bugün

Flappy bird zirvesinde konuşmadan duramayan yazar.
parmakları kaslı yazardır. keşke ölse.
bana haklı savaşımda destek olan, en ön saflarda omuz omuza çarpıştığım cesur yürektir. *

(bkz: sözlük yazarı kızların bıdı bıdı olması/#23558704)
11.nesilin iyi yazarlarından gibi görünüyor.
kolay gelsin, kalemine kuvvet.
Sıkıldıkça nickaltını canlandıran yazar. Burayı fazla ciddiye alıyor.
Asıl burayı ciddiye almadığı için fotoğraf atanlara laf sokmaya çalışan yazar kişisi. En azından biz her gün nickaltımızı günlük gibi kullanmıyoruz ehehhe.
aha kavga. siz devam edin çekirdekle kola alıp geliyorum ben.

edit: ohoo olm. hani nereye gittiniz? olmadı ama bu.
Abi olduğunu ağzından kaçırmış yazar.cemaatçi olduğu bükmeli nick almasından belli Biz senin o badem bıyıklarından bükmesini de iyi biliriz.
hiç gereği olmamasına rağmen kavga etmek.

--spoiler--
gerek yok gençler sözlük herkese yetecek kadar geniş
--spoiler--
tanıştığıma memnun olduğum yazar.
Dün en çok entry giren yazar olmakla beraber insan bir bilgi içerikli entry girer yazarı. Yoksa ben mi göremedim?
görsel
herkesin nick altına inşallah insandır yazan yazar. ya zaten insan olmama ihtimali var mı allah allah....
şaka maka çok itici ve berbat duruyor söyleyeyim dedim.
Boş beleş yazar.

Edit: dün en çok entry giren yazarmış, altın madalya takacaz ulu sözlük yazarları olarak.

Edit2:lan bacaksız senin yüzündenmi çaylak oldum lan keko, gece gece güldürdün beni.
Dün öküz gibi entry girmiş artık sonlara gelince saptmaya başlamış yazar. Arkadaş şu karma önemli entry değil 1 tane yaz içerigi 100 anlama gelen bir cümle olsun.
Seksy yazar. Çk ttlsn cnm ya.
(#23640623) sen de eğleniyon deeeeeeemiii gel sana da keman çalmayı öğretecem gel.
nasıl eğleniyon mu panpa heheeheheh
http://galeri.uludagsozlu...nimaklimagelmisti-621651/
sözlüğün rasim ozan'ıdır, ümit özat'ıdır.
Twitter'da "Son kafa bükücü" adıyla hesap kullanan bir arkadaşımı anımsattı. Onada bayağı gülmüştüm. Tebrik ederim.
Bence insandır.
selam etmiş ona da selam olsun. hoşgelmiş yazar. çizgi serisi de iyidir bu arada.
ismiyle mutlu yazar.
hangi basliga girsem karsima cikiyo korkuyorum ruyalarimada girecek...
Nickinin hakkını veren yazardır.
(bkz: gavatar)
© copyright 2005 - 2026