanı diye yutturulmaya çalışılan ve atatürk adını dilmeye hevesli yeni havaalanının gerçek yüzünü okumak isteyenlere.
Şu medya düzeninde kovulmaması tuhaf olurdu.
Cnntürk Demirtaş tarafından gasp edildikten sonra işini ilk kaybedenlerdendi, şimdi habertürk'e transfer olmasıyla şaşırtmış ekonomi gazetecisi. Demirören'in yani reisin kovdurduğunu ciner nasıl işe almış, yoksa ciner muhalif mi oluyor sorusunu sordurtmuştur.
Gelmiş geçmiş en büyük döneğin sahip olduğu tutarsız, ırkçı, dün dediğini bugün yalanlayan, bugün dediğini de yarın yalanlayacak olan gereksiz kağıt parçası.
Olabilecek ve takip edilesi en güzel moda.
ispatlayanın tıpkı Man adası vakasında olduğu gibi tazminatla susturalacağı ya da hapsi boylayacağı iddia.
Muhafazakar sağcı bir ekip tarafından kurulmuş, apolitik görüntüsünün altında basbayağı AKP ve islamcı ideolojinin hakim olduğu, -de -da eklerini bile doğru yazmaktan aciz bloggerların toplandığı avam sözlük.
an itibariyle piyasanın ikna olmadığının doların tekrar yükselişe geçmesinden anlaşıldığı başarısız ekonomik program.
Türk edebiyatının yeni elif şafak'ı. Kimse tek bir kitabının adını söyleyemez ama dişiliğini sergileyen fotoğrafları boy boy gazetelerde yer alır.
son dönemde oynadığı reklam filmleriyle de rockstarlıktan ucuz popçuluğa kaydıydı sanki.
Bodrum Masalı'nda idare ediyordu, Nefes Nefese dizisinde bir de baktık kız hep aynı oynuyor. Bayağı yeteneksizmiş. Ofsayt ses tonu, yanlış vurgusunu şirinliği ile nereye kadar kapatır bilinmez.
Galiba Türk futbolunu satışa çıkarmışlar kimsenin haberi yok. Herkesi sat sat ve yerine kimseleri alma, Avrupa liginde dibi vuracağımızın resmidir.
senden bir çocuğum olsun istiyorum.
fenerliler sevinmeli, şampiyonlar liginde averaj takımı olacaklardı yoksa.