bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması31
- yazarların en malımsı özellikleri10
- yazarların fobileri13
- mazot fiyatlarının suçlusu19
- sözlük yazarlarının saatleri15
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- ioçk'nın müziği7
- nick vermeden bir yazara seslen10
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- ince parmaklı erkek3
- barbara palvin'i yıldız tilbe ile aldatmak3
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- 174 kaslı mühendis9
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili2
- erkeklerin birbirine amk demesi2
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği2
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- ismet gürbüz5
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- yakışıklı erkeklerin muhabbetinin pok gibi olması2
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- zorunlu eğitim2
- almanya da yaşayan yazarlar8
- 195 kaslı pilot10
- şeytanın bile israil'e karşı olması7
- islamda namaz yoktur37
- heidinin dedesi5
- borsa istanbul3
- heidinin terörist olma ihtimali5
- beni eğlendirin3
- sözlüğe video yükleyebilmek3
- iblis'in sesini duymak4
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- olsa da yesek3
- şeftali11
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- sözlüğün reisi kim anketi19
- pakistan'ın hindistan'a nota vermesi2
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- gelecekteki sevgiliye not3
- ikiz doğurmak6
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- yazarların güncel flört listesi6
- kitap okurken not almak2
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- borsa8
bu hafta vizyona giren, başrollerinde keanu reeves ve hugh laurie'nin de rol aldığı film. filmin konusu ise yavan. tom ludlow los angeles polis teşkilatının en kıdemli ve deneyimli polis dedektiflerinden biridir. karısı öldürülür, olayla gelişir.
filmin başında "vay be sokakların efendisi cidden polisler dersiniz", türkiye'dekiinin tersine. Fakat olaylar geliştikçe polisin içinde polis veya zanlı aramaya başlarsınız. Sürükleyici, düşündürücü, bol kırdılı döktülü fil
keanu reeves gibi bir stara yakışmayan bir film. böyle yüzlerce film var piyasada. kenau yine rolünün hakkını vermiştir o ayrı tabi.
keanu reeves'in yaşlandığını gösteren film.
hala çok yakışıklı o ayrı.
hala çok yakışıklı o ayrı.
muzikleri guzeldir.
bal tutan parmagini yalar felsefi uzerine kurulmus, oyunculuk olarak basarili ama konu olarak siradan bir film olmustur. muzikleri ve aksiyon sahneleri guzeldir.
afişinde keanu reeves'in ateş almış bir silah tuttuğu ancak herhangi bir parmağının tetikte olmadığı görülebilir.
neredeyse 2 saatlik zaman kaybı.
klasik hikaye, klasik çekim ve klasik son. keanu reeves'in son zamanlardaki kötü filmde oynama alışkanlığının bir daga gerçekleştiği film.
keanu reeves in yavaş yavaş yaşlanmaya başladığının göstergesi olan film. bilindik amerikan polisiyelerinden bir farkı olmasa da, filmin geçtiği şehrin ışıklarının, filmin müzikleri ile birleştiği sahneler izlenesidir. hugh laurie de bonustur bu filmde. keanu reeves abimiz yine karizma tabii ki.
zaman kaybıdır. klasiktir. tek hoş sahne ise film sonunda-insan haklarını ihlal ederek öldürdüğü zatlar yüzünden girdiği soruşturmalarda amirlerinin kıçını kurtarması alışkanlık haline gelen keanu reeves ile dedektif arasında-geçen şu diyalogdur:
+arar aramaz geldim
-demek ilk sen geldin
+hayır, ilk sen geldin
+arar aramaz geldim
-demek ilk sen geldin
+hayır, ilk sen geldin
film ile ilgili iki tespitim var: keanu reeves acayip yaşlanmış.-rol icabı yapılan makyaj yüzündendir umarım-
ikincisi de hugh laurie'ye zeki olmanın ve sarkastik davranmanın çok yakıştığı..harbi diyorum bu adam ukala davranmak ve haklı çıkmak için yaratılmış.
bu ikisi dışında, filmin anlatmak istediği şeyleri başarıyla anlatamadığını düşünüyorum. ve film biterken insanın içinde bir boşluk hissi yaratıyor. boss, king x, wander, commander, şef, tek gözlü zenci abi artık ne derseniz, o da iyi performans sergiledi allah için. hakkını yemeyelim. neyse, bu filmi tavsiye etmiyorum. film manyakları her halükarda izler, ama tavsiyeye göre izleyenler sözümü dinler herhalde.
ikincisi de hugh laurie'ye zeki olmanın ve sarkastik davranmanın çok yakıştığı..harbi diyorum bu adam ukala davranmak ve haklı çıkmak için yaratılmış.
bu ikisi dışında, filmin anlatmak istediği şeyleri başarıyla anlatamadığını düşünüyorum. ve film biterken insanın içinde bir boşluk hissi yaratıyor. boss, king x, wander, commander, şef, tek gözlü zenci abi artık ne derseniz, o da iyi performans sergiledi allah için. hakkını yemeyelim. neyse, bu filmi tavsiye etmiyorum. film manyakları her halükarda izler, ama tavsiyeye göre izleyenler sözümü dinler herhalde.
hugh laurie için izlediğim film.
senaryosunda derin boşluklar olan film. daha baştan sonu tahmin ediliyor. ayrıca Keanu Reeves bir başrol oyuncusuna göre aşırı salak kalıyor.
the game için izlediğim çöp film.
CHRiS EVANS iÇiN iZLENiLESi FiLM.
keanu reeves için izlenilesi film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar