"benle ilgili merak ettiğin bi şey var mı" diyo yeminle yok ya stalkla buldum hepsini asıl senin kendinle ilgili merak ettiğin bi şey var mı.
twitter ve insragramda iyi becerdiğim iş nerelerden nerelere çıktığıma bazen ben bile şaşırıyorum.

baktığım kişinin takipiçisinin takipiçisine kadar inmişliğim var.
lord of the stalkers olmak bizim işimiz.
Yesil gozlu kadinlar iyi yaparmis.
sahip olduğum hastalıktır ama iyileşiyorum.
an itibari ile bokunu çıkardım.

takipçisinin takipçisinin eklendiği fotoğraflara kadar indim.

görsel
yıllar önce yapınca hasta damgası yediğimiz şimdi moda olan ve son derece gerekli olabilen eylem. bağımlılık yapar.
bayanların hızına yetişemeyeceğimiz eylem.
Başarılı olduğum spor dalı.
En başarısız olduğum konu kendimi stalklasam ne yaptığımı çözmem bile Zaman alır.
En sevdiğim aktivitelerden biridir kendisi.
o kadar yazılacak makale bilmemneyin varken, şu an jennifer morrison için yaptığımdır. bir hemcinsim olarak kendisine bayılıyorum.
şuan hayvan gibi yaptığım olay.

olum instagramdan zeytinli rock fest hastag indeki fotolardan ilk okul arkadaşımı buldum lan daha ötesi mi var.
Eski manitaların profillerine 'ne yapıyor acaba kamiller ' diye kontrol çekmektir.
Bir insanı gizli gizli takip etmektir. Yaptığı hareketleri,sözlerini,fotoğraflarını vb.
O da sevdaya dahil be.

Eski stalkçılardan kim kaldı?
Tehlikelidir. Bazi sozlere fotolara sevinir bazilarina huzunlenirsiniz. Tehlikelidir.
halk dilinde sapık. aşk dilinde özlem. seks dilinde cimcif.
yeni bir internet deyimi.
birini facebok'tan gizlice takip etmek.
o yalnışlıkla beğenme yok mu insana üç buçuk arttıran.
Ara sıra rahatlatan eylem. insanların sizden daha mutsuz bir hayat sürdüğünü görünce içten içe mutlu oluyorsunuz sanki.
güçlü parmak refleksleri gerektirir, ekrana dokun - sürükle mantığıyla gerçekleşir.
En sevdiğim, içgüdüsel bir şey sanırım.
ancak özel hayatın gizliliğine saygı duymayanların yapabileceği bir eylemdir.
görsel

Stalklarken dikkatli olun plis.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026