bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- diamond bosphorus8
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- kürtler8
- beybi leydi7
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- türk solcusu6
- simko320
- game of thrones taki kerhaneci16
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- victor osimhen19
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- yeni parti de bölünebilir10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- miras davası5
- gürcistan göçmenleri13
- velvet48
- ankara6
- fake sanılmaktan flört edememek3
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- boşanma davası ne kadar sürer4
- manyak olmaya karar verdim6
- çekişmeli boşanma davası4
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- almancıları sevmemek11
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
3 aylık 0.99 kampanyası sona ermiş, üzmüştür.
Eskiden çok zengin bir arşivim vardı. Ve çok ciddi depolama yapıyordum. Tabi bu trance türü için. Burdan yola çıkarak dinlediğin tarza göre belli bir süre sonra birbirini tekrarlayan parçalardan oluşan bir uygulama olucaktır. Bunun içinde para ödemeye gerek yok. Açıkçası; digitally imported radio, soundcloud, classical radio, after hours fm vs. Heleki benim gibi yıllardır digitally imported dinleyen biri bile bu uygulamanın premium üyeliğine geçmediyse, spotify'a gerek yoktur. Gsm operatörlerinin sağladığı kampanyalardan yararlanılabilir tabi. Yani youtube bu piyasayı her türlü domine ediyor.
telefon operatörlerinin numara taşıyanlara, eski müşterilerine göre daha ucuza paket satması gibi bu 0,99 tl / 3 ay kampanyaları.
konuyla ilgili kendilerine attığım mesajda; "neden eski müşterilerinizi düşünmüyorsunuz, illa her kampanya döneminizde yeni hesap mı açalım?" diye sitem ettim ama cevapları "bu bakış açısını doğru bulmuyoruz" oldu *
10 tl çok mu? belki değil. ama artık yeni müşteri kazanayım derken eldeki müşterilerinden olmayacakları bir kampanya da planlamaları lazım. her dönem eski müşteriler dışlanarak küstürülmemeli. zira bu kampanya döneminde 0,99 tl verip almadık, sırf bu sebeplerden.
konuyla ilgili kendilerine attığım mesajda; "neden eski müşterilerinizi düşünmüyorsunuz, illa her kampanya döneminizde yeni hesap mı açalım?" diye sitem ettim ama cevapları "bu bakış açısını doğru bulmuyoruz" oldu *
10 tl çok mu? belki değil. ama artık yeni müşteri kazanayım derken eldeki müşterilerinden olmayacakları bir kampanya da planlamaları lazım. her dönem eski müşteriler dışlanarak küstürülmemeli. zira bu kampanya döneminde 0,99 tl verip almadık, sırf bu sebeplerden.
Vodafone red abonelerine beleş olan uygulama. Sömürüyoruz efendim.
Bi soundcloud olmayan uygulama.
telefonum bozulmadan önce yüklediğim, internet varken radyo voyage, joy fm gibi radyolarda dinlediğim şarkıların neredeyse hepsini bularak dinlediğim, paralı premium zımbırtısı yüzünden müzik indirmek için kullanmadığım, arada sinir bozucu reklam yayını yapan müzik platformu. yalnız bu platformda kayahan`ın ve senin sevgin isimli şarkısını bulamadım. şu telefon tekrar eski haline geri dönsün başka müzik platformlarını da yüklemeyi düşünüyorum deezer, soundcloud gibi.
2016 yılı boyunca en çok dinlediğim şarkıları liste yapıp göndermiş güzide uygulama.
Bu ay premiumum yoktu ve şarkı açtım dinliyordum. Araya reklam girdi dedi ki bu videoyu izlerseniz 30 dakika reklamsız kullanabilirsiniz. Reklam ülkerindi. Güzel reklam kitleme taktiğiymiş tebrik ettim ve izledim reklamı.
premium üye olduğumdan beri müzik çalarımı şarj etmeme gerek bırakmayan güzelim uygulama. teknoloji gelişmiş.
premium isen indirdigin sarkilari cevrimdisi dinleyebiliyorsun, yani internetin gitmiyor. bilmiyorsunuz bari karalamaya calismayin guzelim uygulamayi.
bir uygulamadir.
bir uygulamadir.
premium icin verdigim parayi hak eden uygulama.
Premiumda bile ses kalitesi leş uygulama.
O yüzden beleşten devam.
O yüzden beleşten devam.
yeni kampanyası 3 ay 0.99 kuruş ile beni kazandı, güzel kampanya ahaliye duyrulur.
sound cloud kadar iyi olmasa da yerini dolduran uygulama. (ekolayzer kısmının olması artı puan)
linux üzerindeki uygulaması da çok hoş ve kullanışlıdır ayrıca.
premium üyelikle tadından yenmeyen müzik uygulaması.
şöyle ortak bir playlist'imiz https://open.spotify.com/...st/6GFWnwrcnwskobUXnaNPex var. ağırlıklı olarak indie türünde şarkılar barındırmakta. isteyenler en sevdikleri şarkıları buraya ekleyebilir.
p.s : çekinmeden ekleyebilirsiniz.
p.s : çekinmeden ekleyebilirsiniz.
elektronik müzik dinleyen birisi olarak uzun süredir soundcloud kullanıyordum fakat farklı müzikler dinlemek için spotify'a geçtim ve premium aldım fakat merak ettiğim bir kaç soru var burada illa ki bilgisi olan vardır diye düşünüyorum
şarkılar otomatik kalite olarak çalıyor bunu en yüksek kaliteye getirdiğimizde ortalama 4 dakikalık bir şarkı kaç mb yer merak ediyorum
bir de soundcloud'da ses seviyesi oldukça yüksekti tatmin ediyordu yani burada bana biraz daha kısık gelmeye başladı bunun için ne yapabilirim? örneğin ses düzeyini normalize et kısmını kapatsam ses seviyesinde bir artış olur mu?
şarkılar otomatik kalite olarak çalıyor bunu en yüksek kaliteye getirdiğimizde ortalama 4 dakikalık bir şarkı kaç mb yer merak ediyorum
bir de soundcloud'da ses seviyesi oldukça yüksekti tatmin ediyordu yani burada bana biraz daha kısık gelmeye başladı bunun için ne yapabilirim? örneğin ses düzeyini normalize et kısmını kapatsam ses seviyesinde bir artış olur mu?
Para vermeyin şuna, crack yapın.
tanım: Müzik dinleme programı.
tanım: Müzik dinleme programı.
premium özelliğine geçeli bir hafta olan uygulama. gayet memnunum. istediğim sanatçı, albüm ve şarkıya anında ulaşabiliyorum. tanımadığım, kaliteli gruplar keşfediyorum.
üstelik bunu muazzam uygun fiyata yapıyorum. fiyat/performans oranı müthiş.
üstelik bunu muazzam uygun fiyata yapıyorum. fiyat/performans oranı müthiş.
Trance müzik dinleyen biri olarak aradığım parçaları bulabildiğim ve zevkle kullandığım müzik programı..
Nefes gibim muzik programi. Premium ile daha da guzellesen.
Alışamadım fizy daha güzel.en azından net yemiyo.
https://play.spotify.com/...st/0VtwBEXup9WH85lHDePVCy
bu da benim playlistim, chill out/step, alternative, indie ağırlıklı ama karışık.
bu da benim playlistim, chill out/step, alternative, indie ağırlıklı ama karışık.
Bugün sözde bana özel indirim yapan müzik uygulaması. Aylık premium fiyatına 3 aylık premium verdi (10 lira). Severek kullanıyorum..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar