bugün
- batının türkiye hayranlığı9
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler22
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası31
- sırrı süreyya önder38
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi8
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- dördüncü murad8
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer18
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü10
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- akrep burcuyum soruları alayım9

entry'ler (1554)
mental olarak çok da dengeli olmadığım zamanlardan birinde, yağmurlu bir gündü. evden okula büyük çabalarla yaklaşık 2 saatte gitmiştim. okulun turnikelerine yakın caddesinden karşıya geçmem lazımdı. bir tane kamyon su birikintisinden geçip beni boydan boya sulamıştı, öyle ki kuru hiçbir yerim kalmamıştı.
aşırı sinirlenip ağlaya zırlaya okula gittiğim gibi geri dönmüştüm eve. üşümek bir yana, ıslak olduğum için oturmamıştım da. ilginçtir ki dönüş yolu 1 saat sürmüştü.
çok da büyük eylem gibi gelmedi bak şimdi ya.
aşırı sinirlenip ağlaya zırlaya okula gittiğim gibi geri dönmüştüm eve. üşümek bir yana, ıslak olduğum için oturmamıştım da. ilginçtir ki dönüş yolu 1 saat sürmüştü.
çok da büyük eylem gibi gelmedi bak şimdi ya.
kazanmak için bir örnek teşkil edilmesi lazım. yani şöyle ki siz televizyon başındayken küçük çocuğunuza kitap oku derseniz olmaz. ona örnek olmak için sizin de kitabınızı elinize almanız lazım. kitap okuma saatleri mi yaparsınız, okunulan kitabı birlikte tartışır mısınız, çocuğa çaktırmadan konuyla ilgili ufak sorular mı sorarsınız artık yönteminizi bilemem. mesela siz de mutlaka hızlı ya da yavaş bir kitap okuyor olmalısınız bana kalırsa.
başka türlü yer etmiyor. bu alışkanlığınızın eksikliğine biz de maruz kalıyoruz. etmeyin.
başka türlü yer etmiyor. bu alışkanlığınızın eksikliğine biz de maruz kalıyoruz. etmeyin.
Satranç ve daha birçok şey.
Hatta bir defasında baba sen ne kadar bilgiç bir insansın demişim çok hoşuna gitmiş. Şimdi roller değişse de, kararlarımda onun onayını almak içimi rahatlatıyor.
Hatta bir defasında baba sen ne kadar bilgiç bir insansın demişim çok hoşuna gitmiş. Şimdi roller değişse de, kararlarımda onun onayını almak içimi rahatlatıyor.
Cidden bu kalıbı kullanan insanlar var mı?
Şahsen benim için bunlar siyah botlarım, kırmızı botlarım, kahverengi çizmelerim şeklinde seyrediyor.
Bugün de bir tür tanıdım çok şükür.
Şahsen benim için bunlar siyah botlarım, kırmızı botlarım, kahverengi çizmelerim şeklinde seyrediyor.
Bugün de bir tür tanıdım çok şükür.
görülen her kişiye "of ders çalışmam lazım" demek.
Yarındırlar.
Bilseydim ben de bir ufak liste yapardım.
Bilseydim ben de bir ufak liste yapardım.
wicked game - chris isaak versiyonu.
https://www.youtube.com/watch?v=dlJew-Dw87I
gecenin naifliğine binaen.
https://www.youtube.com/watch?v=dlJew-Dw87I
gecenin naifliğine binaen.
https://www.youtube.com/watch?v=ikS_C8DynWw
insanların sesi nasıl bu kadar güzel olabiliyor?
benim sesim nasıl bu kadar akortsuz olabiliyor?
nasıl da kıskanıyorum.
insanların sesi nasıl bu kadar güzel olabiliyor?
benim sesim nasıl bu kadar akortsuz olabiliyor?
nasıl da kıskanıyorum.
Dun ogleden sonra canimin rulokat cekmesi sonucu markete gitmemle yuzlestigim aci gercek.
9 liradan 13 liraya cikmis. Cok keyfim kacti.
9 liradan 13 liraya cikmis. Cok keyfim kacti.
Hatiralardan anilara gecmis mumtaz bir yazar.
(img:#1878338)
Loose isimli albumundeki ispanyolca sarkilari dinledikten sonra dil ogrenmeye karar vermistim. Ozellikle te busque sarkisini epey begenirdim.
Yine de kendisinin en hosuma giden sarkisi say it right dir. Creative marka, 512mb hafizali bir muzik calarim vardi. Az mi yollarda giderken tripten tribe girdim bunu dinlerken.
Hala cok severim. Dinledigimde biraz da moralim bozulur.
Yine de kendisinin en hosuma giden sarkisi say it right dir. Creative marka, 512mb hafizali bir muzik calarim vardi. Az mi yollarda giderken tripten tribe girdim bunu dinlerken.
Hala cok severim. Dinledigimde biraz da moralim bozulur.
Akilli olun mendeley ya da endnote kullanin.
Icindekiler kismini ilk etapta halledin, sonra basliklarin icini doldurmak kalsin.
Tezinizi - abartmiyorum- her yere yedekleyin. Bilgisayara, mailinize, harici belleginize, arkadaslarinizin harici belleklerine, her yere. Boyle tez kaybeden tanidiklarim var, hepsi ruh hastasi oldu.
Bir avazda derler ya aynen oyle, yazin kurtulun. Oyle yarim saat, bir saat vs. Kurtarmiyor arkadaslar. Saatlerce basinda oturup yazmaniz lazim. Zaten literatur kisminda 5 makale okuyup 2 referansla 1 cumle yazabiliyorsunuz ancak, onu da bolerseniz odaklanamazsiniz.
Bitince cok guzel ama. Cocugunuz gibi oluyor. Aradan takriben bir sene filan gecince de okuyup kendinizle dalga geciyorsunuz.
Icindekiler kismini ilk etapta halledin, sonra basliklarin icini doldurmak kalsin.
Tezinizi - abartmiyorum- her yere yedekleyin. Bilgisayara, mailinize, harici belleginize, arkadaslarinizin harici belleklerine, her yere. Boyle tez kaybeden tanidiklarim var, hepsi ruh hastasi oldu.
Bir avazda derler ya aynen oyle, yazin kurtulun. Oyle yarim saat, bir saat vs. Kurtarmiyor arkadaslar. Saatlerce basinda oturup yazmaniz lazim. Zaten literatur kisminda 5 makale okuyup 2 referansla 1 cumle yazabiliyorsunuz ancak, onu da bolerseniz odaklanamazsiniz.
Bitince cok guzel ama. Cocugunuz gibi oluyor. Aradan takriben bir sene filan gecince de okuyup kendinizle dalga geciyorsunuz.
Yasaklanmalidir. O dugunlerde son ses olan tek sey muzik olsa keske. Silah da atiyor kimileri. Dugun mu catisma mi belli degil.
Ayarsizlar.
Ayarsizlar.
mutabık.
yeğenime de öğrettim. mutabık mıyız diye sorduğumda -mutabıkız diyor.
yeğenime de öğrettim. mutabık mıyız diye sorduğumda -mutabıkız diyor.
"bir zamanlar, hafızaları sağlam olanlar için çok da uzun olmayan bir süre önce, bacakları uzun olanlar için çok da uzak olmayan bir yerde bir köy vardı. adına büyük wootton demişlerdi çünkü birkaç kilometre uzağında, ağaçların arasındaki küçük wootton köyünden daha büyüktü; o sıralarda gönençli bir köy olsa da, çok büyük değildi ve olağan olduğu üzere o köyde de iyi, kötü ve hem iyi hem kötü, pek çok insan yaşardı."
büyük wootton demircisi- tolkien.
sen ne güzel çevirmensin be. (bkz: niran elçi)
büyük wootton demircisi- tolkien.
sen ne güzel çevirmensin be. (bkz: niran elçi)
geçenlerde okuduğum j.r.r. tolkien masalıdır. orta dünyadan bağımsız, rover adındaki bir köpeğin başından geçen acı tatlı olayları anlatır. 150 sayfa kadar bir kitaptır.
çocuklar için uyku öncesi kitabı olabilir.
çocuklar için uyku öncesi kitabı olabilir.
yeğenimin söylemiyle:
-kalbimin ucu kırıldı.
-kalbimin ucu kırıldı.
cam, pp ve daha birçok farklı materyalden oluşmuş olanları olabildiği gibi, 200, 100, 50 ve 15ml hacminde olanları da mevcuttur. Ve hatta 5000, 2000, 1500, 600 ve 200 ul hacimlerinde olan eppendorf tüp olarak geçen versiyonları da vardır.
laboratuvar firmalarından tedarik edilebilir. kendileri sarf malzeme olarak geçer. tpp, isolab, vwr, nesto, nunc, bd bu üreticilerden sadece birkaç tanesidir.
"deney tüpü" tabiri de azami lise seviyesinde ya da halk ağzında kalmış bir tabirdir. esas laboratuvar çalışanları tarafınca kullanılmamaktadır.
hani filmlerde renki sıvıları karıştırıp anlamlı anlamlı bakıyorlar ya, onlara da çok gülüyoruz.
laboratuvar firmalarından tedarik edilebilir. kendileri sarf malzeme olarak geçer. tpp, isolab, vwr, nesto, nunc, bd bu üreticilerden sadece birkaç tanesidir.
"deney tüpü" tabiri de azami lise seviyesinde ya da halk ağzında kalmış bir tabirdir. esas laboratuvar çalışanları tarafınca kullanılmamaktadır.
hani filmlerde renki sıvıları karıştırıp anlamlı anlamlı bakıyorlar ya, onlara da çok gülüyoruz.
tövbe est. got diyenleri göstermiş versus'tur.
tamam biz de izliyoruz, yeni bölümlerini merak ediyoruz, kitaplarını okuyoruz filan ama lotr ile karşılaştırınca orada bir durmak lazım.
lotr'dur.
tamam biz de izliyoruz, yeni bölümlerini merak ediyoruz, kitaplarını okuyoruz filan ama lotr ile karşılaştırınca orada bir durmak lazım.
lotr'dur.