bugün
- and the oscar goes to5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- affetmenin gücü6
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mauro icardi12
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- en sevdiğiniz sayı3
- de niro vs pacino3
- bir kadini dövmek2
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- silver ile evlenecek erkek52
- ilişki yapmaya üşenmek6
- sırrı süreyya önder28
- 30 yaşına girmek4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- hristiyanlık7
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- kadın nefreti4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- euro 20162
- sözlükteki satranç taşları4
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- sözler köşkü6
- sarapci koala58
- dün gece ne oldu13
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- nazilerin haklı olan yanı2
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- şikeci amedspor5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
sonynin zarar ettiği ve televizyon, smartphone üzerine yöneleceği için jip yada lenovoya sattığı bilgisayar bölümüdür.
edit: fiyatı dell kadar uygun olmasa da notebook konusunda çok sağlam ve kalitelidir satıldıktan sonra nasıl olur onu 2015 yılında görcez.
edit: fiyatı dell kadar uygun olmasa da notebook konusunda çok sağlam ve kalitelidir satıldıktan sonra nasıl olur onu 2015 yılında görcez.
bilgi işlem ve bu işlere meraklı birisi olarak artık alınmasını tavsiye etmediğim bilgisayar markasıdır.satılmasından dolayı sony ile yakında tamamen bağı kopacaktır. şu anda mağazalarda olan vaio olan bilgisayarlarında alınması teknik anlamda sorun çıkaracağından, apple ya da dell olmadı lenovo tercih edilmelidir.
Tahminlerime göre Yaklaşık bir veya bir buçuk sene sonra yeni işimle kazanacağım ilk para ile kendime alacağım ilk şey olacak inşallah.
Hayallerimi süsleyen Laptop.
Hayallerimi süsleyen Laptop.
Şuraya buraya satıldı diyerek müşterilerinin kendisini bırakacağını zannedenlerin yanıldığı klas marka.
Sony vaio isterse afrika kabilesine satılsın kendi standartları olan bir markadır. Standartları yerine getirileceğine dair anlaşmalar imzalar ve marka çatısının altında kullanılan parçaları tetkik eder.
"Nasıl olsa satıldı nerde en dandik çin malı var onunla üretin anasını satayım" mantığı olsa olsa bizim ülkede olur işte.
Sony vaio isterse afrika kabilesine satılsın kendi standartları olan bir markadır. Standartları yerine getirileceğine dair anlaşmalar imzalar ve marka çatısının altında kullanılan parçaları tetkik eder.
"Nasıl olsa satıldı nerde en dandik çin malı var onunla üretin anasını satayım" mantığı olsa olsa bizim ülkede olur işte.
oyun oynarken arada ısınıyor. iyi de oluyor mikrodalga görevi görüyor. poaca falan ısıtıyorum bazen.
Geçtiğimiz günlerde bu seriye ait bir modeldeki bilgisayarların ısınarak patlaması derin şüpheler yaratmış durumda. Ayrıntılı bilgi: http://www.teknojelly.net...plar-bomba-gibi-patliyor/
(bkz: legend)
sony'nin harika laptoplarından biridir, bayanlar için bire bir laptop, özellikle renkli olanları.
ikinci el satılık, link için ;
http://www.sanalpazar.com...-Vaio-Laptop__isp48327367
ikinci el satılık, link için ;
http://www.sanalpazar.com...-Vaio-Laptop__isp48327367
Kodugumun aleti amerikadan gelmişti, bozuldu. Bütün kadıköyü gezdi, yapabilen çıkmadı amk. Millet kafayı yedi bunla. iyidir, güzeldir, hoştur ama işin bu kısmınıda düşünün yoksa harbiden çok güzel aletti be.
5 yıldır kullandığım, ne tamir ne teknik servis aratan, gram ısınmayan, hem ömür hem performans açısından beklediğimden fazlasını veren laptopum. nazar değmesin.
yapımda emeği geçenlerin eline sağlık.
yapımda emeği geçenlerin eline sağlık.
7 sene önce aldigim bir laptop.
2 sene sonra garantisinin bitmesi ile sarj soketinin kirilmasi bir oldu. Kendim söktüm ve 2 saatlik bir mücadele sonunda tamir ettim.
Sistemi her yeniledigimde vaio software updateleri sinir bozucu hale geldigi icin bütün sony programlarini siliyordum.
en son bir ay önce sistemi tekrar yeniledim. Updateler, service packler felan derken dün kendi kendini imha etti.
su an calisma masasinin üzerinde bagirsaklari acilmis vaziyette testlerden geciyor.
Tekrar calisirsa bu sefer fazla kasilmasin diye linux sistemi kullanacagim.
Masa üstü bilgisayarlarinin canini seveyim.
2 sene sonra garantisinin bitmesi ile sarj soketinin kirilmasi bir oldu. Kendim söktüm ve 2 saatlik bir mücadele sonunda tamir ettim.
Sistemi her yeniledigimde vaio software updateleri sinir bozucu hale geldigi icin bütün sony programlarini siliyordum.
en son bir ay önce sistemi tekrar yeniledim. Updateler, service packler felan derken dün kendi kendini imha etti.
su an calisma masasinin üzerinde bagirsaklari acilmis vaziyette testlerden geciyor.
Tekrar calisirsa bu sefer fazla kasilmasin diye linux sistemi kullanacagim.
Masa üstü bilgisayarlarinin canini seveyim.
4 yıl tek bir format dahi atmadan kullandığım diz üstü bilgisayarımdır.
zamanında dizayn harikasıydı. apple ın laptopları bitirdi bunu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar